Βελτίωση απόδοσης κάννης και καλής λειτουργίας του κυνηγετικού οπλου

• Thread starter Thread starter jnp
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σημερα Ψαχνά και μετα από 8 πουλες στου 38β εχουμε όπως υποσχεθηκα ξεβράκωμα του dt11 76cm vs blaser81cm με ic k im εσω εξω μαμά.

Μέτρα..?λογικά 36+..(μπορεί να λέω κ μ@λακίες)
Τα στόμια των καννων ήταν στον πυροσβεστήρα που φαίνεται στην φωτό με το blazer αριστερα.
Μετρήσαμε ~36+μέτρα.Αν ξέρει το σημείο κάποιος ας πεί.Tην επόμενη θα πάρω κορδελα.

BLAZER F3
IC 7,5 N LAMBRO SERIES 5

BERETTA DT11 IC LAMBRO7,5 SERIES 5

BLAZER F3 IM LAMBRO 7,5 SERIES 5

BERETTA DT11 IM LAMBRO 7,5 SERIES 5

BLAZER F3 IC LAMBRO 8,5 SERIES 2

BERETTA DT11 IC LAMBRO SERIES 2 8,5

Bασίλη αν μπορείς κάντα φραγκοδίφραγκα να δούμε ποιός τις έφαγε καί πόσο..
Τήν επόμενη θα ρίξουμε με 28άρια του μαστροΝίκου που μου έχει δώσει.

Σημερα Ψαχνά και μετα από 8 πουλες στου 38β εχουμε όπως υποσχεθηκα ξεβράκωμα του dt11 76cm vs blaser81cm με ic k im εσω εξω μαμά.

Τα στόμια των καννων ήταν στον πυροσβεστήρα που φαίνεται στην φωτό με το blazer αριστερα.
Μετρήσαμε ~36+μέτρα.Αν ξέρει το σημείο κάποιος ας πεί.Tην επόμενη θα πάρω κορδελα.

BLAZER F3
IC 7,5 N LAMBRO SERIES 5

Από μια γρήγορη ματιά (... μας .sex hard.με το postimage !!! :mad:) μου φαίνεται ότι το Blaser "τις έφαγε" για τα καλά, σχεδόν σε όλες τις τουφεκιές !!! ... Μόνο στην τελευταία (IC - Lambro series 2) ... ίσως ... τα πήγε λίγο καλύτερα από το DT11 ...:cool:

Μπ

BLAZER F3
IC 7,5 N LAMBRO SERIES 5

Μπράβο για τις δοκιμές! Δείχνει διαφορά στην συγκέντρωση το DT. Το Blazer έχει αρκετά κενά ή κάνω λάθος?
Αν μπορείς κράτα τις δοκιμές να δοκιμάσω και εγώ όταν ανέβω το Ase90 με τα ίδια τσοκ.

Από μια γρήγορη ματιά (... μας .sex hard.με το postimage !!! :mad:) μου φαίνεται ότι το Blaser "τις έφαγε" για τα καλά, σχεδόν σε όλες τις τουφεκιές !!! ... Μόνο στην τελευταία (IC - Lambro series 2) ... ίσως ... τα πήγε λίγο καλύτερα από το DT11 ...:cool:
Εχω αλλη μία με το ic 8,5 του dt αλλά μάλλον έφυγε δεξια κ πάνω.

Μπ

Μπράβο για τις δοκιμές! Δείχνει διαφορά στην συγκέντρωση το DT. Το Blazer έχει αρκετά κενά ή κάνω λάθος?
Αν μπορείς κράτα τις δοκιμές να δοκιμάσω και εγώ όταν ανέβω το Ase90 με τα ίδια τσοκ.
Πρεπει την επόμενη να ρίξουμε με ιδιογομωση. εχω κ αλευρωμενα σαμιώτικα.

Αυτός είναι και ο λόγος που τα καινούργια μοντέλα προωθούνται στους πρωταθλητές. Δίνεις κι εσύ το DT11 και παίρνεις το DT12 ελπίζοντας ότι αυτό θα σε κάνει πρωταθλητή.
Θυμάμαι είχα πάει και είδα το 2004 τον τελικό σκητ γυναικών. Πρώτευσε η Αμερικανίδα Kim Rhodes, αν θυμάμαι καλά το όνομα της, με Perazzi MX8. Όμως στην εξάδα ήταν και μια Κινεζα με ένα κλασσικό Beretta 686!!! Ήμουν όμως σίγουρος ότι η Rhodes θα ήταν και πάλι πρώτη έστω κιαν είχε 686....
Το skeet δεν χρειάζεται ειδικό όπλο σε απόδοση, οι αποστάσεις είναι μικρές (νομίζω).

Η Rhode είναι τούφεκος.
Νομίζω έχει κάνει 200 στα 200.

BLAZER F3
IC 7,5 N LAMBRO SERIES 5

Βρε ενώ είμαι σε άδεια τις έριξες ; 😂
Θα τις δω αύριο πιστεύω κάποια στιγμή.
Ευχαριστούμε για τις τουφεκιές.
Οι πρώτες που βλέπω. 😍
Νομίζω το dt βγάζει πιο σφιχτές.

ps
Να τραβάς τελείως κάθετες φωτό στον πίνακα ... Σαν την πρώτη.

BLAZER F3
IC 7,5 N LAMBRO SERIES 5

Με το δικο μου ''ματι''.....χωρις να ξερω τι διαφορες εχουν τα οπλα...2 τουφεκιες ξεχωριζουν .. η Ν3 και Ν4
με καλυτερη την Ν4...
Παντα οπως προειπα για τα δικα μου γουστα...
Απο την αλλη....ποιος σου εγγυαται για την σταθεροτητα των φυσιγγιων Αρη μου ???
Στις δικες μου δοκιμες στα 85 μετρα οι αποκλισεις στις ταχυτητες ηταν απο το V1,5-381m/s μεχρι και
V1,5-396m/s
Mε 15 μετρα διαφορα σε αρχικες ταχυτητες ολα μπορουν να αλλαξουν...
Πιστευω οτι ''αδικεις'' οπλα καλε μου φιλε !!! :)

Και για του λογου το αληθες!!

εικόνα_Viber_2023-05-11_18-38-38-345.jpg
εικόνα_Viber_2023-05-11_18-39-25-441.jpg
εικόνα_Viber_2023-05-11_19-03-42-220.jpg
εικόνα_Viber_2023-05-11_19-05-09-467.jpg
Και τα 85 μετρα,,,

εικόνα_Viber_2023-05-11_17-41-29-650.jpg

Πρεπει την επόμενη να ρίξουμε με ιδιογομωση. εχω κ αλευρωμενα σαμιώτικα.

Με το αλευρι....λογικα θα δεις διαφορες με αυτες που εριξες πριν...
Εαν δεν δεις διαφορές...πεταξε τα στα σκουπιδια...φιλε !!!:D

Ενα αλευρωμενο δικο μου στα 85 μετρα με 21% συγκεντρωση σε αυτα τα μετρα ,,,και με V1,5-423m/s.

εικόνα_Viber_2023-05-11_19-08-56-763.jpg
εικόνα_Viber_2023-05-11_19-10-09-409.jpg

Λογικα οι διαφορές με το αλευρι...πρεπει να ειναι εμφανεις !!!:)

Άρα ,εν ολίγοις λες ότι ένας μακρύς κώνος κ μεγάλος αυλός‼️δεν υποστηρίζει....χαμηλές γομώσεις,σωστά❓
Εγω θα ελεγα δεν υποστηριζει χαμηλες πιεσεις. (το παρατηρουμε στις γομωσεις , γιατι συνηθως μεγαλυτερη γομωση εχει μεγαλυτερη πιεση -συνηθως ) Εχω πεισθει πλεον οτι με το συνδυασμο που αναφερεις , για να εισαι σιγουρος σε καθε περισταση (καιρου -θηραματος -φυσιγγιου) πρεπει να ριχνεις φυσιγγια 1050 βαρ ή εστω πανω απο 740βαρ σε καθε περιπτωση

Εξαιρετικά όλα αυτά αλλά δεν μπορώ να τα βάλω σε ένα καλούπι. Πιο πολύ μοιάζει για εμένα πως ότι μεταβολή είδες οφείλεται σε μείωση των πιέσεων.
Σκέφτομαι το άλλο, στο σκοπευτήριο που είναι ελεγχόμενες οι βολές, το πιο απαιτητικό ολυμπιακό άθλημα σε μακρινες βολές είναι το τραπ. Ανέκαθεν στο τραπ τα περισσότερα πρωταθλήματα τα έχει πάρει η Perazzi εδώ και 40 χρόνια. Οι κάννες της είναι από τις πιο προσεγμένες κατασκευές στον κόσμο.Η ουρά αναμονής είναι μήνες ολόκληροι μπορεί και χρόνος... Γιατί λοιπόν δεν τις φτιάχνει με μακρυους κώνους ειδικά στα τραπ τουφεκια; Αλλά και στα Σπόρτινγκ που σε κάποια γήπεδα έχουμε βολές 50+μ.
κ ποιος μπορει να αποδηξει οτι τα περισοτερα perrazi που περνουν τιτλους στα γηπεδα ειναι με καννε φτιαγμενες απο την perazzi???ε

Back