Συγνωμη κιολας αλλα ολο αυτο το θεμα με τα ''δηθεν'' ελατωματικα εργοστασιακα οπλα μου θυμιζει την παροιμια ....της στραβιας ψ...ς τις φταινε οι τριχες''...........οι κατασκευαστες με την τεχνολογια που υπαρχει σημερα δεν γνωριζουν για κωνους και εμεις οι ''εξυπνοι'' το καταλαβαμε και τρεχουμε να το διορθωσουμε......
Βρηκαμε λοιπον το ελλατωμα και ειμασται σιγουροι πως φταιει ο κωνος!!!!!!
Παραμυθι που τρωτε ...αλλα ειπαμε ειναι και το ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ......πρεπει να δουλεψει και αυτο.....
Θα πρεπει να γνωριζουν οσοι αποφασισουν να μπουν σε αυτην την διαδικασια ......πως ειναι εργασια χωρις εγγυηση καλιτερου αποτελεσματος και δεν επαναφερεται......
Παρεπιπτοντως ενω με το ποζε μου εχθες ειχα καλα αποτελεσματα στις φασσες σημερα καταφερα μεσα στα κοπαδια να βρισκω μονο ΄΄αρσενικες''''' ιδια φυσιγγια ιδιες αποστασεις.........μαλον θα φταινε οι κωνοι......
Βρηκαμε λοιπον το ελλατωμα και ειμασται σιγουροι πως φταιει ο κωνος!!!!!!
Παραμυθι που τρωτε ...αλλα ειπαμε ειναι και το ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ......πρεπει να δουλεψει και αυτο.....
Θα πρεπει να γνωριζουν οσοι αποφασισουν να μπουν σε αυτην την διαδικασια ......πως ειναι εργασια χωρις εγγυηση καλιτερου αποτελεσματος και δεν επαναφερεται......
Παρεπιπτοντως ενω με το ποζε μου εχθες ειχα καλα αποτελεσματα στις φασσες σημερα καταφερα μεσα στα κοπαδια να βρισκω μονο ΄΄αρσενικες''''' ιδια φυσιγγια ιδιες αποστασεις.........μαλον θα φταινε οι κωνοι......