Βελτιώσεις - παρεμβάσεις σε κυνηγετικά όπλα

Να σου πω ότι η σούπερ σπορ που έχω μεταχειρισμένη την πήρα απλά εδώ στο φόρουμ μου πήρατε το μυαλό με τους κώνους..hair.
Aσε τι λεει το φόρουμ Γιάννη.....
Μόνο εσυ μπορείς να ξέρεις ποσο είσαι ευχαριστημένος από το όπλο σου κ κανενας άλλος...
Και αφου λες πως δεν έχεις θέμα τότε όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.......
Η γνώμη μου είναι πως οτιδήποτε μας πηγαινει καλά δεν το πειραζουμε....

Να σου πω ότι η σούπερ σπορ που έχω μεταχειρισμένη την πήρα απλά εδώ στο φόρουμ μου πήρατε το μυαλό με τους κώνους..hair.
Το έγραψα γιατί πολλοί τα πειράζουν τα συγκεκριμένα όπλα και μετά αφού δεν πάρουν αυτό που νόμιζαν τα πωλούν χωρίς να το πουν.

Σε κάννη κρύο Πλας.66εκ.
Αν είσαι ευχαριστημένος καλύτερα μην την πειράζεις
Υπάρχει κόσμος που έκανε κώνο και είναι υπερ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά από την στιγμή που εσύ είσαι ήδη καλυμμένος γιατί να μπεις σε αυτή την διαδικασία;
Το ότι σε τρώει το σαράκι να το κάνεις το καταλαβαίνω αλλά είναι μια επέμβαση και όπως και να το κάνουμε έχει ένα ρίσκο τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι εγώ αξίζει αυτό το ρίσκο;
Άποψη μου χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω

Εγώ θα πω κάτι πολύ φιλοσοφημένο πού μου είπε κάποτε ένας μεγάλος μπεκατσας και στην ουσία ο μέντορας μου! Όταν έχεις κάτι καλό αρκεσου σε αυτό και με το μυαλό σου ψάξε το ιδανικό αλλά μήν το επιδιώξεις γιατί το κυνήγι αυτό είναι να κυνηγάς πάντα κάτι όταν λοιπόν τα έχεις όλα τέλεια δεν έχεις κάποιο κρυφό πόθο στη καρδιά σου να κυνηγήσεις και έτσι αναπολείς αυτά πού κάποτε σού έλειπαν! Τώρα αν είχε δίκιο ή άδικο είναι στην κρίση του καθενός.

Aσε τι λεει το φόρουμ Γιάννη.....
Μόνο εσυ μπορείς να ξέρεις ποσο είσαι ευχαριστημένος από το όπλο σου κ κανενας άλλος...
Και αφου λες πως δεν έχεις θέμα τότε όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά.......
Η γνώμη μου είναι πως οτιδήποτε μας πηγαινει καλά δεν το πειραζουμε....
Αν είσαι ευχαριστημένος καλύτερα μην την πειράζεις
Υπάρχει κόσμος που έκανε κώνο και είναι υπερ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αλλά από την στιγμή που εσύ είσαι ήδη καλυμμένος γιατί να μπεις σε αυτή την διαδικασία;
Το ότι σε τρώει το σαράκι να το κάνεις το καταλαβαίνω αλλά είναι μια επέμβαση και όπως και να το κάνουμε έχει ένα ρίσκο τουλάχιστον έτσι φαντάζομαι εγώ αξίζει αυτό το ρίσκο;
Άποψη μου χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω

Επειδη θα κανει σφυκτες τουφεκιες μπορη να μη σου αρεσει . Και μετα δεν εχει γυρισμο. Πρεπει να το σκευτης παρα πολυ καλα .;)

Επειδη θα κανει σφυκτες τουφεκιες μπορη να μη σου αρεσει . Και μετα δεν εχει γυρισμο. Πρεπει να το σκευτης παρα πολυ καλα .;)
Ο.κ αν βγάζει σφυκτες τουφεκιές μπορεί να το κυνηγάω με πιο ανοικτό τσοκ..shake hands.

Να προσθέσω ότι θα έχεις μια εν μέρει χρωμιωμενη κάννη που θα πρέπει να την αντιμετωπίζεις σαν αχρωμιωτη.

Εγώ θα πω κάτι πολύ φιλοσοφημένο πού μου είπε κάποτε ένας μεγάλος μπεκατσας και στην ουσία ο μέντορας μου! Όταν έχεις κάτι καλό αρκεσου σε αυτό και με το μυαλό σου ψάξε το ιδανικό αλλά μήν το επιδιώξεις γιατί το κυνήγι αυτό είναι να κυνηγάς πάντα κάτι όταν λοιπόν τα έχεις όλα τέλεια δεν έχεις κάποιο κρυφό πόθο στη καρδιά σου να κυνηγήσεις και έτσι αναπολείς αυτά πού κάποτε σού έλειπαν! Τώρα αν είχε δίκιο ή άδικο είναι στην κρίση του καθενός.
Όντως έτσι είναι. Αλλα πάντα όταν κάνουμε μια βελτίωση τη κάνουμε για κάτι καλύτερο.

Να προσθέσω ότι θα έχεις μια εν μέρει χρωμιωμενη κάννη που θα πρέπει να την αντιμετωπίζεις σαν αχρωμιωτη.
Οταν ξεκηνας να πειραξεις κατι το πειραζη για τα καλα. Τι θα κανεις μησες δουλειες.?? Κανεις οτι περνει και δεν περνει για αυτο λεμε οτι δεν εχει γυρισμω.

Ο.κ αν βγάζει σφυκτες τουφεκιές μπορεί να το κυνηγάω με πιο ανοικτό τσοκ..shake hands.
Μην παιδεύεσαι αν θες να βαράς μακριά έλα να σου δώσω μια από τις δύο Browning που έχω .my man.
Μην βαράτε benellακιδες το παίρνω πίσω πλάκα έκανα

Αυτό είναι πιο σημαντικό και αυτό είναι που πρέπει να προσέξω.

Μην παιδεύεσαι αν θες να βαράς μακριά έλα να σου δώσω μια από τις δύο Browning που έχω .my man.
Όχι ρε Γιώργο δεν βαράμε αλλά είμαι μπενελι καί δεν αλλάζω.χαχαχα

εχω σκεφτει και εγω αρκετες φορες να κανω κωνους αλλα επειδη ξερω οτι πανω απο 5% δεν θα κερδισω δεν ασχολουμε... ειναι και ψυχολογικο το θεμα, βαζεις ενα νουμερο πιο κλειστο τσοκ και κανεις την δουλεια σου... εκτος αν το οπλο βλητικα ειναι χαλκοσοληνα και θες καπως να το ΄΄στρωσεις΄΄ και η αποχρωμιωση ειναι πονοκεφαλος! παντος το μονο που μπορω να πω οτι κανει την διαφορα σε μια τουφεκια και την κανει πιο ποιοτικη ειναι οι δοκιμες..... θελω να πω οτι ολοι μπορει να ριχνουν nsi percorso ( τα αγαπαω πολυ αυτα τα φυσιγγακια :) )
και να λενε οτι κανουν παπαδες και σε ενα οπλο με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα αυλου+ τσοκ να ειναι σκουπιδι!! .cofee.

Back