Εσύ σε ποιον από τους δύο έχεις φτιάξει κώνους?Με ενα πολυ καλο γυαλισμα μπορει να ακουμπησει και τα 7
Εσύ σε ποιον από τους δύο έχεις φτιάξει κώνους?Με ενα πολυ καλο γυαλισμα μπορει να ακουμπησει και τα 7
Καλημέρα Γιάννη...Δεν εχω ρωτησει αλλα αφου βγαινουν ιδιοι μαλλον υποθετω εχπυν ιδιο αλεζουαρ θελω να βγει με μοιρες που θελω εγω οχι στανταρ
Δηλαδή πόσες μοίρες??Δεν εχω ρωτησει αλλα αφου βγαινουν ιδιοι μαλλον υποθετω εχπυν ιδιο αλεζουαρ θελω να βγει με μοιρες που θελω εγω οχι στανταρ
Εγώ για να σε βγάλω από τα δύσκολα,θα σου προτείνω δυο μαστορια που φτιάχνουν κώνους με απόλυτη επιτυχία...Επιτρψε μου να μην γραψω ποσσες θελω να το κρατησω για μενα
Ο λιακος κανη 5,5 κωνο.+ τον υπαρχον...ο παπατσαρουχας πανο απο 3,5 δεν κανη ...δεν ξερο για τον ψιλακη..παντος το ιδιο αλεζουαρ δεν εχουνΠολύ καλή δοκιμή φίλε όντως για τη v3 έχω ακούσει τα καλύτερα σε θεμα ντουφεκιας ισως αυτη τη στιγνη να εχει την καλύτερη κανη απο θεμα αποδοσης από ολες τις καραμπινες αλλά αν εριχνες και μια με ψιλά θα ειχαμε ακομα καλυτερες εντυπωσεις και 32 γρ 9αρι.ας πούμε.Από οτι μιλησα με δυο διαφορετικους για κωνους εχουν μαλλον τα ιδια αλεζουαρ και τον κώνο σε αυλο 18.3/18.4 τον βγαζουν 6.5 εκ γιατί ψαχνω να βγάλω κωνο σε 18.35 αυλό με 7.5 και πανω πολύ χρήσιμη η δοκιμή σου
Θα έχεις θέμα έμφραξης πρώτον και δεύτερον και απευκταιο θέμα αδυνατίσματος της κάννης σε πιθανώς επικίνδυνο βαθμό, θες να κάνεις την κάννη απολύτως κωνική αν κατάλαβα καλά, απ' το ένα στόμιο προς το άλλο μία ευθεία...Ξερω οτι φτιαχνουν πολυ καλους κωνους και εχω και μεγαλη εκτιμηση στο γιωργο αλλα θελω να δημιουργησω ενα σβησιμο κατευθειαν οπως καταλαβαινεις με συγκεκριμενες μοιρες απο θαλαμη σε αυλο ασχετως του μηκους το οποιο με υπολογισμους και τη βοηθεια φιλου το μηκος βγαινειι ανω των 75μμ
Αυτό πως θα το επιτυχεις Γιάννη,τα οπλουργικα για επιμήκυνση κωνου αλεζουαρ έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις...Ξερω οτι φτιαχνουν πολυ καλους κωνους και εχω και μεγαλη εκτιμηση στο γιωργο αλλα θελω να δημιουργησω ενα σβησιμο κατευθειαν οπως καταλαβαινεις με συγκεκριμενες μοιρες απο θαλαμη σε αυλο ασχετως του μηκους το οποιο με υπολογισμους και τη βοηθεια φιλου το μηκος βγαινειι ανω των 75μμ
Γιάννη θερμή παράκληση μια δοκιμή με #4 με οτι φυσίγγι θέλεις στα 45μ πριν και μετά αν δεν σου κάνει κόπο.Επειδη θα το κανω παιδια οταν γινει θα κανω δοκιμες και θα τις ανεβασω
Προσοχή !!!δεν βλεπω θεμα αδυνατισματος κανης
Μια χαρά νόστιμα είναι αυτά.το πολυ πολυ θα κυνηγαω μονο ορτυκια με αυτην
Δεν έχω πάει ποτέ στον Παπατσαρούχα μόνο 1 φορά τον πήρα τηλέφωνο.Ο παπατσαρουχας δεν θελει να φαει αλλο την κανη πιο περα για θεματα ασφαλείας οπως και εχω ακουσει οτι κανει κωνο σε χρωμιωμενο εγω που τον ρωτησα περυσι μου ειπε πρεπει να το αποχρωμιωσω πρωτα και το κοστος ανέβαινε οπως καταλαβαινεις πολύ
Η λογική του κώνου είναι πιο προοδευτική στένωση από την θαλάμη στον αυλό. Μικρότερη γωνία προσπαθείς να πετύχεις.Ο κώνος γίνεται για κυνήγια σε υδρόβια;
Ορτυκια ;;;; θα τα ανατινάζει ρε φίλεΕπειδη θα το κανω παιδια οταν γινει θα κανω δοκιμες κααι θα τις ανεβασω σε μηχανουργειο θα γινει αλλα δεν βλεπω θεμα αδυνατισματος κανης αφου οταν αποχρωμιωνεις κατεβαινεις πανω απο 2/10 συννιλικα ισα ισα θα φτιαξω μια πολυ ομαλη μεταβαση απολυτα κωνικη και σαν καθρεπτη ξεκινωντα απο το τελειωμα της θαλαμης ακριβως αμα δεν παει καλα το πολυ πολυ θα κυνηγαω μονο ορτυκια με αυτην