πολυ καλο!View attachment 36013View attachment 36014View attachment 36015
Οι δικές μου βελτιώσεις παρεμβάσεις επάνω στο κοντάκι σε palm swell και GRIP από το φίλο Γιάννη ένα μεγάλο ευχαριστώ είσαι καλλιτέχνης!!!
Εξαιρετικο.....να το χαρεις.Οι δικές μου βελτιώσεις παρεμβάσεις επάνω στο κοντάκι σε palm swell και GRIP από το φίλο Γιάννη ένα μεγάλο ευχαριστώ είσαι καλλιτέχνης!!!
Σωστά ζωη. Για αυτό είχα την τάση πριν, το μικρό δάχτυλο να βγαίνει έξω από το κοντάκι. Οπότε ήρθε και η βελτίωση με το palm swell και είναι ένα κοντάκι αγνώριστο με πριν.View attachment 36013View attachment 36014View attachment 36015
βλέπουμε ότι έχει μεγαλώσει την λαβή καθώς είναι ένα σύνηθες πρόβλημα στα Benelli με κοντές λαβές
Έλα ένα κυνήγι μαζί του να δεις τι κάνει στα πουλιά....Τι είδες με τον κώνο ; Μειώθηκαν καθόλου ταχύτητα και διάτρηση ;
Παντου, σε όλη την Επικράτεια..Που κυνηγάτε ;
Ο κώνος όταν φτιαχτεί από τον κατάλληλο μάστορα μόνο θετικά στοιχεία θα δεις...Κάπου θα σας πετύχω χαχα
Άμα δεν μου πεις συγκεκριμένα βρε πως θα δω τι κάνει στα πουλιά η μπενελλα
Και πολύ καλά θα κάνεις....Έχω μιλήσει με Ψυλλάκη θα στείλω και εγώ την δικιά μου αυτές τις μέρες
Ρίξε καμιά τουφεκιά πριν και μετά για να πειστούμε και εμείς οι άπιστοι ...Έχω μιλήσει με Ψυλλάκη θα στείλω και εγώ την δικιά μου αυτές τις μέρες
Υπαρχει μια διαφορά εδώ...Ρίξε καμιά τουφεκιά πριν και μετά για να πειστούμε και εμείς οι άπιστοι ...
Νο4 full στα 45μ
Η ταχύτητα βρίσκεται ... η κατανομή είναι το θέμα ...Γιατί ωραία θα πάρουμε κατανομή είναι σίγουρο.. αν χάσουμε πολύ ταχύτητα όμως για εμένα δεν αξίζει η μετατροπή
Αν οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες θα φανεί ... μην ψειρίζουμε την μαιμούΥπαρχει μια διαφορά εδώ...
Να ρίξει πριν μερικές τουφεκιές σε χαρτόνια αλλά μαζί και με ένα άλλο τουφέκι γιατί η κάθε μέρα είναι διαφορετική και μπορεί να μη βγουν ασφαλή συμπεράσματα άμα ρίξει μόνο με το δικό του...
Μόνο έτσι θα καταλάβει την διαφορά,2 όπλα πριν και τα ίδια όπλα μετά...
Πιστεύω να έγινα κατανοητός...
Δεν ψειριζουμε τη μαϊμού,αυτά που γράφω τα έχω συναντήσει,υπάρχουν μέρες που μπορεί να δεις μια κατανομή ανοιχτή και αναλόγως του καιρού άλλες μέρες να βλέπεις μπάλες...Αν οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες θα φανεί ... μην ψειρίζουμε την μαιμού
Do it.Η ταχύτητα με ιδιογομωση καλύπτεται ναι με άλλο τρόπο δεν ξέρω.. πάντως κατανομή εγώ είμαι σίγουρος ότι θα έχω σημαντική διαφορα
Ας είναι και έτσι .... θα τον πεθάνουμε τον άνθρωπο στο τουφεκίδι ...Δεν ψειριζουμε τη μαϊμού,αυτά που γράφω τα έχω συναντήσει,υπάρχουν μέρες που μπορεί να δεις μια κατανομή ανοιχτή και αναλόγως του καιρού άλλες μέρες να βλέπεις μπάλες...
Εννοείται μπάλες μόνο με βελτιωμένο κωνο..
Όμως όταν η κάννη που έχει βελτιωμένο κωνο σε υγρό καιρό ανοίξει η δεύτερη απείραχτη κάννη θα είναι ανύπαρκτη ως προς τα αποτελέσματα...
Τι θήραμα κυνηγάς Ζώη?Η ταχύτητα με ιδιογομωση καλύπτεται ναι με άλλο τρόπο δεν ξέρω.. πάντως κατανομή εγώ είμαι σίγουρος ότι θα έχω σημαντική διαφορα
Σε τι όπλο θα κάνεις επιμήκυνση κώνου?Λίγο από όλα.. υδρόβια,φασσοπεριστερα και τρυγόνια κυρίως.. αλλά πηγαίνω και μπεκάτσα με κανα φίλο που έχει σκύλο
Οπότε να φανταστώ έχει εσωτερικά τσοκακια mobile?Benelli montefeltro.. θέλω το κάτι παραπάνω