κοντοσουβλι ακουω ψησταριες ακουω,Οδος και αριθμος και ειμαι εκειτιναφτορε Βαγγο;...σουβλα για κοντοσουβλι;;;φερτο πανω ρε να το δοκιμασω την κυριακη στην ψησταρια....
volkel βασιλη ειναι καλη και εχει μεγαλη γκαμα σε δυσκολα νουμερα που εχουν ορισμενα οπλα ειδικα στα κολαουζαΑπό που είναι αυτό ... από κάνα παλιοδίκανο αχαχαχ
Αλουμίνιο μοιάζει ...
Mανέλα, φιλιέρα βλέπω special
Fabarm italiaΑπο τα αντκα καταλαβαινετε ποιο οπλο ειναι?
Δεν καταλαβαινω τον λογο γιατι καθε χρονο ιδια διαδικασια???????????????μετα απο την προσθετη φετα ξυλου θα μπει πελμα???
Πειρα από μια γιαγιά αυτος την εχει 24€ της 3ης μια πρόχειρη δουλειά έκανα απλά το μάζεψα κοντάκι αλλο θέλω αλλά
Ειναι δυνατον σημερα με τα εκατονταδες σωστα προιοντα που κυκλοφορουν να χρησημοποιει κανεις τσαι και φασκομηλα???????Πειρα από μια γιαγιά αυτος την εχει 24€ της 3ης μια πρόχειρη δουλειά έκανα απλά το μάζεψα κοντάκι αλλο θέλω αλλά
Δίκιο έχεις σε ότι λες το σωστό είναι να κάνεις την δουλειά σε έναν επαγγελματία!!!Ειναι δυνατον σημερα με τα εκατονταδες σωστα προιοντα που κυκλοφορουν να χρησημοποιει κανεις τσαι και φασκομηλα???????
Εχουμε 2022 παλικαρια.....αυτα τα κανανε καποτε απο αναγκη γιατι δεν υπηρχαν τοτε τετοια προιοντα....σημερα γιατι???
Τελος παντων ο καθενας οπως ξερει.......παντως το προβλημα σου δεν λυνεται με το να κανεις καθε χρονο τα ξυλα γιατι στο τελος θα μηνεις με τα μεταλα....το προβλημα σου λυνεται με πλαστικο κοντακι-παπια ....δεν ξερω αν υπαρχουν για αυτο το οπλο
Πας σε μαγαζί με εκκλησιαστικα , παίρνεις ένα τακακι καθαρό κερί μέλισσας , βάζεις ένα μέρος κερί δύο ελαιόλαδο σε ένα μπρίκι και έτοιμη . Είναι και ένα πρώτης τάξης σφραγιστικό ,στα κενά που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ κοντακιου και βάσης στα δίκανα ,να μην περνάνε υγρασία και σκόνη στο μηχανισμό.Πειρα από μια γιαγιά αυτος την εχει 24€ της 3ης μια πρόχειρη δουλειά έκανα απλά το μάζεψα κοντάκι αλλο θέλω αλλά
Απο γιαγιά την πειρα που έχει ανιψιό μελισσοκόμο είναι και έλατου το μέλιΠας σε μαγαζί με εκκλησιαστικα , παίρνεις ένα τακακι καθαρό κερί μέλισσας , βάζεις ένα μέρος κερί δύο ελαιόλαδο σε ένα μπρίκι και έτοιμη . Είναι και ένα πρώτης τάξης σφραγιστικό ,στα κενά που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ κοντακιου και βάσης στα δίκανα ,να μην περνάνε υγρασία και σκόνη στο μηχανισμό.
Δοκιμασε tru oil μια φορα. Ειναι στην ουσια βερνικι πολυουρεθανης με λινελαιο. Περασε το κανα 7 με 10 χερια, οπως εφαρμοζεις λινελαιο. Κανει πολυ ανθεκτικο φινιρισμα.Απο γιαγιά την πειρα που έχει ανιψιό μελισσοκόμο είναι και έλατου το μέλι
Η καλύτερη λύση για την χρήση που κάνω εγώ είναι τα πλαστικά... αλλα δεν μου αρέσουν καθόλου τώρα το πάω ετσι εξάλλου 12 χρόνια την εχω.. και είναι για αλλα 50... αλλα αντί να παρω ενα σετ η να φτιάξω... με 250€ βάζεις αλλα 300€ 400€ και περνεις αλλο όπλο..
Ρε συ εχει.η.καραμπινα αιμορροιδες και κιρσους
Τέτοιο εβαλαΔοκιμασε tru oil μια φορα. Ειναι στην ουσια βερνικι πολυουρεθανης με λινελαιο. Περασε το κανα 7 με 10 χερια, οπως εφαρμοζεις λινελαιο. Κανει πολυ ανθεκτικο φινιρισμα.
Ωραία ξύλα ... έδειξαν ...Το κοντάκι ήρθε στα χέρια μου, και όπως μου είπε και ο φίλος Γιάννης ο (καλλιτέχνης) ότι το άδικο με τα Λούστρα.
Οπότε έβαλε το χεράκι του και ιδού το αποτέλεσμα.
Σε ότι με έχεις συμβουλέψει Έχεις βγει αληθινός Γιάννη, σε ευχαριστώ για ακόμα μία φορά.
Foto πριν και μετά...
View attachment 48765View attachment 48766View attachment 48767
Ω ρε φιλε!!! Εγώ δεν θα πήγαινα για κυνήγι με αυτά.. βιτρίνα με παλια φυσίγγια θα είχα το όπλο!Δεξιά πλευρά πριν και μετά
View attachment 48770
View attachment 48771
View attachment 48772
View attachment 48773
Καλητεχνης ο γιαννης.Δεξιά πλευρά πριν και μετά
View attachment 48770
View attachment 48771
View attachment 48772
View attachment 48773