Έχετε ένα δίκιο σ αυτό αλλά δεν πιστεύω να συντρέχει λογως ανησυχίας διότι και email έχει σταλεί με την ημερομηνία και τις φώτο και εντός εγγύησης 10ετους διάρκειας είναι.. Θέλω να πιστεύω πως όλα ομαλά θα κυλήσουν..
Αν σε παίρνει οικονομικά προχώρησε στην αγορά δεύτερου όπλου,το ένα = κανένα οποιο και να είναι αυτό.Έχετε ένα δίκιο σ αυτό αλλά δεν πιστεύω να συντρέχει λογως ανησυχίας διότι και email έχει σταλεί με την ημερομηνία και τις φώτο και εντός εγγύησης 10ετους διάρκειας είναι.. Θέλω να πιστεύω πως όλα ομαλά θα κυλήσουν..
Ακριβώς για αυτόν τον λόγο κράτησα το δεύτερο όπλο.Αν σε παίρνει οικονομικά προχώρησε στην αγορά δεύτερου όπλου,το ένα = κανένα οποιο και να είναι αυτό.
Σωστό!!!Δύο όπλα πρέπει να υπάρχουν είναι αλήθεια, απλώς θα πρέπει τα μέτρα τους να είναι ιδια, γιατί μετά συνηθιζεις ξεσυνηθίζεις και στο τελος δε ριχνεις με κανένα καλά!
Γιατί συνήθως ζοριζουν στην κυνηγετική επωμιση. Σκαλωνουν εύκολα.Μια ερώτηση.Βλεπω κάποια πέλματα,τα οποία προορίζονται για Τραπ και είναι "ημικυκλικά" ας πούμε.Δεν έχουν κυνηγετική χρησιμοτητα;Και γιατί;
Δεν προσφέρουν πιο σταθερή επωμιση,λόγω σχήματος όμως;Γιατί συνήθως ζοριζουν στην κυνηγετική επωμιση. Σκαλωνουν εύκολα.
Συγχωρούν λίγο τον κάθετο προσανατολισμό του ώμου αλλά δεν φωλιάζουν εύκολα.Δεν προσφέρουν πιο σταθερή επωμιση,λόγω σχήματος όμως;
Οκ! Ευχαριστώ!Και κάτι αλλο.Μου έχει ξεκολλήσει ένα easy hit.Πως το κολλάω;Ταινία διπλής;Σικα;Συγχωρούν λίγο τον κάθετο προσανατολισμό του ώμου αλλά δεν φωλιάζουν εύκολα.
Ευκαιρία να μην την ξαναβάλεις!Οκ! Ευχαριστώ!Και κάτι αλλο.Μου έχει ξεκολλήσει ένα easy hit.Πως το κολλάω;Ταινία διπλής;Σικα;
Έχει κοπει το μαμά πρόσωπο και...καταλαβαίνεις...Ευκαιρία να μην την ξαναβάλεις!
Sikaflex θα έβαζα εγώ. Μην σε πάρω στο λαιμό μου.Οκ! Ευχαριστώ!Και κάτι αλλο.Μου έχει ξεκολλήσει easy hit.
Το στόχαστρο σου έχει κοπεί πρόσωπο;Έχει κοπει το μαμά πρόσωπο και...καταλαβαίνεις...
Εντελώς όμως!Φωτό, αύριο...Το στόχαστρο σου έχει κοπεί πρόσωπο;
Φέρτη στον Τόμμυ να σου πάρει ένα τακ την κάννη με τον τροχόΕντελώς όμως!Φωτό, αύριο...