βλεπω τα καλα τα εργαλεια τα κρατας στην πεννα Αψογος!!Το γυαλιστερό είναι 686S 75άρι του1983 και το άλλο Β25 76άρι magnum του 1971.
βλεπω τα καλα τα εργαλεια τα κρατας στην πεννα Αψογος!!Το γυαλιστερό είναι 686S 75άρι του1983 και το άλλο Β25 76άρι magnum του 1971.
Για να είσαι 100% σίγουρος σε οπλουργο.Μπορεί κάποιος να μου δείξει με φωτογραφίες ή έστω και περιγραφικά πως μπορώ να καταλάβω ότι στο όπλο έχει γίνει επιμύκινση του κώνου?
Ξέρω χαζή ερώτηση αλλά για να είμαι σίγουρος και μη κάνω καμιά βλακεία.
Καλά ναι σίγουρα. Απλά ο πιο κοντινός οπλουργός μου είναι στη Θεσσαλονίκη και πέφτει αρκετά μακριά. Σαν πρώτη εικόνα να ξέρω γιαυτό ρωτάω. Ειδικά σε χρωμιωμένο δε θα φαίνεται κάτι?Για να είσαι 100% σίγουρος σε οπλουργο.
Λογικα θα εχει φυγει το χρωμιο, παιρνεις φακο, μεγεθυντικο και βλεπεις.Δεν ειναι ευκολο, χρειαζεται εμπειρια.Ο οπλουργος ενδεχεται και να το μετρησει.Καλά ναι σίγουρα. Απλά ο πιο κοντινός οπλουργός μου είναι στη Θεσσαλονίκη και πέφτει αρκετά μακριά. Σαν πρώτη εικόνα να ξέρω γιαυτό ρωτάω. Ειδικά σε χρωμιωμένο δε θα φαίνεται κάτι?
Στην απείραχτη κανη η σκιά του κώνου είναι εντονότερη,"μαυρίζει" πιο πολύ.Μπορεί κάποιος να μου δείξει με φωτογραφίες ή έστω και περιγραφικά πως μπορώ να καταλάβω ότι στο όπλο έχει γίνει επιμύκινση του κώνου?
Αν μπορείς να ξεχωρίσεις τον κώνο από το δαχτυλίδι που σχηματίζει.Μπορεί κάποιος να μου δείξει με φωτογραφίες ή έστω και περιγραφικά πως μπορώ να καταλάβω ότι στο όπλο έχει γίνει επιμύκινση του κώνου?
Ξέρω χαζή ερώτηση αλλά για να είμαι σίγουρος και μη κάνω καμιά βλακεία.
Αυτό όμως δεν προϋποθέτει ότι πρέπει να γνωρίζει τα αρχικά (εργοστασιακά) μεγέθη; Και ποιός οπλουργός τα ξέρει για όλα τα όπλα;Το πιο σίγουρο είναι να πας την κάνη σε οπλουργο και να την μετρήσει με αυλομετρο.
Εννοείται!Αυτό όμως δεν προϋποθέτει ότι πρέπει να γνωρίζει τα αρχικά (εργοστασιακά) μεγέθη; Και ποιός οπλουργός τα ξέρει για όλα τα όπλα;
Στα υπόλοιπα σε καλύπτει?Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις απαντήσεις . Το όπλο είναι benelli vinci. Θα πάω να το δώ μεσοβδόμαδα και από κοντά και θα ήθελα να είμαι λιγάκι πονηρεμένος γιατί σε αυτά τα όπλα (benelli) είναι σύνηθες φαινόμενο οι κώνοι. Αν δω ότι κάτι δε μου αρέσει θα φύγει πακέτο για οπλουργό ή για απόρριψη.
Όλα τα benelli είναι χρωμιωμενα σε όλο το μήκος της κάννης.παιρνεις την κάννη σημαδεύεις μια πηγή φωτισμού και αν μετά το σκαλί της θαλάμης δεν διακρίνεις αλλαγή στην εικόνα(γυαλίζει το ίδιο δλδ) με το υπόλοιπο μήκος της κάννης δεν έχει γίνει επέμβαση aftermarket...Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις απαντήσεις . Το όπλο είναι benelli vinci. Θα πάω να το δώ μεσοβδόμαδα και από κοντά και θα ήθελα να είμαι λιγάκι πονηρεμένος γιατί σε αυτά τα όπλα (benelli) είναι σύνηθες φαινόμενο οι κώνοι. Αν δω ότι κάτι δε μου αρέσει θα φύγει πακέτο για οπλουργό ή για απόρριψη.
Η Vinci έχει δοκιμαστεί Γιάννη από τον τύπο σε αυτό το άρθρο το οποίο είναι σημείο αναφοράς όσων υποστιρίζουν τους κώνους.Στα υπόλοιπα σε καλύπτει?
Θα απορρίψεις κάτι χωρίς τουλάχιστον να το δοκιμάσεις(αν σου δίνεται η ευκαιρία)?
Τι να δοκιμασει και τι θα καταλαβει? το δοκιμασε ο αλλος και γι'αυτο το πουλαει, αν εβλεπε οτι οντως αξιζε δεν θα το πουλαγε.Στα υπόλοιπα σε καλύπτει?
Θα απορρίψεις κάτι χωρίς τουλάχιστον να το δοκιμάσεις(αν σου δίνεται η ευκαιρία)?
Μπορεί να έχει ανάγκη από χρήματα αλλά συνήθως πεθαίνει ο παππούς που το είχεΤι να δοκιμασει και τι θα καταλαβει? το δοκιμασε ο αλλος και γι'αυτο το πουλαει, αν εβλεπε οτι οντως αξιζε δεν θα το πουλαγε.
Δεν εχω benelli καρντια μου, και να κανεις επιμηκυνση κωνου στο δικο σου, δεν μπορεις να φτασεις στο επιπεδο του δικου μου οπλου....Ωπ να και κάτι που το είχα διαβάσει, το έψαχνα και το βρήκα τυχαία ξανά.
Φούσκωμα στον κώνο μετά από μεγάλο κωνοδάχτυλο.
https://www.shotgunlife.com/shotguns/tom-roster/beware-of-shoddy-barrel-modifications-part-1.html
View attachment 75313
Που'ν'ο'Γιώργης
Θυμήθηκα τι έχεις ... κλάφτα ... πούλα την χθεςΔεν εχω benelli καρντια μου, και να κανεις επιμηκυνση κωνου στο δικο σου, δεν μπορεις να φτασεις στο επιπεδο του δικου μου οπλου....