Να κανω ενα κωνο πριν?????Θυμήθηκα τι έχεις ... κλάφτα ... πούλα την χθες
Να κανω ενα κωνο πριν?????Θυμήθηκα τι έχεις ... κλάφτα ... πούλα την χθες
Πλάκα κάνω ... μια χαρά είναι, σαν Benelli ρίχνει και αυτή ...Να κανω ενα κωνο πριν?????
Κάποιος κυνηγούσε μπεκάτσα κι έκανε κώνο!!!Τι να δοκιμασει και τι θα καταλαβει? το δοκιμασε ο αλλος και γι'αυτο το πουλαει, αν εβλεπε οτι οντως αξιζε δεν θα το πουλαγε.
Αυτος το πουλαει για τον χ ψ λογο, εμεις γιατι να το αγορασουμε?Κάποιος κυνηγούσε μπεκάτσα κι έκανε κώνο!!!
Μετά έκλαιγε επειδή δε μπορούσε να στραβωσει καμιά!
Κατάργησε κάνα δυο βαθμούς σύσφιξης...
Στο ,γιατί μπορεί να το πουλάει,μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε...
Σε υποχρέωσε κανενας να το αγωρασης!!!!! Κουβέντα κάνουμεΑυτος το πουλαει για τον χ ψ λογο, εμεις γιατι να το αγορασουμε?
Επειδή μας αρέσει οπτικά,έχει "καλό όνομα"στην πιάτσα,είναι σε καλή κατάσταση,κοστίζει τα μισά χρήματα από βιτρίνα,μας "κάθεται"ωραία,είναι στο βάρος που θέλουμε,έχει την σκοπευτική εικόνα που γουστάρουμε,το ρίξαμε στον πίνακα και ζωγραφίζει,......,.......Αυτος το πουλαει για τον χ ψ λογο, εμεις γιατι να το αγορασουμε?
Τον πήδηξαν τον ντουφεκο!!Ωπ να και κάτι που το είχα διαβάσει, το έψαχνα και το βρήκα τυχαία ξανά.
Φούσκωμα στον κώνο μετά από μεγάλο κωνοδάχτυλο.
https://www.shotgunlife.com/shotguns/tom-roster/beware-of-shoddy-barrel-modifications-part-1.html
View attachment 75313
Που'ν'ο'Γιώργης
Αν ειναι εις γνωση μας τι εχει γινει στο οπλο και δεν μας ''χαλαει'' ναι, αλλιως υπαρχουν κι αλλα μεταχειρισμενα και με λιγη υπομονη βρισκουμε οπλο που να μας κανει.Επειδή μας αρέσει οπτικά,έχει "καλό όνομα"στην πιάτσα,είναι σε καλή κατάσταση,κοστίζει τα μισά χρήματα από βιτρίνα,μας "κάθεται"ωραία,είναι στο βάρος που θέλουμε,έχει την σκοπευτική εικόνα που γουστάρουμε,το ρίξαμε στον πίνακα και ζωγραφίζει,......,.......
Εννοείται Γιώργο!Αν ειναι εις γνωση μας τι εχει γινει στο οπλο και δεν μας ''χαλαει'' ναι, αλλιως υπαρχουν κι αλλα μεταχειρισμενα και με λιγη υπομονη βρισκουμε οπλο που να μας κανει.
Αυτο ακριβως, κουβεντα κανουμε.Σε υποχρέωσε κανενας να το αγωρασης!!!!! Κουβέντα κάνουμε
ελα ρε συ γινονται τετοια πραγματα?Ωπ να και κάτι που το είχα διαβάσει, το έψαχνα και το βρήκα τυχαία ξανά.
Φούσκωμα στον κώνο μετά από μεγάλο κωνοδάχτυλο.
https://www.shotgunlife.com/shotguns/tom-roster/beware-of-shoddy-barrel-modifications-part-1.html
View attachment 75313
Που'ν'ο'Γιώργης
Κάποιος κυνηγούσε παπιά και έκανε κώνο!!!Κάποιος κυνηγούσε μπεκάτσα κι έκανε κώνο!!!
Μετά έκλαιγε επειδή δε μπορούσε να στραβωσει καμιά!
Πες 10Κατάργησε κάνα δυο βαθμούς σύσφιξης...
Θα σε φάνε ζωντανό αυτοί ... μόνο εγώ τους φέρνω βόλτα.Αυτο ακριβως, κουβεντα κανουμε.
Τι ζωγραφιζει ρε μαστορα...Επειδή μας αρέσει οπτικά,έχει "καλό όνομα"στην πιάτσα,είναι σε καλή κατάσταση,κοστίζει τα μισά χρήματα από βιτρίνα,μας "κάθεται"ωραία,είναι στο βάρος που θέλουμε,έχει την σκοπευτική εικόνα που γουστάρουμε,το ρίξαμε στον πίνακα και ζωγραφίζει,......,.......
Εεε αφου μ'εβγαλες κρυφομπενελακια!!!!Θα σε φάνε ζωντανό αυτοί ... μόνο εγώ τους φέρνω βόλτα.
Δεν θέλω να βάλω φωτό πριν και μετά από την μάρκα που μάλλον κατάλαβα...Τι ζωγραφιζει ρε μαστορα...
Τα σκαγια θα ειναι σαν αποτυχημενη διαδηλωση του ΚΚΕ
Καταλαβες για ποια μαρκα μιλαμε;
το οπλο του Γιωργου Κατσαρου?Κάποιος κυνηγούσε παπιά και έκανε κώνο!!!
Μετά έκλαιγε γιατί δεν είδε καμία διαφορά.
Έκανε και άλλες μετατροπες και πάλι δεν είδε διαφορά.
Έγινε ιδιογομωτής και είδε το φως το αληθινό.
Πες 10
View attachment 75318
Κάτι με έχει πιάσει σήμερα
Να βαλεις να βαλεις, ποιος σε μαλωνει?Δεν θέλω να βάλω φωτό πριν και μετά από την μάρκα που μάλλον κατάλαβα...
Δεν περιγράφω άλλο!
Κ εγω αυτο θα κανω τελικα... Σε μικρο βαθμο...Δεν θέλω να βάλω φωτό πριν και μετά από την μάρκα που μάλλον κατάλαβα...
Δεν περιγράφω άλλο!
Λάθος ρε μην βαράτε τον άνθρωπο ... Brow έχει.Εεε αφου μ'εβγαλες κρυφομπενελακια!!!!
Δε σου μιλησα τοσο ασχημα εγω!!!!