Ο αγοραστής μεταχειρισμένου θέλει όπλο χωρίς μετατροπές και συνήθως αυτοί που έχουν κάνει και τα πουλάνε( ξεχνάνε) να το γράψουν.
Παναγιώτη (καλημέρα κατά πρώτης),ο αγοραστής μεταχειρισμένου ψάχνει "κάτι" που έχει στο μυαλό του!
Αν ταιριάξει με αυτό που θα βρει,στη τιμή που το θέλει,θα το πάρει.
Έχω βρεθεί και στις 2 πλευρές!
Έχω πουλήσει 2 "σκληρά" πειράγμένα (με πλήρη αναφορά στην αγγελία) και έχω αγοράσει άλλο,ψάχνοντας συγκεκριμένα πράγματα!
Θα συμφωνήσω μόνο στο ότι δε θα πάρεις ποτέ πίσω τα λεφτά που έχεις ρίξει πάνω σ ένα όπλο (όπως και σ ένα αμάξι...)!
Άμα ξεκινάς,τα όνειρα αγοράς με το πώς θα το πουλήσεις μετά... Τι να πω?
Κατά τ αλλά περί μετατροπών,κώνων,αυλών,πορτινκ κτλ δε ξέρω πως είστε τόσο αρνητικοί κάποιοι,που δεν έχετε κάνει ποτέ τίποτα στα όπλα σάς(και μπράβο σας και καλά κάνετε!)!
Υπάρχει μια ποικιλία παρεμβάσεων ανάλογα το ζητούμενο,ο καθενας με τη κρίση του διαλέγει τι θα κάνει...
Δεν είναι όλα για όλους... Κώνους π.χ.δεν έχω πειράξει!
Τις λίγες μακρινές βολές που θα χρειαστώ σε παπί και στο κάμπο σε καμιά φάσα,θα παίξω,όπως σωστά είπες,με φυσίγγια και θα δεχθώ το κλώτσημα των λίγων αυτών βολών.
Αν κυνηγούσα κατά κόρον παπί-λαγο-φάσες (μακρινές βολές,πολλά γραμμάρια) φυσικά και θα πείραζα και κώνο και ότι άλλο θα μπορούσε να βελτιώσει έστω και κατ ελάχιστο την απόδοση του όπλου! Δικό μου είναι στο φινάλε!
Δε θα σκεφτώ,αν και πως θα το πουλήσω!
Να το χαρώ θέλω!
Προσοχή (το έχετε πει οι "αντιθέτοι") στις επιλογές σαφώς,γιατί ο κώνος δε κονταίνει πάλι,το πορτινκ δε γεμίζει κτλ
Και προσοχή στους "εμπόρους" οπλουργούς που θέλουν να αισχροκερδίσουν(σαφώς υπάρχουν και τέτοιοι) !