gvp9000
Banned
Καλά εσύ ότι βρίσκεις στην θαλάμη το βάζεις ?Φουρνελα
Για δώσε συντεταγμένες για αυτά τα βομβίδια ... αχαχαχα
Καλά εσύ ότι βρίσκεις στην θαλάμη το βάζεις ?Φουρνελα
Εχει και κατη 38ρια διασπορας με sipe που κανουν κυδιες με αγγελους μαζηΜαρεσει το τηπος αυτος.γεμηζη εξτρημ φησηγγια
Να μου ζήσεις Νικολάε.....Χιωτη φιλαρα.....Για να κανεις την τραπεζαρια του σπιτιου γιαφκα....Πρεπει να εχεις ''σκισει'' .....οχι μονο
την γατα.....Αλλα την λεοπαρδαλη και την τιγρη μαζι Στελαρα μου !!!
View attachment 45638
Τα ειπες ολααααααΝα μου ζήσεις Νικολάε.....
Γιατί έξω από το σπίτι πολλοί κάνουν τους μάγκες κ μεσα στο σπιτι βαράνε προσοχη στην στρατηγινα τους αααααχαχαχαχαχαχα
-Να σας φτιάξω καφε?
-Ναι κυριε Νίκο ένα καφεδακι θα το επινα, ευχαριστώ..
-Με tecna η χωρις?
Ωχ με συγχωρείτε να βάλω ζάχαρη?? Χαχαχα
Διασποράς ότι καλύτερο εμπορικό έχω ρίξει στα κρύαΕχει και κατη 38ρια διασπορας με sipe που κανουν κυδιες με αγγελους μαζη
Κεγαμο τα στησιματα,και γαμο την φωνηκοτιταΔιασποράς ότι καλύτερο εμπορικό έχω ρίξει στα κρύα
στη Δραμα ειναι ο Μπαφας εχω περασει απο εκει αν και ειναι μακρια για μενα, ωραιος τυπος!! και εχει την βιοτεχνια μεσα σε ενα χωραφι που εχει μεσα κοτες, παπιες, χηνες, σκυλους !!! το εχω ξανα πει ειναι απο τις πιο παλιες βιοτεχνιες που ξερω απο τοτε που ξεκινησα το κυνηγι !!απο πριν 25 χρονια !!!
Ποιοι εχουν Λευτερη ;; Ο Ναυπλιωτης ; Και ποιοι αλλοι ;; Αυτο ρωταω αν βρηκαν καποιον να μπορουμε να στηλουμε φυσιγγια να μας τα μετρισουν !!!Ποιος έχει ;
Μ' αυτήν την φωτό κατάλαβα πόσο γατάκι είμαι στην γυναίκα μου...
Απο μακρια θα φαινεται οτι είσαι ζωγράφος με τόσα βάζα!
Φαντάζομαι η σύζυγος είναι και δασκαλεμένη να μην ακουμπήσει τίποτα για να το ξεσκονίσει ε;
Να μου ζήσεις Νικολάε.....
Γιατί έξω από το σπίτι πολλοί κάνουν τους μάγκες κ μεσα στο σπιτι βαράνε προσοχη στην στρατηγινα τους αααααχαχαχαχαχαχα
-Να σας φτιάξω καφε?
-Ναι κυριε Νίκο ένα καφεδακι θα το επινα, ευχαριστώ..
-Με tecna η χωρις?
Ωχ με συγχωρείτε να βάλω ζάχαρη?? Χαχαχα
Από 15-30 μέτρα είναι σκούπαΕιπα να σπασω τα κεντρα και την μεγαλη συγκεντρωση που δινει ο Ελληνικος LB6 , Aλλα μαλλον
το παρακανα ( ? ) !!!
Τι λετε παλικαρια ???
Σχεδον διασπορας εβγαλα !!!
View attachment 45645View attachment 45646
Ένας συγχωρεμενος φίλος αυτά έριχνεεμένα δεν μαρεσε το ίματζ ...πήγα στα maionki...έχει πολλά χρόνια που είναι στην πιάτσαβγάζει κ ένα που η ονομασία του μου θύμιζε το f16...f104σε 36 γραμμάρια ήταν κορυφήΚαλά εσύ ότι βρίσκεις στην θαλάμη το βάζεις ?
Για δώσε συντεταγμένες για αυτά τα βομβίδια ... αχαχαχα
Τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα του Μπαφα.στη Δραμα ειναι ο Μπαφας εχω περασει απο εκει αν και ειναι μακρια για μενα, ωραιος τυπος!! και εχει την βιοτεχνια μεσα σε ενα χωραφι που εχει μεσα κοτες, παπιες, χηνες, σκυλους !!! το εχω ξανα πει ειναι απο τις πιο παλιες βιοτεχνιες που ξερω απο τοτε που ξεκινησα το κυνηγι !!απο πριν 25 χρονια !!!
Όλοι αυτό λένεσε μένα δεν έκατσε....Εχει και κατη 38ρια διασπορας με sipe που κανουν κυδιες με αγγελους μαζη
Νίκο γαμαουααυτό ανοίγει μονοπάτια.....Ειπα να σπασω τα κεντρα και την μεγαλη συγκεντρωση που δινει ο Ελληνικος LB6 , Aλλα μαλλον
το παρακανα ( ? ) !!!
Τι λετε παλικαρια ???
Από 15-30 μέτρα είναι σκούπα
Αααααααυτο είναι το φάρμακοκ για μας που δεν βαράμε κέντροκ για τους άλλουςΕιπα να σπασω τα κεντρα και την μεγαλη συγκεντρωση που δινει ο Ελληνικος LB6 , Aλλα μαλλον
το παρακανα ( ? ) !!!
Τι λετε παλικαρια ???