Ετσι ακριβως ειναι ΠαναγιωτηΞερεις Αλεξανδρε, οι εμπειριες-λεει- δεν αγοραζονται, ουτε μεταβιβαζονται, μονο αποκτουνται...
Ας βρει ο καθε ενας μας, μονος την αληθεια του.
Ετσι ακριβως ειναι ΠαναγιωτηΞερεις Αλεξανδρε, οι εμπειριες-λεει- δεν αγοραζονται, ουτε μεταβιβαζονται, μονο αποκτουνται...
Εξαιρετικα για μακρινες τουφεκιες, καταστροφη του θηραματος σε κοντινες.Δεν μου περασε καν απ το μυαλο το θεμα ειρωνειας, ειναι ωραια τσοκακια κατα τη γνωμη μου ειδικα για μακρινες τουφεκιες.
Αν κατσει ποτε δοκιμασε κανενα ετσι να παρεις μια εικονα τι παιζει
Αν σου πω οτι δεν εχω καταστρεψει θηραμα κοντα τι θα μου πεις;; ειχα τουφεκισει φασσα στα 15 μετρα με nobelsport 4/6, ειχε 20+ σκαγια αλλα ηταν οκ για να τη φας.Εξαιρετικα για μακρινες τουφεκιες, καταστροφη του θηραματος σε κοντινες.
Εντυπωσιακα σκασιματα.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια κ πιο σκληρή από όλες...Ξερεις Αλεξανδρε, οι εμπειριες-λεει- δεν αγοραζονται, ουτε μεταβιβαζονται, μονο αποκτουνται...
Είναι που έχεις ρεμινγκτον... Εμείς με τις benelli τις κόβουμε στα δύοΑν σου πω οτι δεν εχω καταστρεψει θηραμα κοντα τι θα μου πεις;; ειχα τουφεκισει φασσα στα 15 μετρα με nobelsport 4/6, ειχε 20+ σκαγια αλλα ηταν οκ για να τη φας.
Ετσι σε θελω!!! Κακο!!!Αυτή είναι η μεγαλύτερη αλήθεια κ πιο σκληρή από όλες...
Μετά γνωρίζεις καμία φορά κανέναν κ σου αρχίζει τις υποδείξεις για το πώς σκοτώνονται τα παπιά μακριά...
-εγω έτσι Άρη, εγώ αλλιώς, σκοτώνω μακριά, πλατιά, τα καίω...
-μπραβο Γιάννη, τόσο μακριά ρε φίλε βαράς?
-ναι τα πεθαίνω σου λέω...
- με το φυσίγγια τουφεκας Κώστα εκεί πάνω?
-6αρι τάδε 36 γρ...
- μάλιστα... Κ για πες Κώστα, δύο παιδάκια είπαμε έχεις? Ποια τάξη πηγαίνουν? Είναι καλοί μαθητές?
Είναι που έχεις ρεμινγκτον... Εμείς με τις benelli τις κόβουμε στα δύο
Τι κυνηγάς να σου πω κάτι που να το ξέρεις τουλάχιστον?Ωραίες ιστορίες λέτε παίδες ...
Φυσίγγι μόνο δεν λέτε που γαζώνει στο χαρτί και διάτρηση αλλά στο κυνήγι δεν τραβάει ...
Θα μας πείτε κανένα ;
Μιλας εσυ Σωκρατη...για φιλοσοφιες????Βρε κανένα φυσίγγι θα πείτε ... αφήστε τις φιλοσοφίες.
Εγω ξερω οτι ¨το λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν¨Βρε κανένα φυσίγγι θα πείτε ... αφήστε τις φιλοσοφίες.
Μόνο σε ιδιογωμοσηΒρε κανένα φυσίγγι θα πείτε ... αφήστε τις φιλοσοφίες.
Όλο σούδες στα 51μ δείχνεις εσύ ... τις μάπες που σκοτώνουν και ψάχνεις να βρεις σκάγι τις κρατάς κρυφές αχαχααχΜιλας εσυ Σωκρατη...για φιλοσοφιες????
Ή συγκεκριμένα (συνήθως αλλά όχι πάντα) ακριβά φυσίγγια.Μόνο σε ιδιογωμοση
15 μετρα με percorso 5αρι και 3*Αν σου πω οτι δεν εχω καταστρεψει θηραμα κοντα τι θα μου πεις;; ειχα τουφεκισει φασσα στα 15 μετρα με nobelsport 4/6, ειχε 20+ σκαγια αλλα ηταν οκ για να τη φας.
Βρε κανένα φυσίγγι θα πείτε ... αφήστε τις φιλοσοφίες.
Καλημέρα.Ασε φιλε.....''ατυχησες''......Επεσες πανω σε ''κρατικα μυστικα''....
Καλημέρα.
Και να γράψουμε δημόσια εταιρία?
Για εμπορικά μιλάω που σίγουρα θα έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί και θα έχουν άποψη.Δεν καταλαβαινω τι εννοεις με το ''εταιρια''.....
Εχω ανεβασμενα πανω απο 100 σεταπ δικα μου.....και αλλα τοσα σε παρουσιασεις φυσιγγιων
των εμπορικων φυσιγγιων !!!
Τωρα εαν τα δικα σου σεταπ τα θεωρεις ''κρατικα μυστικα'' στελνε τα σε ΠΜ.
Με αυτά που έχω σύρει για τα Rem έπρεπε να είμαι Κορυδαλλό.Για εμπορικά μιλάω που σίγουρα θα έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί και θα έχουν άποψη.
Ιδιογομωτικα έχουμε φάει τις πατάτες μας αρκετές φορές όλοι.
Τώρα για "κρατικά μυστικά " κτλ δεν μ' αφορούν.
Γραφτε ότι θέλετε, δική σας η ευθύνη και δική μου γι' αυτά που γράφω εγώ .Με αυτά που έχω σύρει για τα Rem έπρεπε να είμαι Κορυδαλλό.
Αν ένα φυσίγγι δεν πάει με το όπλο σου το γράφεις.
Στην τελική, δεν φταίει το φυσίγγι, αλλά το όπλο που δεν το ρίχνει καλά ή το τσοκ
Η αλήθεια, μια είναι ήταν κ θα είναι η την δεχόμαστε ή μένουμε με ότι μας βολεύει...άλλωστε ως έθνοςέχουμε παράδοση...στο τι μας βολεύει κ στο τι μας αναπαυει....η ιστορία αυτό δειχνειΞερεις Αλεξανδρε, οι εμπειριες-λεει- δεν αγοραζονται, ουτε μεταβιβαζονται, μονο αποκτουνται...