Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όταν κυνηγάς εδώ που οι ευκαιρίες είναι λίγες πρέπει να ψάχνεις για το πώς θα τα κατεβάσεις από ψηλά .θέλει δύναμη και βυσματοση ψαγμενη και πολλές δοκιμες για νατο πετύχεις αλλά τα περισσότερα θα τα πάρεις κουρέλια .σε σχέση με τα περισσότερα εμπορικά που τραυματίζουν στα 30 με τις τέλειες κατανομές στον κύκλο δεν το σινεχιζω γιατί δεν έχει νόημα την επόμενη φορά που θα παίρνουν από πανω σας παπιά ρίξτε καμία τέλεια ψωφια κατανομή που ξέρεις μπορεί να έχει φιλότιμο κανένα και να κατεβει

Όταν κυνηγάς εδώ που οι ευκαιρίες είναι λίγες πρέπει να ψάχνεις για το πώς θα τα κατεβάσεις από ψηλά .θέλει δύναμη και βυσματοση ψαγμενη και πολλές δοκιμες για νατο πετύχεις αλλά τα περισσότερα θα τα πάρεις κουρέλια .σε σχέση με τα περισσότερα εμπορικά που τραυματίζουν στα 30 με τις τέλειες κατανομές στον κύκλο δεν το σινεχιζω γιατί δεν έχει νόημα την επόμενη φορά που θα παίρνουν από πανω σας παπιά ρίξτε καμία τέλεια ψωφια κατανομή που ξέρεις μπορεί να έχει φιλότιμο κανένα και να κατεβει
Δε ξηγιεσαι καλά....τι σου φταίνε οι τέλειες κατανομές❓κατανομές Σιν διατριση λεμε ‼️

υπαρχει μια απαξιωτικη λογικη στην αγαπητη ταξη των ιδιογομωτων για τα εμπορικα φυσιγγια...μια θεοποιηση των φυσιγγιων που φτιαχνονται απο αυτους και μια μηδενιστικη λογικη των εμπορικων.....μηπως οι κατασκευαστες φυσιγγιων παγκοσμιως ειναι ασχετοι τελικα;...μηπως παρεχουν προιοντα που εξασφαλιζουν τη μεγιστη ασφαλεια στο χειριστη και στο οπλο;....για ποιο λογο αυτοι καταληγουν σε διαφορετικα setups απο αυτα των ιδιογομωτων;...μηπως απλα λυνουν το προβλημα των μακρινων βολων επιλεγοντας χοντροτερα σκαγια απο τα δοκιμαζουν ολες τις υπολοιπες μαγικες συνταγες;....

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι ο μ.ο συγκέντρωσης στα 50 μετρα με εργοστασιακό φουλ τσοκ εμπορικών φυσιγγίων με σκάγια νο 5 και 6 στα δικά μου οπλα κυμαίνεται μεταξύ 35-43%. Ευελπιστω τα gorilla 36/38γρ να μου δώσουν κάτι παραπάνω και να πλησιάσω το 50%
Για να πιάσεις 50% στα 50μ πρέπει να βγάλεις 95+ εώς 100% στα 36.5μ !!!!
.drunk.

Με 140 σκάγια στην γόμωση (usa #4 36gr) η αύξηση του ποσοστού συγκέντρωσης για έναν πολύ καλό σκοπευτή στα 50μ (μισή μοίρα απόκλιση) είναι

Συγκέντρωση 40% - πιθανότητα να πάρει το πρασίνι 3 σκάγια 30%
Συγκέντρωση 50% - πιθανότητα να πάρει το πρασίνι 3 σκάγια 50%

Με 10% αύξηση στην συγκέντρωση στα 50μ (από 40% σε 50%) παίρνεις θεωρητικά 2 πουλιά περισσότερα στα 10.

Αυτή η αύξηση όμως είναι τρομερά δύσκολη να την πετύχεις.

Πάντως ύστερα από αυτό μου άνοιξε η όρεξη για να δοκιμάσω στα 50 μετρα το α1 36 speciale που μου έκανε δώρο ο φίλος μου ο Κώστας ο Κολιας.
Είνει γιεμισμενου μι σ'ειπε λιεει τι μ'ειπει❓μήπους σι ειπει εισιενα τίπουτα ❓ειμενα παντους δεν μι ειπει‼️
P.s
Ειγω παντους θα αγοράσου τν αφινιτυ που τα παει μπάλα‼️

Για να πιάσεις 50% στα 50μ πρέπει να βγάλεις 95+ εώς 100% στα 36.5μ !!!!
.drunk.

Με 140 σκάγια στην γόμωση (usa #4 36gr) η αύξηση του ποσοστού συγκέντρωσης για έναν πολύ καλό σκοπευτή στα 50μ (μισή μοίρα απόκλιση) είναι

Συγκέντρωση 40% - πιθανότητα να πάρει το πρασίνι 3 σκάγια 30%
Συγκέντρωση 50% - πιθανότητα να πάρει το πρασίνι 3 σκάγια 50%

Με 10% αύξηση στην συγκέντρωση στα 50μ (από 40% σε 50%) παίρνεις θεωρητικά 2 πουλιά περισσότερα στα 10.

Αυτή η αύξηση όμως είναι τρομερά δύσκολη να την πετύχεις.
Εδώ θα φαμει ξύλου ‼️,είσι ΕΙΙΙΙΙΙΚΙ μι τα πουσουστά‼️

υπαρχει μια απαξιωτικη λογικη στην αγαπητη ταξη των ιδιογομωτων για τα εμπορικα φυσιγγια...μια θεοποιηση των φυσιγγιων που φτιαχνονται απο αυτους και μια μηδενιστικη λογικη των εμπορικων.....μηπως οι κατασκευαστες φυσιγγιων παγκοσμιως ειναι ασχετοι τελικα;...μηπως παρεχουν προιοντα που εξασφαλιζουν τη μεγιστη ασφαλεια στο χειριστη και στο οπλο;....για ποιο λογο αυτοι καταληγουν σε διαφορετικα setups απο αυτα των ιδιογομωτων;...μηπως απλα λυνουν το προβλημα των μακρινων βολων επιλεγοντας χοντροτερα σκαγια απο τα δοκιμαζουν ολες τις υπολοιπες μαγικες συνταγες;....
Εσύ κάθε μέρα αγοράζεις πιτόγυρα - σουβλάκια και παίρνεις φαγητό από εστιατόρια , σωστά ?
Δεν πιστεύω να κάθεσαι να μαγειρεύεις, να μπαίνεις σε έξοδα για κατσαρόλες και πιάτα και να μπαίνεις στον κίνδυνο που έχει η κουζίνα και να κάψεις το σπίτι σου?

Δε σε πιάνω ρε φίλε τι σου κάναν τα εμπορικά που δεν το κάναν σε μας....οκ καλή η ιδιογομωση αλλά δεν μπορούν

Δε σε πιάνω ρε φίλε τι σου κάναν τα εμπορικά που δεν το κάναν σε μας....οκ καλή η ιδιογομωση αλλά δεν μπορούν όλοι‼️
Τίποτα δεν μου έκαναν βρε Γιάννη απλά τα 50 που θες με πορδες δεν πιάνονται

Τα παπιά είναι αρρώστια ... :)
Για αυτό το γύρισα στα γουρούνια αλλά και εκεί θέλουμε να τα κατεβάζουμε από τα 100μ με 8 μόνο βόλια !!!!!
Όσοι έχουν πάει Έβρο ξέρουν τι παίζει και πότε και πως χτυπιούνται τα παπιά.
Οι άλλοι απλά φαντασιώνονται βολές στον θεό.

Τα νόμιμα παπιά σε κάποια μέρη είναι όντως πολύ μακρινά και δύσκολα.

Για τα πολύ μακρινά σε δύσκολους καιρούς ο εμπορικός ρίχνει κοτρόνια ή ακριβά χοντρά αμερικάνικα φυσίγγια και σημαδεύει καλά ενώ ο ιδιογομωτής φτιάχνει ότι καλύτερο μπορεί και σημαδεύει επίσης καλά.
Εγώ αυτό ξέρω.

Τα μέτρα είναι σχετικά.
Εδώ ούτε με την shotkam δεν βγάζουμε άκρη.

Δεν περνάνε όμως όλα τα παπιά στον θεό ούτε τα κυνηγάμε μονίμως με θερμοκρασίες Αλάσκας.

Status
Not open for further replies.
Back