Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ενα φυσιγγιο που στα 50 μετρα....ασχετα με γραμμαρια δεν εχει στον κυκλο ενα 45% τουλαχιστον...
τοτε ειναι αχρηστο... Αλλα ουτε τα εμπορικα δεν εχουν τετοια ''χαλια''...

Τι διαβαζω τωρα ???
150χ 20% =30 σκαγια o_O
150χ45%= 67,5
Για να εχει λιγη ''αξιοπρεπεια'' πρεπει να εχει ενα 55-60 %...δλδ - 150 χ60% =90 σκαγια...!!!
κ Νίκο μην θεωρείς ότι είναι εύκολο πράγμα να βρεις εμπορικό φυσιγγιο που να σου δίνει 50% στα 50 μετρα. Στο λέω επειδή όπως ξέρεις χρησιμοποιώ και δοκιμάζω μόνο εμπορικά. Εγώ πάντως δυσκολεύτηκα να βρω φυσιγγια που το 50% να μου το δίνουν στα 45 μετρα

κ Νίκο μην θεωρείς ότι είναι εύκολο πράγμα να βρεις εμπορικό φυσιγγιο που να σου δίνει 50% στα 50 μετρα. Στο λέω επειδή όπως ξέρεις χρησιμοποιώ και δοκιμάζω μόνο εμπορικά. Εγώ πάντως δυσκολεύτηκα να βρω φυσιγγια που το 50% να μου το δίνουν στα 45 μετρα
Έριξες με το φουλ στα 45 μέτρα?

Ενα φυσιγγιο που στα 50 μετρα....ασχετα με γραμμαρια δεν εχει στον κυκλο ενα 45% τουλαχιστον...
τοτε ειναι αχρηστο... Αλλα ουτε τα εμπορικα δεν εχουν τετοια ''χαλια''...

Τι διαβαζω τωρα ???
150χ 20% =30 σκαγια o_O
150χ45%= 67,5
Για να εχει λιγη ''αξιοπρεπεια'' πρεπει να εχει ενα 55-60 %...δλδ - 150 χ60% =90 σκαγια...!!!
Νίκο όταν τα παπιά περνούν ψηλά είναι μονόδρομος η χρήση χοντρών σε εμπορικά.
Τι συγκέντρωση να έχουν τα εμπορικά μηδενικά ή άσσοι στα 60-70μ ;
Περνάει κανένα μπουλούκι και κατεβάζεις κανένα.
Ρίχνεις σε μονό παπί και παίρνεις τα @@ σου.
Αν πάρεις 1-2 στα 10 ανάβεις λαμπάδα.

Σε εμπορικά και πραγματικές συνθήκες μιλάω πάντα.

Τα 90 σκάγια στον κύκλο είναι τα απαιτούμενα για πρασίνι.
Σε μεγάλες αποστάσεις όλοι τουφεκάμε γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες είναι μικρές ειδικά σε μονά πουλιά.

Σε εμπορικά μιλάω πάντα.

Τώρα αν είναι ηθικό, ... είναι άλλο πράγμα.
Δυστυχώς το θήραμα αυτό όπως μας έχουν κάνει να το κυνηγάμε μας έχουν κάνει ανήθικους :)
Γι αυτό φωνάζω για σφυρίχτρες και ομοιώματα.

Οι άλλοι είναι μαλάκες και εμείς οι έξυπνοι ;
Είδες τι πειράματα έκαναν οι Αμερικανοί για να δουν αν τα ατσάλια θα αυξήσουν τα πληγωμένα ή όχι και σε ποιές αποστάσεις.

Last edited:
Μια φορά και δύο? Θέλεις να ψάξω να ανεβάσω δοκιμές? Και με το εργοστασιακό φουλ τσοκ και με το kicks LF κάνω δοκιμές σε αυτά τα μέτρα
Συμφωνώ και επαυξάνω‼️δύσκολα τα ποσοστά στα 50 μέτρα, θέλει πολύ ψάξιμο ,απ' τη στιγμή που κ στα 36 μετρά,τουλάχιστον εγώ δύσκολευτηκα να βρω φυσιγγι που να πιάνει ένα 65-70 με καλή κατανομή ‼️

Συμφωνώ και επαυξάνω‼️δύσκολα τα ποσοστά στα 50 μέτρα, θέλει πολύ ψάξιμο ,απ' τη στιγμή που κ στα 36 μετρά,τουλάχιστον εγώ δύσκολευτηκα να βρω φυσιγγι που να πιάνει ένα 65-70 με καλή κατανομή ‼️
αφου βαρεις μι του καλαμ ρε Γιαννο.....

Για αυτό τον λόγο στα υδρόβια θελουμε κανες τούμπανο η με δάκτυλο η εργοστασιακές που να στενό ντουφέκανε..

Μια φορά και δύο? Θέλεις να ψάξω να ανεβάσω δοκιμές? Και με το εργοστασιακό φουλ τσοκ και με το kicks LF κάνω δοκιμές σε αυτά τα μέτρα
Κώστα Μπες και δες την δοκιμή του λαμπρό μπλε ν5 και α1 σπεσιαλε στα 50 μέτρα με φουλ με franghi affinity. (YouTube, ναυπλιωτης)

Για αυτό τον λόγο στα υδρόβια θελουμε κανες τούμπανο η με δάκτυλο η εργοστασιακές που να στενό ντουφέκανε..
ρε παιδια...εγω κατεβαινω κανα νουμερακι και παρολη την υγρασια και το τσουχτερο κρυο δεν εχω προβλημα στα παπια...γιατι θελω τουμπανο και σουπερ ουαου για να κατεβασω ενα πρασινο;

Νίκο όταν τα παπιά περνούν ψηλά είναι μονόδρομος η χρήση χοντρών σε εμπορικά.
Τι συγκέντρωση να έχουν τα εμπορικά μηδενικά ή άσσοι στα 60-70μ ;
Περνάει κανένα μπουλούκι και κατεβάζεις κανένα.
Ρίχνεις σε μονό παπί και παίρνεις τα @@ σου.
Αν πάρεις 1-2 στα 10 ανάβεις λαμπάδα.

Σε εμπορικά και πραγματικές συνθήκες μιλάω πάντα.

Τα 90 σκάγια στον κύκλο είναι τα απαιτούμενα για πρασίνι.
Σε μεγάλες αποστάσεις όλοι τουφεκάμε γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες είναι μικρές ειδικά σε μονά πουλιά.

Σε εμπορικά μιλάω πάντα.

Τώρα αν είναι ηθικό, ... είναι άλλο πράγμα.
Δυστυχώς το θήραμα αυτό όπως μας έχουν κάνει να το κυνηγάμε μας έχουν κάνει
ανήθικους :)
Γι αυτό φωνάζω για σφυρίχτρες και ομοιώματα.

Οι άλλοι είναι μαλάκες και εμείς οι έξυπνοι ;
Είδες τι πειράματα έκαναν οι Αμερικανοί για να δουν αν τα ατσάλια θα αυξήσουν τα πληγωμένα ή όχι και σε ποιές αποστάσεις.

ρε παιδια...εγω κατεβαινω κανα νουμερακι και παρολη την υγρασια και το τσουχτερο κρυο δεν εχω προβλημα στα παπια...γιατι θελω τουμπανο και σουπερ ουαου για να κατεβασω ενα πρασινο;
Εγώ λεο για βολές πανό από 45/50+++ μέτρα

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι ο μ.ο συγκέντρωσης στα 50 μετρα με εργοστασιακό φουλ τσοκ εμπορικών φυσιγγίων με σκάγια νο 5 και 6 στα δικά μου οπλα κυμαίνεται μεταξύ 35-43%. Ευελπιστω τα gorilla 36/38γρ να μου δώσουν κάτι παραπάνω και να πλησιάσω το 50%

Κώστα Μπες και δες την δοκιμή του λαμπρό μπλε ν5 και α1 σπεσιαλε στα 50 μέτρα με φουλ με franghi affinity. (YouTube, ναυπλιωτης)
Αν θυμάμαι καλά την έχω δει αλλά πως να βγάλεις ποσοστά από μια εικόνα. Ξεγελάει πολύ και δεν μπορείς να πιάσεις ποσοστό ούτε στο περιπου

Ενδεικτικά να αναφέρω ότι ο μ.ο συγκέντρωσης στα 50 μετρα με εργοστασιακό φουλ τσοκ εμπορικών φυσιγγίων με σκάγια νο 5 και 6 στα δικά μου οπλα κυμαίνεται μεταξύ 35-43%. Ευελπιστω τα gorilla 36/38γρ να μου δώσουν κάτι παραπάνω και να πλησιάσω το 50%
Αυτά τα φυσίγγια (38 σεμι 2 χρόνια κ ένα κουτί οβερμαξ)αν δε μου σπάγαν τα νεύρα με τα άλλα αντί αλλά νούμερα σκαγιων,θα συνέχιζα να τα ρίχνω‼️πολύ συγκεντρωτικό το πρώτο καλή κατανομή αλλά ως εκεί 65%το δε οβερμαξ, το έριξα σε ένα πλαστικό δοχείο λαδιού στα 50 μέτρα ,θερμοκρασία -5 ,το διαπέρασαν καμία 15αρια σκάγια που αντί 5 ήταν 6‼️

Στα μακρινά υδρόβια.
Υπάρχουν και άλλα υδρόβια που θέλουν 5άρι 6άρι διασποράς :)
Άλλοι καιροί, άλλες αποστάσεις, άλλες ώρες.

Status
Not open for further replies.
Back