Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θυμάμαι μια φορά,τότε δεν ήμουν ούτε κυνηγός ούτε ψαράς‼️είχα πάει με έναν συγχωρεμενο φίλο για τσίχλες ,βλέπω μια καθόταν στα 150 μέτρα του λέω ,ΝΑ εκεί μια κάθεται ,ριξτην,με κοίτα κ μου λέει πας καλά ρε δεν φτάνει εκεί‼️κ τρώω μια φλασια ,,,,κ αρχίζω να ρίχνω μπινελικια στην τσίχλα ‼️μετά από λίγο στουπί‼️‼️‼️με κοιτάει ο φιλος κ δεν βγάζει άχνα‼️ούτε αυτός ούτε κ εγώ,του λέω ,μάλλον θα την πυροβόλησε κάποιος εκεί,άχνα αυτός,του λέω πάω να την πάρω‼️πηγαίνω ήταν μέσα σε βάτα,μπαίνω μεεεεεσα στα βάτα την παίρνω του την πάω,πουθενά σκαγι,πουθενά αίμα‼️το ίδιο βράδυ με διαφήμιζε ως το μάτι που σκοτώνει‼️
Χαμός‼️
Αν δεν είσουν εσύ θα έλεγα ότι έχω ακούσει ψέματα στην ζωή μου αλλά αυτό τα κάνει να μοιάζουν όλα αλήθειες αχαχαχα

Βρωμόστομα, που πετάει φονικά και δηλητηριασμένα μπινελίκια.

Αν χαλάσει κάνα δόντι να πας στον @vagosbenelli να στο φτιάξει αχαχαχα

Αν δεν είσουν εσύ θα έλεγα ότι έχω ακούσει ψέματα στην ζωή μου αλλά αυτό τα κάνει να μοιάζουν όλα αλήθειες αχαχαχα

Βρωμόστομα, που πετάει φονικά και δηλητηριασμένα μπινελίκια.

Αν χαλάσει κάνα δόντι να πας στον @vagosbenelli να στο φτιάξει αχαχαχα
Αυτά φίλε μου τα αναφέρουμε από την αρχή στο to know us better να ξέρουμε με τί έχουμε να κάνουμε... Πετάει ο γάιδαρος, πετάει κ το σαμάρι στον Johnny .big smile.

Περα απο τα ''ταματα'' , τυχη ....κωλοφαρδια ...ματι ...κτλ κτλ....τα 36 γραμμαρια σκαγια σε Ν5 και
κατω στα 50 μετρα ειναι οριακα για τα περισσοτερα θηραματα...
Με 36 γραμμαρια βαδιζεις σε τεντομενο σχοινι στα 50 μετρα....
Τα 50 μετρα οσο κατεβαινεις Νο σκαγιων....ανεβαινεις σε γραμμαρια... και αυτο ισχυει για ολα τα φυσιγγια
ακομα και αυτα της ιδιογομωσης....αυτη ειναι η γνωμη μου....και αυτο κανω παντα!!!

Περα απο τα ''ταματα'' , τυχη ....κωλοφαρδια ...ματι ...κτλ κτλ....τα 36 γραμμαρια σκαγια σε Ν5 και
Τα 50 μετρα οσο κατεβαινεις Νο σκαγιων....ανεβαινεις σε γραμμαρια... και αυτο ισχυει για ολα τα φυσιγγια
ακομα και αυτα της ιδιογομωσης....αυτη ειναι η γνωμη μου....και αυτο κανω παντα!!!
Έχεις βγάλει όμως φυσίγγια σε αυτά τα γραμμάρια με 36-38 δε θυμάμαι κ συγκεντρώσεις υψηλές ,πολύ υψηλές για τσοκ κ μέτρα γιατί με ένα νούμερο 2 η 3 να μην κρατάει 90 σκάγια στον πίνακα❓ώστε να το καθιστά φονικό στα 50?

Αυτά φίλε μου τα αναφέρουμε από την αρχή στο to know us better να ξέρουμε με τί έχουμε να κάνουμε... Πετάει ο γάιδαρος, πετάει κ το σαμάρι στον Johnny .big smile.
Δεν είμαν έτσ αρε‼️ απ' Τν ώρα που περασα κουρουνοιο κ δώθει έχου μια έφεσ για ακατάσχειτου φραμπάλα‼️μπουρει ουομους να είνει κι στηρητικο απ' του φεισμπουκ, μην κατηγουρησουμει άδικους Τουν ιουο‼️
Παντους να ξέρς δεν γράφου ψιεμματα‼️κι που να σι που εισιενα για μια Φούρα μι τ αειρουβολου(12 χρόυνων) που εξουστρακισκι η βουλιδα κι ιερχουνταν σα πισού κατ ειμενα ,σφυριζουντας τν έβλειπα να μειγαλων να μειγαλων‼️ εγινει σαν κβας‼️‼️‼️ κάνου μια ιετσ δειξια κ τν απουφεύγου‼️κι διεν ήταν μόνου η βουλιδα απ' θα ετρουγα,η μαναμ θα μη κυνηγουσει μέσ' του χουραφ μι του τσαπί‼️
Άι στου είπα‼️

Δεν είμαν έτσ αρε‼️ απ' Τν ώρα που περασα κουρουνοιο κ δώθει έχου μια έφεσ για ακατάσχειτου φραμπάλα‼️μπουρει ουομους να είνει κι στηρητικο απ' του φεισμπουκ, μην κατηγουρησουμει άδικους Τουν ιουο‼️
Παντους να ξέρς δεν γράφου ψιεμματα‼️κι που να σι που εισιενα για μια Φούρα μι τ αειρουβολου(12 χρόυνων) που εξουστρακισκι η βουλιδα κι ιερχουνταν σα πισού κατ ειμενα ,σφυριζουντας τν έβλειπα να μειγαλων να μειγαλων‼️ εγινει σαν κβας‼️‼️‼️ κάνου μια ιετσ δειξια κ τν απουφεύγου‼️κι διεν ήταν μόνου η βουλιδα απ' θα ετρουγα,η μαναμ θα μη κυνηγουσει μέσ' του χουραφ μι του τσαπί‼️
Άι στου είπα‼️
.very shoked.
weather1

Άι στου είπα‼️
τι λεει ρε παιδια?????

Έχεις βγάλει όμως φυσίγγια σε αυτά τα γραμμάρια με 36-38 δε θυμάμαι κ συγκεντρώσεις υψηλές ,πολύ υψηλές για τσοκ κ μέτρα γιατί με ένα νούμερο 2 η 3 να μην κρατάει 90 σκάγια στον πίνακα❓ώστε να το καθιστά φονικό στα 50?

Με ''δουλευεις'' φιλε ??
Εσυ δεν επρεπε να ρωτας τετοια πραγματα...

Εχω πολλα...παρα πολλα σεταπ μετρημενα και δοκιμασμενα και απο φιλους στον λαγο και φασσα...
Παπι εδω δεν εχουμε.
Δυο σεταπ απο τα παρα πολλα που εχω....Το πρωτο σεταπ Ν4 +Ν1 του ΤΕΟ...και στημενο απο εμενα .

εικόνα_Viber_2021-02-06_12-34-57.jpg
εικόνα_Viber_2021-02-06_12-35-15.jpg

Ενα ακομα με Ν3 σκαγια....και πες μου εαν σκοτωνει.... :)

εικόνα_Viber_2021-02-21_22-09-27.jpg
εικόνα_Viber_2021-02-21_22-09-49.jpg

Θα παρω φετος 28γρ νο5 για να σου αποδειξω ποσο λαθος εχεις.

Με 32γρ νο6 εισαι αρχοντας στα 50+ μετρα, βλεπε nsi classica 32gr και μιλαω παντα για εμπορικα φυσιγγια, αλλα τι να σε κανω που δεν γινεται να παμε μαζι για φασσες να δεις τι κανουν τα 32αρια στα 50 μετρα.

Οταν πηγαινα για λαγο παλια μονο 36γρ εριχνα 3.5χιλ σκαγια συνηθως και δεν ειχα κανενα προβλημα, αν δεν τουφεκας καλα δεν θα σε σωσουν 14γρ παραπανω σκαγια...

Άι στου είπα‼️

Θα παρω φετος 28γρ νο5 για να σου αποδειξω ποσο λαθος εχεις.

Με 32γρ νο6 εισαι αρχοντας στα 50+ μετρα, βλεπε nsi classica 32gr και μιλαω παντα για εμπορικα φυσιγγια, αλλα τι να σε κανω που δεν γινεται να παμε μαζι για φασσες να δεις τι κανουν τα 32αρια στα 50 μετρα.

Οταν πηγαινα για λαγο παλια μονο 36γρ εριχνα 3.5χιλ σκαγια συνηθως και δεν ειχα κανενα προβλημα, αν δεν τουφεκας καλα δεν θα σε σωσουν 14γρ παραπανω σκαγια...

ΟΚ....Οτι πεις.....Εαν εισαι ''τουφεκος'' ......ολα καλα + το εξτρα τσοκ που σου μαζευει την τουφεκια !!!
Εγω δεν ειμαι σκοπευταρας...παρ'ολα αυτα....και ΜΙΑ τουφεκια στο θηραμα ....με τα φυσιγγια ΜΟΥ κατι
κανω!!!

Μου θυμησες εναν μικρο ( 25 χρονων )....μια φορα στο περασμα μου το επαιζε σκοπευταρας!!!
Οταν του ειπα και εβαλε τα 3* αστρα επανω στο οπλο του...πουλι δεν ''σταυρωσε'' και ας εριχνε
τριπλετες... Μου το επαιζε σκοπευταρας με κυλινδρο...!!!
Πρωτα ειναι η σκοπευση....και ΟΛΑ τα αλλα επονται...γνωστο τοις πασι Αλεξ !!!

ΟΚ....Οτι πεις.....Εαν εισαι ''τουφεκος'' ......ολα καλα + το εξτρα τσοκ που σου μαζευει την τουφεκια !!!
Εγω δεν ειμαι σκοπευταρας...παρ'ολα αυτα....και ΜΙΑ τουφεκια στο θηραμα ....με τα φυσιγγια ΜΟΥ κατι
κανω!!!

Μου θυμησες εναν μικρο ( 25 χρονων )....μια φορα στο περασμα μου το επαιζε σκοπευταρας!!!
Οταν του ειπα και εβαλε τα 3* αστρα επανω στο οπλο του...πουλι δεν ''σταυρωσε'' και ας εριχνε
τριπλετες... Μου το επαιζε σκοπευταρας με κυλινδρο...!!!
Πρωτα ειναι η σκοπευση....και ΟΛΑ τα αλλα επονται...γνωστο τοις πασι Αλεξ !!!
Δεν το επαιξα σκοπευταρας απλα οπως σου εχω πει πολλες φορες μην εισαι απολυτος...απο την αλλη παλι, δεν μου μαζευει το τσοκ την τουφεκια αλλα η ρημαδα η καννη που εχει το οπλο και το εχω αποδειξει με τουφεκιες με 4 και 3.5 αστρα.

Τωρα αν σου θυμιζω τον μικρο που λες ιτς οκ...που θα παει θα μεγαλωσω κι εγω...

Δεν το επαιξα σκοπευταρας απλα οπως σου εχω πει πολλες φορες μην εισαι απολυτος...απο την αλλη παλι, δεν μου μαζευει το τσοκ την τουφεκια αλλα η ρημαδα η καννη που εχει το οπλο και το εχω αποδειξει με τουφεκιες με 4 και 3.5 αστρα.

Τωρα αν σου θυμιζω τον μικρο που λες ιτς οκ...που θα παει θα μεγαλωσω κι εγω...

Εχεις ''κολλησει'' στο οτι ειμαι απολυτος !!!!
Δεν ειμαι απολυτος σε ΟΛΑ....Απολυτος ειμαι σε πραγματα που εχω δοκιμασει και ξερω πολυ καλα !!!
Οταν λεω οτι δεν σκοπευταρας το εννοω....Ο σκοπευταρας ειναι πανω απο το 70% να μην πω 80%
των βολων να ειναι επιτυχημενες....
Τωρα το 30% των βολων η τυχαιες τουφεκιες στα ''οποια'' μετρα....εμενα δεν μου λενε τιποτα !!!!

Πριν 10 χρόνια πηγαμε 3 νοματαιοι να δοκιμάσουμε τη μ2 που είχα πάρει.... Ηταν καλοκαίρι κ πηγαμε σε ενα μαγαζί με φυσιγγια κ βρήκαμε μονο 10 αρια στα 28 γραμμαρια... Λέμε, τι να ρίξουμε τωρα με αυτα.. ;;;

Λοιπόν μας ειχε πέσει το σαγονι κατω...αφου ριξαμε καποιες τριπλετες μετά βαλαμε στοχους στα 30 μετρα. Ολα καλα... Στο τελος ριξαμε κ καποιες βολες 45-50 μετρα σε πλαστικα μπουκάλια μισου λιτρου... Εκεί μειναμε παγωτό... Δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε...

Επειδή κ εγω όταν ριχνω σε λαγο, φασσα, παπια βαζω 36-40 γραμμαρια, αναρωτιέμαι μήπως είμαι λάθος;...

Κυρ Νικο
Καπου εχει μπερδευτει το θεμα πιστευω
Κανεις δεν μιλησε ουτε για τσοκ ουτε γι ικανοτητα σκοπεθμυσης
Πιο πανω ειπατε οτι τα 50 μετρα ειναι οριακα για ενα 36αρι φυσιγγι με σκαγιο ν5

Με απλα λογια σκορπιζει σε αυτη την αποσταση

Ο Αλεξ ειπε οτι αυτο ειναι λαθος καθως υπαρχουν φυσιγγια ακομη και με
Λιγοτερα γραμαρια που στα 50 μετρα με σκαγιο 5 μπορουν να άποδωσουν(εμπορικα)

Προσωπικα βρισκω και στους δυο δικαιο
Ναι αν παρω μια σειρα απο εμπορικα 36αρια και τα ριξω θα δω πολλα να σκορπανε
Αλλα υπαρχουν και φυσιγγια που θα δωσουν αποτελεσμα σωστο( ποια ειναι ποσα στοιχιζουν τι εχουν μεσα δεν ειναι του παροντος)

Αφου το ξερετε πολυ καλα οτι το στησιμο ειναι ολη η ουσια

Εχετε δει και κανει χιλιαδες δοκιμες

Να πιστεψω οτι δεν εχετε βγαλει δικο σας φουσεκι 34-36 με 5αρι σκαγιο που στα 50 δινει σωστες κατανομες καη καταβολες;

Το άποκλειω
Σιγουρα εχετε βγαλει!

Εχεις ''κολλησει'' στο οτι ειμαι απολυτος !!!!
Δεν ειμαι απολυτος σε ΟΛΑ....Απολυτος ειμαι σε πραγματα που εχω δοκιμασει και ξερω πολυ καλα !!!
Οταν λεω οτι δεν σκοπευταρας το εννοω....Ο σκοπευταρας ειναι πανω απο το 70% να μην πω 80%
των βολων να ειναι επιτυχημενες....
Τωρα το 30% των βολων η τυχαιες τουφεκιες στα ''οποια'' μετρα....εμενα δεν μου λενε τιποτα !!!!
Στο 70% ειμαι σιγουρα!!!

Αλλα σκοπευταρας δεν νιωθω για κανενα μα κανενα λογο, το θεμα ειναι οτι δεν χρειαζεται να ριχνουμε 50γρ σκαγια, ακομα και σε νο1 τα 38γρ ειναι αρκετα.

Και το λαθος που κανεις και σε λεω απολυτο ειναι οτι απαξιωνεις τους υπολοιπους που σου λενε οτι με 32 η ακομα και 28 γρ παιρνουν θηραματα μακρια με νο6 και με νο3 παιζουν στα 35-36γρ, θεωρεις τυχερες αυτες τις τουφεκιες και οτι μονο απο τυχη με τοσα λιγα γρ παιρνεις θυραμα στα 50+ μετρα.

Αν δεν μπορει καποιος να καταφερει κατι δεν υπαρχει λογος να απαξιωνει τους αλλους που μπορουν.

Status
Not open for further replies.
Back