Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αν έκανες τις δοκιμές που σου ζήτησα Βαγγέλη ίσως το θέμα να είχε λυθεί.

Το όπλο σου βαράει full (>70%) με το mod λόγω κώνου ή χρησιμοποιείς καλής ποιότητας σκάγια ή με κάποιον τρόπο τα σκληραίνεις ή η απόσταση είναι λάθος (πίστεψέ με έχει συμβεί και αυτό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
Υπάρχουν και μερικές άλλες περιπτώσεις για αυτό ...
Προφανώς βαράει full με το full.

Μαγικές κάνες και φυσίγγια δεν υπάρχουν για εμένα (ακόμα τουλάχιστον).

Σύγκρινε το ίδιο φυσίγγι με τον κύλινδρο, το mod και το full στο όπλο σου με ότι φυσίγγια θες και γράψε τα αποτελέσματα.
Θα βλέπουμε περίπου 10-20% διαφορά από κύλινδρο σε mod και από mod σε full ?

Κάντο με 5-10 φυσίγγια όποια θες ...
Είναι ενδιαφέρον πείραμα ... όχι αλεύρια ... απλές συνταγές.
Ίσως να καταλάβουμε όλοι την χρησιμότητα ή μη, του κώνου ...

Πάνω από 80% με εμπορικό είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιαστεί με ότι τσοκ θες (σου μιλάω για το δικό μου όπλο και με κλασικά τσοκ).
Με αλεύρι πας πολύ εύκολα.
Τις δοκιμές αυτές θα τις κάνω όταν έχω χρόνο....... Επί του παρόντος είμαι στην Ιταλία..... Η απόσταση είναι καρατσεκαρισμενη με τρέλα και κορδέλα....... Τον κωνο δεν τον έχω πειράξει...... Το όπλο είναι εργοστασιακό.........θα προσπαθήσω να δοκιμάσω και το "original"......... Οι δοκιμές οι συγκεκριμένες έγιναν μαζί με το μέλος του forum gelisva εάν θέλει μπορεί να μιλήσει και να επιβεβαιώσει τσοκ και αποστάσεις......

Τις δοκιμές αυτές θα τις κάνω όταν έχω χρόνο....... Επί του παρόντος είμαι στην Ιταλία..... Η απόσταση είναι καρατσεκαρισμενη με τρέλα και κορδέλα....... Τον κωνο δεν τον έχω πειράξει...... Το όπλο είναι εργοστασιακό.........θα προσπαθήσω να δοκιμάσω και το "original"......... Οι δοκιμές οι συγκεκριμένες έγιναν μαζί με το μέλος του forum gelisva εάν θέλει μπορεί να μιλήσει και να επιβεβαιώσει τσοκ και αποστάσεις......
Αυλό,κώνος❓

Μπαινουν πουλια………
Πολλα πουλιααααα
Περνανε λαγοιιιι
Γρουνιααααααα

Για καφε στην Ελλαδα η εγγονη της Μπελουτσι που ειναι φτηστεσσς

Δωρεαν προβατινα και τσιπουρααααα

Ματεμενο μπανιο τιγκα στην μπυρα και σε παγο κομμενο πλακα ψαχνει συντροφο με σκοπο το γαμο….

Κορη βενζινα μονη ψαχνει για αντλια χωρις κοφτες και οτι προκυψει

.tired.

Αντε μπας και δειτε το φως .big smile.

Και τα εργοστασιακά έχουν μεγάλους κώνους.
Το δικό σου είπε ο Άρης παλιότερα ότι είχε, γι αυτό θεωρώ ότι έχει.
Του Άλεξ έχει μαμάτο, του Άρη έχει χεράτο πολλά έχουν ...

Ναι έχει μεγαλύτερο από αλλά ,μαμά όμως απειραχτο......

Να σκεφτείς ότι παλιότερα beretta δεν ήθελα να τις βλέπω....... Ούτε ζωγραφίστες !!!! Δικανακιας είμαι αλλά πάντα είχα και μια καραμπίνα breda,wintcester,lamper,για πάνω από τριάντα χρόνια μια benelli με δύο κανες......... Αυτή που έχω τώρα έκανε τη διαφορά με δεύτερη να ακολουθεί η lamper!!!!!! Και στο πίνακα αλλά πάνω απ' όλα στο κυνήγι....... Εγώ βλέπεις.ειμαι απ' αυτούς που πιστεύουν ότι τα όπλα έχουν διαφορές........μεγάλες!!!;

βαγγελη και εμεις παμε κυνηγι με Beretta, benelli, browning, franchi, breda κλπ αλλα αυτες τις διαφορες 40 χρονια δεν τις ειδαμε ....και οσον αφορα το σακιδιο στις παραπανω περιπτωσεις μια benelli (m2) ηταν μπροστα με χαοτικη διαφορα με τη δευτερη....τι διαολο;..τοσο χερας ηταν ο μπενελας (εγω);

λοιπον θα θεσω υποψιν σας καποια πραγματικα κυνηγετικα συμβαντα με τα συγκεκριμενα φυσιγγια μηπως και εξηγηθει η διασταση αποψεων μεταξυ Νικου και Βαγγελη...απο αυτα που θα πω θα καταλαβετε οτι καποια συγκεκριμενα φυσιγγια της ροτβαιλ παρουσιαζουν εξαιρετικα ασταθη συμπεριφορα....μιλαω για τα χρυσα στα 36 και 40 γραμμαρια...1988....σηκωνουμε ενα λαγο...ο πατερας μου ειναι στο καλο καρτερι με δικανο σεντετιεν....ξερω οτι μεσα εχει 2 ροτβαιλ 40 γραμμαρια νουμερο 4 και 5....καθομαι αντικριστα απεναντι του στα 80 μετρα περιπου και εχω πληρη εικονα...σημαδευει...μπιβααααα(Βασιλη μη γελας)....ο λαγος συνεχιζει...σημαδευει, σημαδευει και στα 35-40 μετρα στα πλαγια ριχνει το 4αρι....ολη η τουφεκια πανω στο λαγο στα πλαγια και πισω...κανει επιτοπου στροφη απο το χτυπημα και κανει μπραφ και φευγει....1992, σηκωνουμε λαγο, σημαδευει ο πατερας μου 5αρι 36 γραμμαρια με τη φρανκι ασσος, κλικ αφλογιστια.....2014, σηκωνουμε λαγο του ριχνω 5αρι 36 γραμμαρια με τη μ2 μεσα στη λακα στα 25 μετρα..ολη η τουφεκια πανω, γεμισε αιματα η κοτρωνα διπλα, κανει ,μπραφ ο λαγος και φευγει...2018, σηκωνουμε λαγο, τον βλεπω να ερχεται πανω μου στο δρομο, τσεκαρω κλειστρο οτι ειναι οκ, εχω μεσα 6αρι ροτβαιλ 36 γραμμαρια, βγαινει στο δρομο στα 15 μετρα, τον αφηνω στρωνει, και στα 20-22 μετρα ριχνω και ακουω ενα ωραιο κλικ.....

αυτες ειναι οι αποτυχιες που θυμαμαι,, με 3 διαφορετικα οπλα..τυχαιες ολες;;;...ενδιαμεσα μπορω να αναφερω πανω απο 150 επιτυχιες στο κυνηγι λαγου με το συγκεκριμενο φυσιγγι και μαλιστα σε οριακες αποστασεις...

Status
Not open for further replies.
Back