Διάτρητο...Το τυρι κουμπαρε...
Διάτρητο...Το τυρι κουμπαρε...
Τις δοκιμές αυτές θα τις κάνω όταν έχω χρόνο....... Επί του παρόντος είμαι στην Ιταλία..... Η απόσταση είναι καρατσεκαρισμενη με τρέλα και κορδέλα....... Τον κωνο δεν τον έχω πειράξει...... Το όπλο είναι εργοστασιακό.........θα προσπαθήσω να δοκιμάσω και το "original"......... Οι δοκιμές οι συγκεκριμένες έγιναν μαζί με το μέλος του forum gelisva εάν θέλει μπορεί να μιλήσει και να επιβεβαιώσει τσοκ και αποστάσεις......Αν έκανες τις δοκιμές που σου ζήτησα Βαγγέλη ίσως το θέμα να είχε λυθεί.
Το όπλο σου βαράει full (>70%) με το mod λόγω κώνου ή χρησιμοποιείς καλής ποιότητας σκάγια ή με κάποιον τρόπο τα σκληραίνεις ή η απόσταση είναι λάθος (πίστεψέ με έχει συμβεί και αυτό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
Υπάρχουν και μερικές άλλες περιπτώσεις για αυτό ...
Προφανώς βαράει full με το full.
Μαγικές κάνες και φυσίγγια δεν υπάρχουν για εμένα (ακόμα τουλάχιστον).
Σύγκρινε το ίδιο φυσίγγι με τον κύλινδρο, το mod και το full στο όπλο σου με ότι φυσίγγια θες και γράψε τα αποτελέσματα.
Θα βλέπουμε περίπου 10-20% διαφορά από κύλινδρο σε mod και από mod σε full ?
Κάντο με 5-10 φυσίγγια όποια θες ...
Είναι ενδιαφέρον πείραμα ... όχι αλεύρια ... απλές συνταγές.
Ίσως να καταλάβουμε όλοι την χρησιμότητα ή μη, του κώνου ...
Πάνω από 80% με εμπορικό είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιαστεί με ότι τσοκ θες (σου μιλάω για το δικό μου όπλο και με κλασικά τσοκ).
Με αλεύρι πας πολύ εύκολα.
Ναι ,πάμε να πιάσουμε το ΜάηΒγείτε, έστρωσε ο καιρός...
Αυλό,κώνοςΤις δοκιμές αυτές θα τις κάνω όταν έχω χρόνο....... Επί του παρόντος είμαι στην Ιταλία..... Η απόσταση είναι καρατσεκαρισμενη με τρέλα και κορδέλα....... Τον κωνο δεν τον έχω πειράξει...... Το όπλο είναι εργοστασιακό.........θα προσπαθήσω να δοκιμάσω και το "original"......... Οι δοκιμές οι συγκεκριμένες έγιναν μαζί με το μέλος του forum gelisva εάν θέλει μπορεί να μιλήσει και να επιβεβαιώσει τσοκ και αποστάσεις......
Beretta 391 ,18,6Αυλό,κώνος
Ε γράψε κ τον κώνο ντε,σε σιζονς οι απαντήσειςBeretta 391 ,18,6
Το συγκεκριμένο όπλο είναι beretta AL 391 αυλός 18,6 κώνος από ότι έχω ακούσει 6,5 cm........Αυλό,κώνος
ΜεγάλοςΤο συγκεκριμένο όπλο είναι beretta AL 391 αυλός 18,6 κώνος από ότι έχω ακούσει 6,5 cm........
Το συγκεκριμένο όπλο είναι beretta AL 391 αυλός 18,6 κώνος από ότι έχω ακούσει 6,5 cmΑυλό,κώνος
18,6...τον πειραξε η beretta...πλακα κανω ε...Beretta 391 ,18,6
ΜεγάλοςΤο συγκεκριμένο όπλο είναι beretta AL 391 αυλός 18,6 κώνος από ότι έχω ακούσει 6,5 cm
Μεγάλος μικρός ,αυτόν έχουμε Μ αυτόν θα πορευτούμε.........Μεγάλος
Και τα εργοστασιακά έχουν μεγάλους κώνους.Τις δοκιμές αυτές θα τις κάνω όταν έχω χρόνο....... Επί του παρόντος είμαι στην Ιταλία..... Η απόσταση είναι καρατσεκαρισμενη με τρέλα και κορδέλα....... Τον κωνο δεν τον έχω πειράξει...... Το όπλο είναι εργοστασιακό.........θα προσπαθήσω να δοκιμάσω και το "original"......... Οι δοκιμές οι συγκεκριμένες έγιναν μαζί με το μέλος του forum gelisva εάν θέλει μπορεί να μιλήσει και να επιβεβαιώσει τσοκ και αποστάσεις......
Ναι έχει μεγαλύτερο από αλλά ,μαμά όμως απειραχτο......Και τα εργοστασιακά έχουν μεγάλους κώνους.
Το δικό σου είπε ο Άρης παλιότερα ότι είχε, γι αυτό θεωρώ ότι έχει.
Του Άλεξ έχει μαμάτο, του Άρη έχει χεράτο πολλά έχουν ...
Μεγάλος = μεγάλος είτε χεράτος είτε μαμά ... δεν βιαζόμαστε ... με το πάσο σου.Ναι έχει μεγαλύτερο από αλλά ,μαμά όμως απειραχτο......
Να σκεφτείς ότι παλιότερα beretta δεν ήθελα να τις βλέπω....... Ούτε ζωγραφίστες !!!! Δικανακιας είμαι αλλά πάντα είχα και μια καραμπίνα breda,wintcester,lamper,για πάνω από τριάντα χρόνια μια benelli με δύο κανες......... Αυτή που έχω τώρα έκανε τη διαφορά με δεύτερη να ακολουθεί η lamper!!!!!! Και στο πίνακα αλλά πάνω απ' όλα στο κυνήγι....... Εγώ βλέπεις.ειμαι απ' αυτούς που πιστεύουν ότι τα όπλα έχουν διαφορές........μεγάλες!!!;Και τα εργοστασιακά έχουν μεγάλους κώνους.
Το δικό σου είπε ο Άρης παλιότερα ότι είχε, γι αυτό θεωρώ ότι έχει.
Του Άλεξ έχει μαμάτο, του Άρη έχει χεράτο πολλά έχουν ...
Μόλις κάνεις τις δοκιμές θα μιλήσουμε με αριθμούς ... μπορεί να με πείσειςΕγώ βλέπεις.ειμαι απ' αυτούς που πιστεύουν ότι τα όπλα έχουν διαφορές........μεγάλες!!!;