Το σεταπ του Garoolini είναι το cx 1,87x37 και είναι άλλης ημέρας ανάρτηση....... Ποιος σου είπε ότι το δικό μου ήταν με περισσότερα στάδια?????? Πιστεύεις αλήθεια ότι εάν ρίξουμε το original ,που θα το ρίξω θα είμαι εγώ που θα έχω διαφορά συγκέντρωσης η εσύ????? Το συγκεκριμένο φυσίγγι σου έγραψα έχει περγαμηνές στον κυνηγότοπος από πάρα πολλούς κυνηγούς δοκιμασμένο...
... Επί τέλους τι είναι αυτή η εμμονή σου με τα εμπορικά.......????? Κατάλαβε επί τέλους πως υπάρχουν και καλά εμπορικά φυσίγγια ......σκάγια και μπαρούτι έχουν.........και οι ιδιογομωτης σκάγια και μπαρούτι βάζουμε όχι διαστημόπλοια.
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια......Εγω αυτο εχω να σου δειξω τον πινακα των κατασκευαστων...
Ριξε λοιπον το original να δω αυτο το 85% που εβγαλες εσυ.....η οτι αλλο βγαλει !!!
ΥΓ. Γραψε μου και ποιο ειναι για να το παρω και εγω....
Εχω χρονια να αγορασω εμπορικο φυσιγγιο....Εαν τα εμπορικα βγαζουν τα ποσοστα που λες...ε' τοτε
θα σταματησω την ιδιογομωση !!!
Να σου πω επισεις...Για αρκετα χρονια εκλεινα με 2 σταδια....και στο εχω ξανα πει...τα ''χα'ι'ρια και
τις αποδοσεις αυτων των φυσιγγιων τις εχω χοτρασει !!!
Εχω κατασταλαξει πλεον στον τροπο κλεισιματος και δεν τον αλλαζω...
Αυτο αρεσει σε μενα....Και το εχω ξανα πει και ξαναγραψει....Σεταπ που δεν βγαζει ενα 70% συγκεντρωση
στα 35 με 3* αστρα μαμα τσοκ απο εμενα παει η για τροποποιηση....ή για τα σκουπιδια !!!
Ο καθε ενας μας....με οτι του αρεσει περισσοτερο !!!
Last edited: