Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το σεταπ του Garoolini είναι το cx 1,87x37 και είναι άλλης ημέρας ανάρτηση....... Ποιος σου είπε ότι το δικό μου ήταν με περισσότερα στάδια?????? Πιστεύεις αλήθεια ότι εάν ρίξουμε το original ,που θα το ρίξω θα είμαι εγώ που θα έχω διαφορά συγκέντρωσης η εσύ????? Το συγκεκριμένο φυσίγγι σου έγραψα έχει περγαμηνές στον κυνηγότοπος από πάρα πολλούς κυνηγούς δοκιμασμένο...
... Επί τέλους τι είναι αυτή η εμμονή σου με τα εμπορικά.......????? Κατάλαβε επί τέλους πως υπάρχουν και καλά εμπορικά φυσίγγια ......σκάγια και μπαρούτι έχουν.........και οι ιδιογομωτης σκάγια και μπαρούτι βάζουμε όχι διαστημόπλοια.

Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια......Εγω αυτο εχω να σου δειξω τον πινακα των κατασκευαστων...

εικόνα_Viber_2021-03-19_16-39-49.jpg

Ριξε λοιπον το original να δω αυτο το 85% που εβγαλες εσυ.....η οτι αλλο βγαλει !!!

ΥΓ. Γραψε μου και ποιο ειναι για να το παρω και εγω....
Εχω χρονια να αγορασω εμπορικο φυσιγγιο....Εαν τα εμπορικα βγαζουν τα ποσοστα που λες...ε' τοτε
θα σταματησω την ιδιογομωση !!!

Να σου πω επισεις...Για αρκετα χρονια εκλεινα με 2 σταδια....και στο εχω ξανα πει...τα ''χα'ι'ρια και
τις αποδοσεις αυτων των φυσιγγιων τις εχω χοτρασει !!!
Εχω κατασταλαξει πλεον στον τροπο κλεισιματος και δεν τον αλλαζω...
Αυτο αρεσει σε μενα....Και το εχω ξανα πει και ξαναγραψει....Σεταπ που δεν βγαζει ενα 70% συγκεντρωση
στα 35 με 3* αστρα μαμα τσοκ απο εμενα παει η για τροποποιηση....ή για τα σκουπιδια !!!
Ο καθε ενας μας....με οτι του αρεσει περισσοτερο !!!

Last edited:
Εννοείται ότι υπάρχουν και καλά εμπορικά γιατί αλλιώς θα σκότωναν μόνο οι ιδιογομωτες δηλ 5% στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι και εγώ που έχω σταματήσει την ιδιογομωση καιρό θα βαρουσανε κάνα αρχιδι.Απλα όταν χτίζεις για τη κανη σου είναι αλλο έργο και πετυχαίνεις πολλά παραπάνω αλλά μη τα ισιωσιυμε και όλα ας πούμε Ρουμελιώτης οι περισσότεροι ικανοποιημένοι όπως και με πολλούς άλλους εμπορικά φτιάχνουν και όποιος δε τσιγκουνευεται τη μπαρούτι φτιάχνει
και φυσιγγαρες.Θα γράψω και στο Νίκο επειδή διαβάζω συχνά το 13χιλ κενό χώρο γιατί νομιζεται ότι όσο περισσότερο κενό χώρο έχεις είναι καλύτερα ? Εγώ προτιμούσα λιγότερο και να έχω δώσει πίεση λίγο στη τάπα ,παρά απάτητη και να περιμένω σωστές καύσεις από την μεγαλύτερη αντίσταση ξερελιασματος.Και από κάποιον που μπορεί θα ήθελα μια δοκιμή με τα ίδια υλικά και μόνο άλλη τάπα εννοείται στο ύψος όχι άλλης εταιρίας δύο ντουφεκιες ενός φυσιγγίου με 11Χιλ το ένα και 13 Χιλ κενό χώρο το άλλο χωρίς αλευρια μέσα και να δω αποτύπωση ,ταχ ,συγκέντρωση και bar . Εννοείται κλεισμένα από το ίδιο εργαλείο.και 6αστερα .

Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια......Εγω αυτο εχω να σου δειξω τον πινακα των κατασκευαστων...

View attachment 50043

Ριξε λοιπον το original να δω αυτο το 85% που εβγαλες εσυ.....η οτι αλλο βγαλει !!!

ΥΓ. Γραψε μου και ποιο ειναι για να το παρω και εγω....
Εχω χρονια να αγορασω εμπορικο φυσιγγιο....Εαν τα εμπορικα βγαζουν τα ποσοστα που λες...ε' τοτε
θα σταματησω την ιδιογομωση !!!

Να σου πω επισεις...Για αρκετα χρονια εκλεινα με 2 σταδια....και στο εχω ξανα πει...τα ''χα'ι'ρια και
τις αποδοσεις αυτων των φυσιγγιων τις εχω χοτρασει !!!
Εχω κατασταλαξει πλεον στον τροπο κλεισιματος και δεν τον αλλαζω...
Αυτο αρεσει σε μενα....Και το εχω ξανα πει και ξαναγραψει....Σεταπ που δεν βγαζει ενα 70% συγκεντρωση
στα 35 με 3* αστρα μαμα τσοκ απο εμενα παει η για τροποιηση....ή για τα σκουπιδια !!!
Ο καθε ενας μας....με οτι του αρεσει περισσοτερο !!!
Ώραια τα λες όλα...... Απάντησε μου σε ένα μόνο πράγμα ..... Εσύ είδες τα χαηρια των απλών φυσιγγίων........ Αυτό που έφτιαξα εγώ και ο Άρης τι ήταν ???? Πώς έγινε????? Τόσες δοκιμές που ανεβάζω και έχουν συγκεντρώσεις 70%,75%,80%,85% πως γίνεται?????? ΧΩΡΊΣ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΣΤΑΔΙΑΚΟ????? Λύσε μου αυτή την απορία .......

Το σεταπ του Garoolini είναι το cx 1,87x37 και είναι άλλης ημέρας ανάρτηση....... Ποιος σου είπε ότι το δικό μου ήταν με περισσότερα στάδια?????? Πιστεύεις αλήθεια ότι εάν ρίξουμε το original ,που θα το ρίξω θα είμαι εγώ που θα έχω διαφορά συγκέντρωσης η εσύ????? Το συγκεκριμένο φυσίγγι σου έγραψα έχει περγαμηνές στον κυνηγότοπος από πάρα πολλούς κυνηγούς δοκιμασμένο...
... Επί τέλους τι είναι αυτή η εμμονή σου με τα εμπορικά.......????? Κατάλαβε επί τέλους πως υπάρχουν και καλά εμπορικά φυσίγγια ......σκάγια και μπαρούτι έχουν.........και οι ιδιογομωτης σκάγια και μπαρούτι βάζουμε όχι διαστημόπλοια.
Εγώ πάντως σε εμπορικό δεν έχω δει 80%ποσοστο‼️
*το ρεμ νίτρο 42.5, δεν μετράει διοτι με τα φράγκα που κοστίζει δεν το λες εμπορικό,το λες πιασοκωλικο‼️

Εννοείται ότι υπάρχουν και καλά εμπορικά γιατί αλλιώς θα σκότωναν μόνο οι ιδιογομωτες δηλ 5% στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι και εγώ που έχω σταματήσει την ιδιογομωση καιρό θα βαρουσανε κάνα αρχιδι.Απλα όταν χτίζεις για τη κανη σου είναι αλλο έργο και πετυχαίνεις πολλά παραπάνω αλλά μη τα ισιωσιυμε και όλα ας πούμε Ρουμελιώτης οι περισσότεροι ικανοποιημένοι όπως και με πολλούς άλλους εμπορικά φτιάχνουν και όποιος δε τσιγκουνευεται τη μπαρούτι φτιάχνει
και φυσιγγαρες.Θα γράψω και στο Νίκο επειδή διαβάζω συχνά το 13χιλ κενό χώρο γιατί νομιζεται ότι όσο περισσότερο κενό χώρο έχεις είναι καλύτερα ? Εγώ προτιμούσα λιγότερο και να έχω δώσει πίεση λίγο στη τάπα ,παρά απάτητη και να περιμένω σωστές καύσεις από την μεγαλύτερη αντίσταση ξερελιασματος.Και από κάποιον που μπορεί θα ήθελα μια δοκιμή με τα ίδια υλικά και μόνο άλλη τάπα εννοείται στο ύψος όχι άλλης εταιρίας δύο ντουφεκιες ενός φυσιγγίου με 11Χιλ το ένα και 13 Χιλ κενό χώρο το άλλο χωρίς αλευρια μέσα και να δω αποτύπωση ,ταχ ,συγκέντρωση και bar . Εννοείται κλεισμένα από το ίδιο εργαλείο.και 6αστερα .

Γιαννη πολυ ευχαρίστως να τις κανω τις δοκιμες που ζητας!!
Το δικο μου ''προβλημα'' ειναι οτι δοκιμες μεχρι και τελος Αυγουστου αρχες Σεπτεμβρη δεν μπορω
να κανω.
Απο Σεπτεμβρη και μετα...οσες δοκιμες θελεις....Επισεις bar δεν μπορω να μετρησω....μπορω να βγαλω
αποτυπωση συγκεντρωση - ταχυτητα - διατρηση φιλε μου !!!

Ε
Ώραια τα λες όλα...... Απάντησε μου σε ένα μόνο πράγμα ..... Εσύ είδες τα χαηρια των απλών φυσιγγίων........ Αυτό που έφτιαξα εγώ και ο Άρης τι ήταν ???? Πώς έγινε????? Τόσες δοκιμές που ανεβάζω και έχουν συγκεντρώσεις 70%,75%,80%,85% πως γίνεται?????? ΧΩΡΊΣ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΣΤΑΔΙΑΚΟ????? Λύσε μου αυτή την απορία .......
Είσαι καλός ιδιογομωτης των δύο σταδίων όπως ήμουν και εγώ και ο Νίκος είναι καλός των 5 σταδίων που σου δίνουν και μεγαλύτερες επιλογές.Απλο είναι ο Νίκος έχει τρία παραπάνω στάδια μη παρεξηγηθουμε .Τα φυσίγγια βγαίνουν καλά ικανοποιήσετε αυτό είναι το ρεζουμε όταν πέφτει το πουλί στα παπαριά μας είτε είναι με ένα στάδιο είτε με δέκα.

Ε
Είσαι καλός ιδιογομωτης των δύο σταδίων όπως ήμουν και εγώ και ο Νίκος είναι καλός των 5 σταδίων που σου δίνουν και μεγαλύτερες επιλογές.Απλο είναι ο Νίκος έχει τρία παραπάνω στάδια μη παρεξηγηθουμε .Τα φυσίγγια βγαίνουν καλά ικανοποιήσετε αυτό είναι το ρεζουμε όταν πέφτει το πουλί στα παπαριά μας είτε είναι με ένα στάδιο είτε με δέκα.
Το θέμα όμως είναι ένα,πως χωρίς αλεύρι βγάζει τόσο υψηλά ποσοστά❓❓❓επίσης ,ποιο είναι αυτό το εμπορικό❓

Χωρις να θελω να σε ''θιξω''....ουτε να μπω σε αντιπαραθεση.......Σου λεω οτι εχεις λιγες δοκιμες στην
ιδιογομωση....
Συνεχισε τις δοκιμες....και θα καταλαβεις απο μονος σου τις διαφορές....
Αλλα για να τις δεις....πρεπει να κλεινεις και 5σταδιακα !!!

Χωρις να θελω να σε ''θιξω''....ουτε να μπω σε αντιπαραθεση.......Σου λεω οτι εχεις λιγες δοκιμες στην
ιδιογομωση....
Νίκο καλησπέρα,αφού είναι οκ με τα φυσίγγια του γιατί να ψάχτει❓

Καλησπερα Γιαννη μου !!!
Πολυ λογικο αυτο που λες !!!
Απο την ''αλλη''.....εξαρταται τι ζηταει ο καθε μας απο τα φυσιγγια του φιλε !!!

ιδιογομωση....
Έχω κλείσει άπειρα και δεν τρελάθηκα....... Ελάχιστα σεταπ μου άρεσαν ...... Όσο για τις δοκιμές μου δεν είναι λίγες όπως νομίζεις........ Δεν τις ανεβάζω όλες...... Άλλωστε υπήρχε ζωή και πριν το φόρουμ....... Από μικρό παιδί γεμίζω και δοκιμάζω........ Για αυτά μην ανησυχείς.......... Σε αυτά που σε ρωτάω απάντησε μου......

ιδιογομωση....
Αυτό που είπα ότι έχω κλείσει άπειρα......στα πεντασταδιακα αναφέρομαι.......

Ε
Γιάννη κλείνω και σε πέντε στάδια....... Απλά δεν με έχει πείσει το πεντασταδιακο και δεν το προτιμώ με την έννοια του 56,50 γιατί σε κάποια σεταπ μπορεί να χρησιμοποιησω πέντε στάδια και να κλείσω 57,00 η 57,50 ......

Γιάννη κλείνω και σε πέντε στάδια....... Απλά δεν με έχει πείσει το πεντασταδιακο και δεν το προτιμώ με την έννοια του 56,50 γιατί σε κάποια σεταπ μπορεί να χρησιμοποιησω πέντε στάδια και να κλείσω 57,00 η 57,50 ......
Εγώ φίλε ποτέ δεν έκοψα κάλυκα παρά ελάχιστες φορές σε δοκιμή και ανάλογα και είχα ρυθμίσει τη μεκ σταθερά και το δράπανο με το στροφείο στα 57.8 ,σταθερά όλα τα άλλα τα πείραζα το ύψος στο αστέρι ποτέ και γέμιζα φυσίγγι για 5 άτομα μαζί με εμένα .

Τόσες δοκιμές που ανεβάζω και έχουν συγκεντρώσεις 70%,75%,80%,85% πως γίνεται?????? ΧΩΡΊΣ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΣΤΑΔΙΑΚΟ????? Λύσε μου αυτή την απορία .......
Αν έκανες τις δοκιμές που σου ζήτησα Βαγγέλη ίσως το θέμα να είχε λυθεί.

Το όπλο σου βαράει full (>70%) με το mod λόγω κώνου ή χρησιμοποιείς καλής ποιότητας σκάγια ή με κάποιον τρόπο τα σκληραίνεις ή η απόσταση είναι λάθος (πίστεψέ με έχει συμβεί και αυτό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
Υπάρχουν και μερικές άλλες περιπτώσεις για αυτό ...
Προφανώς βαράει full με το full.

Μαγικές κάνες και φυσίγγια δεν υπάρχουν για εμένα (ακόμα τουλάχιστον).

Σύγκρινε το ίδιο φυσίγγι με τον κύλινδρο, το mod και το full στο όπλο σου με ότι φυσίγγια θες και γράψε τα αποτελέσματα.
Θα βλέπουμε περίπου 10-20% διαφορά από κύλινδρο σε mod και από mod σε full ?

Κάντο με 5-10 φυσίγγια όποια θες ...
Είναι ενδιαφέρον πείραμα ... όχι αλεύρια ... απλές συνταγές.
Ίσως να καταλάβουμε όλοι την χρησιμότητα ή μη, του κώνου ...

Πάνω από 80% με εμπορικό είναι εξαιρετικά δύσκολο να πιαστεί με ότι τσοκ θες (σου μιλάω για το δικό μου όπλο και με κλασικά τσοκ).
Με αλεύρι πας πολύ εύκολα.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back