Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι μπορει να ηταν αλλο φυσιγγιο....
Ολα αυτα τα κλεισιματα 57,7 -57,8 ειτε καλως ειτε κακως τα αποφευγω...
Προτιμω το 5σταδιακο με 13 χιλιοστα κενο χωρο Λαμπη μου !!!

View attachment 49983

View attachment 49984

View attachment 49985

Ο καθε ενας μας....κυνηγαει με φυσιγγια και σεταπ που θεωρει τα καλυτερα για τον εαυτο του φιλε !!!
Αυτό είναι η ουσία της ιδιογωμοσης ολλα τα αλλά είναι για περνάει η ωρα

Αυτό είναι η ουσία της ιδιογωμοσης ολλα τα αλλά είναι για περνάει η ωρα
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πριν την έναρξη οι κυνηγοί του χωριού μαζεύονταν και δοκίμαζαν τα φυσίγγια τους στο ρέμα.

Τενεκέδια ή οτιδήποτε είχε επίπεδη επιφάνεια :)

Μερικές χρονιές "το καλύτερο όπλο του χωριού" άλλαζε όταν κάποιος τουφεκούσε παράκεντρα ή δεν είχε φτιάξει καλό πυρομαχικό.

Το καλύτερο όπλο και φυσίγγι ήταν αυτό που έφερνε τα περισσότερα σκάγια στον τενεκέ ανεξάρτητα αν το φυσίγγι προορίζονταν για ορτύκι ή τρυγόνι ή σκοντέρα ή οτιδήποτε άλλο.
Η διάτρηση έρχονταν σε δεύτερη μοίρα !!!
Την διάτρηση συνήθως την μετρούσαμε με τις τούμπες που έφερνε ο τενεκές. αχαχα
Ακόμα και εκεί υπήρχαν διαφωνίες :)

Έχουμε πολύ πλάκα ... εμείς οι εραστές των
τενεκέδων αχαχαχα

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πριν την έναρξη οι κυνηγοί του χωριού μαζεύονταν και δοκίμαζαν τα φυσίγγια τους στο ρέμα.

Μερικές χρονιές "το καλύτερο όπλο του χωριού" άλλαζε όταν κάποιος τουφεκούσε παράκεντρα ή δεν είχε φτιάξει καλό πυρομαχικό.

Το καλύτερο όπλο και φυσίγγι ήταν αυτό που έφερνε τα περισσότερα σκάγια στον τενεκέ ανεξάρτητα αν το φυσίγγι προορίζονταν για ορτύκι ή τρυγόνι ή σκοντέρα ή οτιδήποτε άλλο.

τενεκέδων αχαχαχα
Σε χωριο της Μακεδονιας πριν μερικα χρονια παραμονη της εναρξης καποιοι ντουφεκουσαν εναν παρατημενο καναπε σε μια χωματερη και τσακωνοντουσταν ποιανου η ντουφεκια εβγαλε περοσσοτερη σκονη,πραγματικοτητα,ημουν μπροστα .very funny.

Σε χωριο της Μακεδονιας πριν μερικα χρονια παραμονη της εναρξης καποιοι ντουφεκουσαν εναν παρατημενο καναπε σε μια χωματερη και τσακωνοντουσταν ποιανου η ντουφεκια εβγαλε περοσσοτερη σκονη,πραγματικοτητα,ημουν μπροστα .very funny.
Βρε σου λέω παράνοια ...

Μια περσινη δοκιμη με Ρουμελ m92s 38gr no5 στα 51m με Kicks, το συγκεκριμενο αν θυμαμαι καλα το ειχα στην ακρη για κανενα δυσκολο καιρο και τελικα εμεινε στην ακρη, δεν θυμαμαι να το δουλεψα περυσι, ζητημα να εριξα 4-5 ολα κι ολα.
Ειναι αρκετα δυνατο παντως
20201210_194549.jpg

Μια περσινη δοκιμη με Ρουμελ m92s 38gr no5 στα 51m με Kicks, το συγκεκριμενο αν θυμαμαι καλα το ειχα στην ακρη για κανενα δυσκολο καιρο και τελικα εμεινε στην ακρη, δεν θυμαμαι να το δουλεψα περυσι, ζητημα να εριξα 4-5 ολα κι ολα.
View attachment 49992
Δεν ήξερα ότι βγάζει κ 38‼️

View attachment 49992
Πολύ ωραία αποτύπωση ρε φιλε αλλά φουρνελο το συγκεκριμένο. Ίσως σε βόρειες περιοχές της χώρας μας κάποιες μέρες με πραγματικά αντίξοες συνθήκες να βρίσκουν χρήση

Πολύ ωραία αποτύπωση ρε φιλε αλλά φουρνελο το συγκεκριμένο. Ίσως σε βόρειες περιοχές της χώρας μας κάποιες μέρες με πραγματικά αντίξοες συνθήκες να βρίσκουν χρήση
Ποσα σου πηρε ο οδοντιατρος οταν το δοκιμασες?... .sarcastic.

Οντως,μπροστα σε αυτο που ειδα τοτε ο τενεκες μου φενεται βλητικος σταθμος .sarcastic.
O ξάδερφός μου είναι ο μαίτρ της απατεωνιάς στις βλητικές δοκιμές.

Είχε ανοίξει φυσίγγι και είχε αλλάξει τα σκάγια με μικρότερα.
Άλλαζε φυσίγγια και έβαζε nitro ... μέχρι να ξεγκουρλώσει τα μάτια και να συνέλθει ο άλλος από τις τούμπες του τενεκέ είχε μαζέψει το φυσίγγι και του έδειχνε άλλο ριγμένο από την προηγούμενη.
Κάποια στιγμή είχε κάνει ρεζίλι έναν με μια cosmi, μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα ο άλλος.
Μπορεί να άνοιγε φυσίγγια και να άδειαζε μερικά σκάγια και να το έδινε σε άλλον να το ρίξει :)

Tragic.

Μόνο αν πάρω το όπλο του και ρίξω εγώ εμπιστεύομαι την αποτύπωση.
Μετά όμως δεν θα την εμπιστεύεται αυτός :)

Κάποια στιγμή μικροί ρίξαμε σε έναν τενεκέ.
Ρίχνει πρώτα αυτός με ένα δίκανο του θείου μου. Τσοκ δεν θυμάμαι. Μετά γυρνάμε τον τενεκέ και ρίχνω εγώ με το xf του κοκοράτου.
Η τουφεκιά ήταν ξεκάθαρο ότι μου είχε φύγει χαμηλά.
Μόλις πήγα να γυρίσω τον τενεκέ ξανά μου λέει "μην ετοιμάζεσαι, δεν θα πιαστεί αυτή ... έχασες" αχαχαχα

Παράνοια !!!

Σκοπός δεν ήταν η νίκη απλά, έπρεπε να εξευτελίσει ... :)

Last edited:
O ξάδερφός μου είναι ο μαίτρ της απατεωνιάς στις βλητικές δοκιμές.

Είχε ανοίξει φυσίγγι και είχε αλλάξει τα σκάγια με μικρότερα.
Άλλαζε φυσίγγια και έβαζε nitro ... μέχρι να ξεγκουρλώσει τα μάτια και να συνέλθει ο άλλος από τις τούμπες του τενεκέ είχε μαζέψει το φυσίγγι και του έδειχνε άλλο ριγμένο από την προηγούμενη.
Κάποια στιγμή είχε κάνει ρεζίλι έναν με μια cosmi, μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα ο άλλος.
Μπορεί να άνοιγε φυσίγγια και να άδειαζε μερικά σκάγια και να το έδινε σε άλλον να το ρίξει :)

Tragic.

Μόνο αν πάρω το όπλο του και ρίξω εγώ εμπιστεύομαι την αποτύπωση.
Μετά όμως δεν θα την εμπιστεύεται αυτός :)

Κάποια στιγμή μικροί ρίξαμε σε έναν τενεκέ.
Ρίχνει πρώτα αυτός με ένα δίκανο του θείου μου. Τσοκ δεν θυμάμαι. Μετά γυρνάμε τον τενεκέ και ρίχνω εγώ με το xf του κοκοράτου.
Η τουφεκιά ήταν ξεκάθαρο ότι μου είχε φύγει χαμηλά.
Μόλις πήγα να γυρίσω τον τενεκέ ξανά μου λέει "μην ετοιμάζεσαι, δεν θα πιαστεί αυτή ... έχασες" αχαχαχα

Παράνοια !!!
Έπρεπε να υπήρχαν κινητά για να έχω βίντεο,ο πατέρας μου με την παρέα του,εγώ μικρός,έβαλαν στοίχημα με έναν γνωστό τους να πετύχει μια κούτα χάρτινη από ψυγείο,στα 30-35 μέτρα πρέπει να ήταν και του έδωσαν φυσίγγια χωρίς σκάγια, έπρεπε να δεις την φάτσα του όταν πήγε κοντά να δει την συγκέντρωση,ακόμα το θυμόμαστε με τον γέρο μου και γελάμε.

Psb1 Uee-1,7-32-biorentabile21-58mm n9
Δεν το έχω μετρήσει ακόμα γιατί πρώτη φορά το έστησα πριν κανένα μήνα δοκιμαστικά αλλά εμπειρικά από την αίσθηση πού μόυ δσωσσυπιστεύω 390 κάπου θα δώσει στο 1,5 μέτρο... Όταν το μετρήσω θα επανέλθω

Βαγγέλη με είχες ρωτήσει για ταχύτητα... Δεν ζηταγα κανένα εκατομμύριο καλύτερα?
Ότι σου είχα πει... 390 ακρίβως!!!!

τενεκέδων αχαχαχα
Έδω Βασίλη οι κυνηγοί και ο πατέρας μου βαράγανε παλιό κεραμίδα αν έσπαγε το κεραμίδι η ντουφέκια ήταν καλή αν όχι το κεραμιδή είχε μολιβιες .,

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back