Κατα βαθος Κανενας τους δεν εμπιστευοταν οτι το φυσιγγι ηταν καλο!Ναι αλλά αυτοί ρίχναν σκάγια όχι μπίλιες και μονόβολα
Και εχω στοιχεια γιαυτο!
Πως το ξερω;
Ειδατε κανεναν να ριξει στην πεθερα του;
Κατα βαθος Κανενας τους δεν εμπιστευοταν οτι το φυσιγγι ηταν καλο!Ναι αλλά αυτοί ρίχναν σκάγια όχι μπίλιες και μονόβολα
Ίδια φάση με έναν κριτικό, που πέρασε όλες τις σφαίρες απ' το 9ρη ,μέσα απ' την ίδια τρύπαμόνο η πρώτη είχε βλήμαΈπρεπε να υπήρχαν κινητά για να έχω βίντεο,ο πατέρας μου με την παρέα του,εγώ μικρός,έβαλαν στοίχημα με έναν γνωστό τους να πετύχει μια κούτα χάρτινη από ψυγείο,στα 30-35 μέτρα πρέπει να ήταν και του έδωσαν φυσίγγια χωρίς σκάγια, έπρεπε να δεις την φάτσα του όταν πήγε κοντά να δει την συγκέντρωση,ακόμα το θυμόμαστε με τον γέρο μου και γελάμε.
O ξάδερφός μου είναι ο μαίτρ της απατεωνιάς στις βλητικές δοκιμές.
Όλλοι έριχναν με 20σαρια οπλα η 24σαρια σπάνια έβλεπες 12&16cal… φυσηγγια ρελιαστα αγωραστα δεν είχαν λεφτά να πάρουν..βαλτοκυνηγια απηστευταακους Βασιλη;..κεραμιδια βαραγανε οι ανθρωποι...οχι κοτρωνια που μου ελεγες εσυ....ακου κοτρωνια!!!!!!!!!!....
ΑΒΕ σιζαρ σούπερ οι τφικιεςΖήλεψα από τον Αλεξ …δυο από τα καλύτερα 28ρια που έχω ρίξει.View attachment 49999View attachment 50000
Εσένα φίλε Γιώργο, ποιός σου έδωσε την άδεια να ρίχνεις στον πίνακά μου στον Πυργετό ;;; ΑχαχαΖήλεψα από τον Αλεξ …δυο από τα καλύτερα 28ρια που έχω ρίξει.View attachment 49999View attachment 50000
Με την άδεια σας πάντα....ωραια τουφεκιά!Εσένα ρε φίλε Γιώργο, ποιός σου έδωσε την άδεια να ρίχνεις στον πίνακά μου στον Πυργετό ;;; Αχαχα
Κάτι μου θύμισε όταν τον είδα ...
Αστείο !!!!!!!!!!!
View attachment 50004
Θα τα πούμε καλοκαίρι ...Με την άδεια σας πάντα....ωραια τουφεκιά!
Στο Καλοκαίρι είμαστεΘα τα πούμε καλοκαίρι ...
Βαθύ καλοκαίρι ... ΑύγουστοΣτο Καλοκαίρι είμαστε
Τον Αύγουστο ,ούτε ο κολιός δεν θα έρθει....Βαθύ καλοκαίρι ... Αύγουστο
Όμως, θα έρθει ο @kollias .Τον Αύγουστο ,ούτε ο κολιός δεν θα έρθει....
ωρε παιδια κλεφτόπουλα, Νίκο, Άρη και Βαγγέλη
σαν να μΕ φαινέται πως τζάμπα γκαβγαδίζετε μπρε!
σαν να μΕ φαινέται ότι έχετε άλλο Λοτ μπαρουτι
γεμοζετε το ίδιο φυσεκ χαρμαν (κεμπαπ πως το λέτε) με άλλη μπαρουτη μπρε γκαρντασηδες
έτσι μΕ φαίνεται
βαι βαι βαι
Εγώ Νίκο ούτε διάφορα σου είπα, ούτε ότι φταίει το όπλο, ούτε ότι φταίει ο ανάδρομος Ερμής, ούτε τίποτα... Απλά το έφτιαξα από την συζήτηση που έγινε κ το έριξα, αυτό είναι όλο... Κ μάλιστα έλεγα να μην το ανεβάσω κιόλας γιατί δεν ήθελα παρανοήσεις...Καλο μεσημερι Μαριε !!!
Κατ'αρχην καυγας δεν υπηρξε !!!
Η διαφωνια μας ειναι στο τι κανει ενα σεταπ σε εμπορικο φυσιγγιο....
Δεν εχει νοημα να ψαχνουμε τι μπορει να φτιαξει ενας ιδιογομωτης....Ειναι εντελως διαφορετικο απο
αυτο που δινει το εμπορικο φυσιγγιο....
Τον πινακα αυτον δεν τον εφτιαξα εγω....Αυτο ειναι ομως το αποτελεσμα συγκεντρωσης των εμπορικων!!
View attachment 50037
Ειπωθηκαν χιλια δυο πραγματα....που δεν ειχαν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...
Εκλεισα σε 2σταδια... και οι αλλοι με οποιον τροπο ηθελαν ...που δεν γνωριζω.
Εγω εβγαλα 57% συγκεντρωση...δλδ οτι βγαζει ενα εμπορικο φυσιγγιο...σε αυτα τα μετρα με 3* αστρα.
Και τοτε αρχισαν να λενε τα ''διάφορα''.....Μου εφυγε η τουφεκια...φταιει το οπλο.....λαθος στροφειο..
λαθος δοσολογια...Λες και αν ηθελα να βγαλω και εγω 85% δεν μπορουσα...
Και ρωταω....Τι σχεση εχει το εμπορικο φυσιγγιο με την αποδοση που βγαζει ενας ιδιογομωτης ???
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα!!! Ριχτε βρε λεβεντες το εμπορικο με ιδιο σεταπ να δω αυτο το 80-85%
στα 36,5 μετρα που βγαλατε εσεις...
Το εχω ξανα πει....Μην μπερδευεται το τι μπορει να κανει ενας ιδιογομωτης και τι κανει ενα εμπορικο
φυσιγγιο !!!
Το ζητουμενο τελικα ποιο ειναι ??? Τι μπορει να βγαλει ενας ιδιογομωτης με αυτο το σεταπ...η τι βγαζει
το εμπορικο φυσιγγιο με το ιδιο σεταπ ???
Εγώ Νίκο ούτε διάφορα σου είπα, ούτε ότι φταίει το όπλο, ούτε ότι φταίει ο ανάδρομος Ερμής, ούτε τίποτα... Απλά το έφτιαξα από την συζήτηση που έγινε κ το έριξα, αυτό είναι όλο... Κ μάλιστα έλεγα να μην το ανεβάσω κιόλας γιατί δεν ήθελα παρανοήσεις...
Το ανέβασα γιατί μου άρεσε πολύ σαν πρώτη αίσθηση κ θα το ψάξω λίγο ακόμα... Αυτό κ τίποτα άλλο...
Παίζει κι αυτό.........ωρε παιδια κλεφτόπουλα, Νίκο, Άρη και Βαγγέλη
σαν να μΕ φαινέται πως τζάμπα γκαβγαδίζετε μπρε!
σαν να μΕ φαινέται ότι έχετε άλλο Λοτ μπαρουτι
γεμοζετε το ίδιο φυσεκ χαρμαν (κεμπαπ πως το λέτε) με άλλη μπαρουτη μπρε γκαρντασηδες
έτσι μΕ φαίνεται
βαι βαι βαι
Το σεταπ του Garoolini είναι το cx 1,87x37 και είναι άλλης ημέρας ανάρτηση....... Ποιος σου είπε ότι το δικό μου ήταν με περισσότερα στάδια?????? Πιστεύεις αλήθεια ότι εάν ρίξουμε το original ,που θα το ρίξω θα είμαι εγώ που θα έχω διαφορά συγκέντρωσης η εσύ????? Το συγκεκριμένο φυσίγγι σου έγραψα έχει περγαμηνές στον κυνηγότοπος από πάρα πολλούς κυνηγούς δοκιμασμένο...Δεν ειπα για σενα Αρη!!!
Ειπα για τον Βαγγελη που δεν μπορουσε να καταλαβει τι του ελεγα....και εκανε ατοπα σεναρια ...
λεγοντας μου οτι το σεταπ ειναι Τζιανλουκα Γκαρολινι....λες και αν ηταν του οποιουδηποτε αλλου...θα
ειχε διαφορα στο εμπορικο φυσιγγιο!!
Μου εφυγε η τουφεκια.....φταιει το οπλο....ρελιασα με αλλο στρφειο....εκανα λαθος στην δοσολογια..
και λαμβανε υπ'οψιν του....το ποιο απλο...Το φυσιγγιο ηταν με 2σταδια κλεισμενο !!!
Δλδ....ελεος !!!!
Τα διάφορα αυτά σου τα λέω γιατί δεν φτιάξαμε κάτι διαφορετικό....... Απλό φυσίγγι με απλά σκάγια κλεισμένο στα 57,80 ...... Δηλαδή στην κατασκευή του που είναι η διαφορά???? Άσε τι μπορεί να βγάλεις με αλεύρι........ Χωρίς αλεύρι και πεντασταδιακα κλεισίματα δείξε μας τι βγάζεις........ Βάλε άμα θέλεις και τρίτο στάδιο....... Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει....... Εγώ το δοκιμασα κι έτσι ,αποτέλεσμα το ίδιο...... Να έχουμε άλλο λόγο πυρίτιδας θα μπορούσε να ήταν ένας λόγος ..... Αλλιώς κάτι σου πήγε στραβά....... Όταν βρω το original και το ρίξω θα δεις ότι θα έχει πολύ καλή συγκεντρώση.......Σε τι διαφέρει αυτό που έφτιαξα εγώ και ο Άρης από το εμπορικό πλην του συγκεντρωτηρα ?????Καλο μεσημερι Μαριε !!!
Κατ'αρχην καυγας δεν υπηρξε !!!
Η διαφωνια μας ειναι στο τι κανει ενα σεταπ σε εμπορικο φυσιγγιο....
Δεν εχει νοημα να ψαχνουμε τι μπορει να φτιαξει ενας ιδιογομωτης....Ειναι εντελως διαφορετικο απο
αυτο που δινει το εμπορικο φυσιγγιο....
Τον πινακα αυτον δεν τον εφτιαξα εγω....Αυτο ειναι ομως το αποτελεσμα συγκεντρωσης των εμπορικων!!
View attachment 50037
Ειπωθηκαν χιλια δυο πραγματα....που δεν ειχαν καμια σχεση με την πραγματικοτητα...
Εκλεισα σε 2σταδια... και οι αλλοι με οποιον τροπο ηθελαν ...που δεν γνωριζω.
Εγω εβγαλα 57% συγκεντρωση...δλδ οτι βγαζει ενα εμπορικο φυσιγγιο...σε αυτα τα μετρα με 3* αστρα.
Και τοτε αρχισαν να λενε τα ''διάφορα''.....Μου εφυγε η τουφεκια...φταιει το οπλο.....λαθος στροφειο..
λαθος δοσολογια...Λες και αν ηθελα να βγαλω και εγω 85% δεν μπορουσα...
Και ρωταω....Τι σχεση εχει το εμπορικο φυσιγγιο με την αποδοση που βγαζει ενας ιδιογομωτης ???
Τα πραγματα ειναι πολυ απλα!!! Ριχτε βρε λεβεντες το εμπορικο με ιδιο σεταπ να δω αυτο το 80-85%
στα 36,5 μετρα που βγαλατε εσεις...
Το εχω ξανα πει....Μην μπερδευεται το τι μπορει να κανει ενας ιδιογομωτης και τι κανει ενα εμπορικο
φυσιγγιο !!!
Το ζητουμενο τελικα ποιο ειναι ??? Τι μπορει να βγαλει ενας ιδιογομωτης με αυτο το σεταπ...η τι βγαζει
το εμπορικο φυσιγγιο με το ιδιο σεταπ ???