Ακομα καλυτερα full xfullΤο ιδανινοτερο βεβαια για εμενα ειναι ενα sp με full full
Ακομα καλυτερα full xfullΤο ιδανινοτερο βεβαια για εμενα ειναι ενα sp με full full
Τα ρέστα μου ... XF XXFΑκομα καλυτερα full xfull
Δεν πάτε με λέιζεργκαν καλύτεραΤα ρέστα μου ... XF XXF
Ε αφου γραφω ακραια τα παραδειγματα, ηθελα απλα να μου βγουν παρομοιοι μεσοι οροι χωρις να ταλαιπωρω το μυαλο μου... Εγω εχω διαπιστωσει τον παραγοντα σταθεροτητα κανης, να βγαζεις με οτι φυσιγγι κ να βαλεις ποσοστα πολυ κοντα στην μεση αποδοσης συσφιξη-αποστασης ενω αλλες εδιναν μεγαλυτερες διακυμανσεις... Αν κ θεωρω οτι αναλωνομαστε σε συζητησεις που δεν εχουν νοημα... Μικρη σημασια εχουν για τον μεσο κυνηγο, καθολου σημασια θα ελεγα καλυτερα... Αυτα εχουν μια ουσια αν εχεις το ¨ψωνιο¨της βελτιωσης μονο...Άρη έχεις δει τέτοιες αποκλίσεις από κάννη σε κάννη; και τέτοιο εύρος τιμών;
ρωτάω να μάθω
εγώ δεν έχω διαπιστώσει τέτοιο παράγοντα (σταθεροτητα καννης) ούτε και ψυλλιαζόμουν ότι μπορεί να υφίσταται.
μεγάλες αποκλίσεις έχω δει σε φυσίγγια εμπορίου σε κάννες ούτε που το έχω ψάξει
οκ τότεΕ αφου γραφω ακραια τα παραδειγματα, ηθελα απλα να μου βγουν παρομοιοι μεσοι οροι χωρις να ταλαιπωρω το μυαλο μου... Εγω εχω διαπιστωσει τον παραγοντα σταθεροτητα κανης, να βγαζεις με οτι φυσιγγι κ να βαλεις ποσοστα πολυ κοντα στην μεση αποδοσης συσφιξη-αποστασης ενω αλλες εδιναν μεγαλυτερες διακυμανσεις... Αν κ θεωρω οτι αναλωνομαστε σε συζητησεις που δεν εχουν νοημα... Μικρη σημασια εχουν για τον μεσο κυνηγο, καθολου σημασια θα ελεγα καλυτερα... Αυτα εχουν μια ουσια αν εχεις το ¨ψωνιο¨της βελτιωσης μονο...
Έχω σωθεί με αυτό σε Android.Κ φυσικα για να δοκιμασουμε ενα φυσιγγι κ να βγαλουμε το ποσοστο συγκεντρωσης, πρεπει πρωτα να το κοψουμε και να δουμε τη διαμετρο των σκαγιων του... Αν δεν γινει αυτο, δεν εχει νοημα καμια περαιτερω κουβεντα...
πφφφφφ γατάκι!Τα ρέστα μου ... XF XXF
Μετράει και τσίχλες πάνω στο καπώ;Έχω σωθεί με αυτό σε Android.
Φωτό και σου βγάζει αριθμό σκαγιών σε 2 sec
View attachment 50147
Θέλει καθαρό φόντο ... αν χάσει κανενα σκάγι το βλέπεις αμέσως ... δες.
Έχασε το κάτω κατω σκάγι, άρα συνολικά 348 !!!
View attachment 50145
Χρησιμοποιώ αυτό το δωρεάν counting template.
View attachment 50146
Ότι θες μετράει ... Αλλά είναι πανάκριβο σε μη δωρεάν templatesΜετράει και τσίχλες πάνω στο καπώ;
Καλώς τον καπετάνιο! Μαύρα μάτια κάναμε, είσαι καλά;...ρε τι γίνεται πάλι με τις κάννες?
...ρε κοίτα να δεις!
Υ.Γ....Καλημέρα Μάριε!...
Ολα καλά , με παλεύουνε τρεις γυναίκες ρε συ....άστα!Καλώς τον καπετάνιο! Μαύρα μάτια κάναμε, είσαι καλά;
Λευτέρη καλώς σας βρήκα!Γιάννη Τρατση, καλώς επέστρεψες, όπως λέει και ο Τζωνυ, πολύ αισθητή η απουσία σου, και πάντα ακόμη πιο αισθητή η παρουσία σου.
φακες μετραει;.....Έχω σωθεί με αυτό σε Android.
View attachment 50147
View attachment 50145
View attachment 50146
Άστα καπετανιε ξέρω ξέρω τα ίδια και εδωΟλα καλά , με παλεύουνε τρεις γυναίκες ρε συ....άστα!
Έχω σωθεί με αυτό σε Android.
View attachment 50147
View attachment 50145
View attachment 50146
Το ´´πουσι σι ρε ´´….μην το βαλει κανει στα αγγλικα στο γκουκολ τρανσλειτΌυι ου τρατσηςπούσι σι ρε που χαθκιςα
Χρωστας τσιπουρα σε εμας (Ευβοεις) που απελευθερωσαμε το Ιρανικο τανκερ....Ολα καλά , με παλεύουνε τρεις γυναίκες ρε συ....άστα!