Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είναι γεγονός ότι από άποψη μηχανισμού σκίζει..... Ότι πιο αξιόπιστο μπορείς να αγοράσεις ,επίσης έχει φινέτσα και ομορφιά .... Κανείς δεν τα αμφισβητεί αυτά......
Επισης ειναι το ιδανικοτερο οπλο για μπεκατσα...

όλες οι κάνες είναι ίδιες ... ????
Δεν είπες ποια κάνη από τις 10 προτιμάς ...

Μην μου το χαλάς τώρα ... την "καλύτερη" ψάχνουμε ...
Η καλύτερη για εμένα είναι η ... Όπλο 5: Cyl 40%, Mod 70%, Full 90%

ps
Δοκιμάστε και την πράσινη ΕΖΑ
Γιαααααατι το χαλάς κ συ❓αν το μοντ βγάζει 70% το φουλαρες....το 90%καλο‼️
Προτιμώ,
45-50 βελτ.κυλινδρο,55-60 Ντέμι,75-80 το φουλ‼️ για ολα τα κυνηγια‼️

Αλλο κεφαλαιο το ενα, αλλο το αλλο, δεν ξερω γαιτι τα μπερδευουμε... Δυο καννες θα τις συγκρινεις με ενα πληθος διαφορετικων φυσιγγιων... Η λεξη ¨καλη¨ ειναι παραπλανητικη... Αλλο πραγμα ειναι για μενα το καλο, αλλο για σενα... Η λεξη ΣΤΑΘΕΡΗ ειναι η σωστη για μενα... Αν παρουμε δεκα φυσιγγια και μια κανη δωσει με 3 αστρα στα 35 μετρα συγκεντρωσεις 65,66,67,68,69,70,71,72,73,74 και η αλλη δωσει 30,30,30,40,50,60,80,90,90,100 η δευτερη μπορει να βγαζει μεγαλυτερες συγκεντρωσεις αλλα η πρωτη ειναι πιο σταθερη... Εγω την πρωτη λεω καλη κανη, οχι τη δευτερη... Ακραια τα παραδειγματα αλλα για να καταλαβαινουμε τι λεμε....
Άρη έχεις δει τέτοιες αποκλίσεις από κάννη σε κάννη; και τέτοιο εύρος τιμών;
ρωτάω να μάθω
εγώ δεν έχω διαπιστώσει τέτοιο παράγοντα (σταθεροτητα καννης) ούτε και ψυλλιαζόμουν ότι μπορεί να υφίσταται.
μεγάλες αποκλίσεις έχω δει σε φυσίγγια εμπορίου σε κάννες ούτε που το έχω ψάξει

Άρη έχεις δει τέτοιες αποκλίσεις από κάννη σε κάννη; και τέτοιο εύρος τιμών;
ρωτάω να μάθω
εγώ δεν έχω διαπιστώσει τέτοιο παράγοντα (σταθεροτητα καννης) ούτε και ψυλλιαζόμουν ότι μπορεί να υφίσταται.
μεγάλες αποκλίσεις έχω δει σε φυσίγγια εμπορίου σε κάννες ούτε που το έχω ψάξει
εγω που είμαι κλασικός θα πω την Α
αλλά και η 5 είναι πασπαρτου κυνηγας τα πάντα με τα καταλληλα φυσίγγια και δεν μασας σε μεγαλες αποστασεις
...ρε τι γίνεται πάλι με τις κάννες?;).sarcastic.

...ρε κοίτα να δεις!.yel.

Υ.Γ....Καλημέρα Μάριε!...:).love.

Με τα σκάγια να έχουν άλλο μέγεθος από αυτό που γράφει το κουτί, άλλοτε πολύ, άλλοτε λίγο, μόνο μπέρδεμα θα προκύψει. Το σωστό θα ήταν μόνο με φυσίγγια ιδιογομωσης ,μετρημένο αριθμό σκαγιων στην κάθε συνταγή και ακρίβεια στο γέμισμα- κλείσιμο . Κάτι που δεν αναφέρθηκε στην σύγκριση όπλων και κανων, για το ποιά υπερέχει, και νομίζω σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να καταστρέψει την απόδοση του φυσιγγιου και εμείς να νομίζουμε πως φταίει η κάνη ή οτιδήποτε άλλο, είναι η βελόνα που χτυπάει το καψυλιο. Το μήκος της, το πόσο βαθιά εισέρχεται στο καψυλιο, η δύναμη και η ταχύτητα με την οποία το χτυπάει, το σχήμα της, η δύναμη του ελατηρίου ανασχεσης της, κλπ, όλα αυτά κατά την επικρουση επηρεάζουν σημαντικά την έκρηξη ( έως και την μη έκρηξη) του καψυλιου σε βαθμό που σε ένα όπλο ένα καψυλιο υψηλής να συμπεριφερεται σαν χαμηλής ισχύος ή το αντίθετο.

Με τα σκάγια να έχουν άλλο μέγεθος από αυτό που γράφει το κουτί, άλλοτε πολύ, άλλοτε λίγο, μόνο μπέρδεμα θα προκύψει. Το σωστό θα ήταν μόνο με φυσίγγια ιδιογομωσης ,μετρημένο αριθμό σκαγιων στην κάθε συνταγή και ακρίβεια στο γέμισμα- κλείσιμο . Κάτι που δεν αναφέρθηκε στην σύγκριση όπλων και κανων, για το ποιά υπερέχει, και νομίζω σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να καταστρέψει την απόδοση του φυσιγγιου και εμείς να νομίζουμε πως φταίει η κάνη ή οτιδήποτε άλλο, είναι η βελόνα που χτυπάει το καψυλιο. Το μήκος της, το πόσο βαθιά εισέρχεται στο καψυλιο, η δύναμη και η ταχύτητα με την οποία το χτυπάει, το σχήμα της, η δύναμη του ελατηρίου ανασχεσης της, κλπ, όλα αυτά κατά την επικρουση επηρεάζουν σημαντικά την έκρηξη ( έως και την μη έκρηξη) του καψυλιου σε βαθμό που σε ένα όπλο ένα καψυλιο υψηλής να συμπεριφερεται σαν χαμηλής ισχύος ή το αντίθετο.
Όλα αυτά που αναφέρεις σωστά, αλλά όλα τα όπλα θα ρίξουν με τα ίδια "ελλατωματικα"φυσίγγια επωμενως άνευ σημασίας‼️

Status
Not open for further replies.
Back