Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
@vazelos

Έλα φίλε το έριξα το χρέπι σου αχαχαχαχα (Rottweil mod 36γρ #5 γερμανικό @36,5μ)

Μια χαρά είναι .... σου έβαλα και τα περιφερειακά σκάγια που μου ζήτησες.

Έχω άλλες 6 δοκιμές ... πιο μετά οι άλλες ...

Ένα θα σας πω ... έπεσε πολύ Nitro σήμερα :)

Rottweil mod_1.jpg

τα Nsi τα εριξες;.....τι μου βαλες το μαδερι εδω χαμου;;;;....χαχαχα
Για αλπές είναι τα NSI ή κλούβιασαν ρε ξάδερφε...

Πάρε το Colombo με mod.
Μην ακούς τους sniper :) μια χαρά τουφεκιά είναι με φοβερή ισοκατανομή και λίγα κενά.
Ο πίνακας να φανταστείς είναι όσο η φωτό περίπου ... μόφγε ψηλά αυτή :)
Βαριέμαι τώρα να υπολογίσω τα κενά (για λαγό μπορεί να μην έχει και κανένα ή το πολύ 1) ... .yel.:cool:

Κάτσε να παραγγείλω μια πίτσα ...

Colombo mod_1.jpg

Last edited:
ρε Βασιλη δεν το λυπηθηκες το nitro στα 36 μετρα; επρεπε να το δεις στα 45 τουλαχιστον με το full
Άλεξ στα 45μ δεν θα βλέπω τον πίνακα ... αχαχα
Προτιμώ στα 36,5μ και στα 41μ από τον πίνακα θα έχω περίπου 68% ενώ στα 46μ περίπου 53%.
Πολλαπλασιάζεις τα ποσοστά με τα σκάγια και βρίσκεις τα σκάγια στον κύκλο.

Για το #2
41μ => 165*0,68 = 110 σκάγια
46μ => 165*0,53 = 87 σκάγια

Για το #4
41μ => 265*0,68 = 180 σκάγια
46μ => 265*0,53 = 140 σκάγια

Έτσι δουλεύω ... δεν ψάχνουμε το σκάγι ...

Μπορεί να ρίξω κανένα στα 46μ για να δω αν ισχύουν τα ποσοστά αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βρω πίνακα καθόλου :)
Θα δω ... όπως με πιάσει ...

1655584655022.png

Άλεξ στα 45μ δεν θα βλέπω τον πίνακα ... αχαχα
Προτιμώ στα 36,5μ και στα 41μ από τον πίνακα θα έχω περίπου 68% ενώ στα 46μ περίπου 53%.
Πολλαπλασιάζεις τα ποσοστά με τα σκάγια και βρίσκεις τα σκάγια στον κύκλο.

Για το #2
41μ => 165*0,68 = 110 σκάγια
46μ => 165*0,53 = 87 σκάγια

Για το #4
41μ => 265*0,68 = 180 σκάγια
46μ => 265*0,53 = 140 σκάγια

Έτσι δουλεύω ... δεν ψάχνουμε το σκάγι ...

Μπορεί να ρίξω κανένα στα 46μ για να δω αν ισχύουν τα ποσοστά αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βρω πίνακα καθόλου :)
Θα δω ... όπως με πιάσει ...

View attachment 50227
Ελα ρε που δεν θα βρεις πινακα...για ονομα...

Αλλα εφοσον εχεις τα προγραμματακια σου να υπολογιζεις τα ποσοστα αστο, μη χαλας κι αλλο φυσιγγι.
Μπορει να τυχει να τα ριξεις σε κανενα παπι τα nitro.

@vazelos

Έλα φίλε το έριξα το χρέπι σου αχαχαχαχα (Rottweil mod 36γρ #5 γερμανικό @36,5μ)

Μια χαρά είναι .... σου έβαλα και τα περιφερειακά σκάγια που μου ζήτησες.

Έχω άλλες 6 δοκιμές ... πιο μετά οι άλλες ...

Ένα θα σας πω ... έπεσε πολύ Nitro σήμερα :)

View attachment 50216

Καλημερα Βασιλη μου!!
Μπραβο για τις δοκιμες σου φιλε !!!
Τα φυσιγγια εδωσαν αυτο που δινει και ο πινακας των κατασκευαστων με 3* αστρα στα 36,5 μετρα!!!

Και λογικο ειναι να μην εχουν καμια σχεση με τα φυσιγγια ιδιογομωσης.....Αυτο αλλωστε το ξερεις ... :)

Το colombo τιποτα το σπουδαιο, ρε Βασιλη δεν το λυπηθηκες το nitro στα 36 μετρα; επρεπε να το δεις στα 45 τουλαχιστον με το full
Αλεξ... 3 αστρα μαμα και εμπορικο φυσιγγι... Και τα 3 φυσιγγια κανουν αυτό ακριβώς για το οποιο χρησιμοποιουνται... Για Μετα υπάρχει lM και φουλ... Αν έδινε κατι διαφορετικό το 3 αστρα σε αυτα τα μετρα προφανως τοτε κάτι θα ηταν λαθος...

Αλεξ... 3 αστρα μαμα και εμπορικο φυσιγγι... Και τα 3 φυσιγγια κανουν αυτό ακριβώς για το οποιο χρησιμοποιουνται... Για Μετα υπάρχει lM και φουλ... Αν έδινε κατι διαφορετικό το 3 αστρα σε αυτα τα μετρα προφανως τοτε κάτι θα ηταν λαθος...
Σωστο κι αυτο αλλα τα συγκεκριμενα φυσιγγια λογω συγκεντρωτηρα θα επρεπε να δωσουν κατι περισσοτερο απο τις ονομαστικες συσφιξεις, για τα nsi μιλαω.

Το nitro ειναι αλλη κατηγορια βεβαια και με πολυ τσουχτερη τιμη...

Δηλαδη αν το colombo και το long distance εβγαζαν 75% με 3 αστρα θα ηταν λαθος;

Τοτε τι θα βγάλει το im ή το φουλ...; απο αυτη την άποψη το λεω..επίσης αν κλείσουμε τα αφτια μας στις σειρήνες των ποσοστων συγκεντρωσης τα φυσιγγια αυτα θα σε καλύψουν κ στα 45-50 μετρα ειδικά σε λαγο ή παπι... Μιλαω για τα χοντροτερα σκαγια που φέρουν μεσα

Τοτε τι θα βγάλει το im ή το φουλ...; απο αυτη την άποψη το λεω..
Το φουλ δεν ειναι καλο τσοκ για στενους αυλους, το Lf ειναι το καλυτερο για μακρινες τουφεκιες, το τι θα βγαλει φιλε μονο με δοκιμη θα το δεις.
Μπορει πχ λογω μεγαλης συσφιξης να συμπιεσει πολυ τα σκαγια και να εχεις πολλα που θα σκορπισουν...

Status
Not open for further replies.
Back