Αι και συ... Αρχισες τα γερμανικά.. Αυτα ειναι τα ρημάδια.. Οταν σκανε σκοτώνουν...Το waidmannsheil είναι;
Αι και συ... Αρχισες τα γερμανικά.. Αυτα ειναι τα ρημάδια.. Οταν σκανε σκοτώνουν...Το waidmannsheil είναι;
Νικο εγω αποδεχομαι πληρως τις δοκιμες σου ...εξαλλου εχουμε μιλησει και προσωπικα...το θεμα ειναι οτι οταν εγω στο κυνηγι επιλεγω τσοκ 3 αστρα θελω βολες που να αντιστοιχουν σε τσοκαρισμα 3 αστρων.....δεν θελω βολες φουλ τσοκ απο τσοκ 3 αστρων...οπως φανηκε και στις δοκιμες του βασιλη βαζοντας το φουλ τσοκ πανω στη μ2 βγηκαν ποσοστα κοντα στο 90%....
Μάλλον είχες εκείνες τις μέρες αρνητικό κάρμαλοιπον θα θεσω υποψιν σας καποια πραγματικα κυνηγετικα συμβαντα με τα συγκεκριμενα φυσιγγια μηπως και εξηγηθει η διασταση αποψεων μεταξυ Νικου και Βαγγελη...απο αυτα που θα πω θα καταλαβετε οτι καποια συγκεκριμενα φυσιγγια της ροτβαιλ παρουσιαζουν εξαιρετικα ασταθη συμπεριφορα....μιλαω για τα χρυσα στα 36 και 40 γραμμαρια...1988....σηκωνουμε ενα λαγο...ο πατερας μου ειναι στο καλο καρτερι με δικανο σεντετιεν....ξερω οτι μεσα εχει 2 ροτβαιλ 40 γραμμαρια νουμερο 4 και 5....καθομαι αντικριστα απεναντι του στα 80 μετρα περιπου και εχω πληρη εικονα...σημαδευει...μπιβααααα(Βασιλη μη γελας)....ο λαγος συνεχιζει...σημαδευει, σημαδευει και στα 35-40 μετρα στα πλαγια ριχνει το 4αρι....ολη η τουφεκια πανω στο λαγο στα πλαγια και πισω...κανει επιτοπου στροφη απο το χτυπημα και κανει μπραφ και φευγει....1992, σηκωνουμε λαγο, σημαδευει ο πατερας μου 5αρι 36 γραμμαρια με τη φρανκι ασσος, κλικ αφλογιστια.....2014, σηκωνουμε λαγο του ριχνω 5αρι 36 γραμμαρια με τη μ2 μεσα στη λακα στα 25 μετρα..ολη η τουφεκια πανω, γεμισε αιματα η κοτρωνα διπλα, κανει ,μπραφ ο λαγος και φευγει...2018, σηκωνουμε λαγο, τον βλεπω να ερχεται πανω μου στο δρομο, τσεκαρω κλειστρο οτι ειναι οκ, εχω μεσα 6αρι ροτβαιλ 36 γραμμαρια, βγαινει στο δρομο στα 15 μετρα, τον αφηνω στρωνει, και στα 20-22 μετρα ριχνω και ακουω ενα ωραιο κλικ.....
αυτες ειναι οι αποτυχιες που θυμαμαι,, με 3 διαφορετικα οπλα..τυχαιες ολες;;;...ενδιαμεσα μπορω να αναφερω πανω απο 150 επιτυχιες στο κυνηγι λαγου με το συγκεκριμενο φυσιγγι και μαλιστα σε οριακες αποστασεις...
Ανάδρομος ερμης....Μάλλον είχες εκείνες τις μέρες αρνητικό κάρμα
Εγώ θα έλεγα….τρεις λαλούν και δυο χορεύουνΜια και πιάσαμε τις παροιμίες...
Έκανε η μύγα κωλο και εχεσε τον κόσμο όλο!
Χωρίς παρεξήγηση και από μένα!
Ναι νικο κατανοω... Αλλα ασε να πειραξω λίγο το Βασίλη.. Του εχω αδυναμια...Ανδρεα ειναι πολυ ευκολο να σου φυγει η τουφεκια , πανω σε δοκιμες !!!
Οσο ''δυσκολο'' και αν ακουγεται....μπορει πολυ ευκολα να σου φυγει !!!
Καλησπέρα Βασίλη . Πολύ καλή και αυτή και οι άλλες με Remington από τα nsi περίμενα κάτι καλύτερο όπως και από το jordan...... Πάνω κάτω οι κατανομές που έπαιρνα από τις δύο κανες benelli που είχα.......
Με τι κάνη, τσόκ, φυσίγγιο και μέτρα, δεν έγραψες? Τα ρωτάω αυτά γιατί έχω μια αγωνία να δώ, το τι θα κάνει η δικιά μου που περιμένω πώς και πώς να την δοκιμάσω! (Rafaello Deluxe Power bore).
Απλα θα κενταει!Τα ρωτάω αυτά γιατί έχω μια αγωνία να δώ, το τι θα κάνει η δικιά μου που περιμένω πώς και πώς να την δοκιμάσω! (Rafaello Deluxe Power bore).
Ναι νικο κατανοω... Αλλα ασε να πειραξω λίγο το Βασίλη.. Του εχω αδυναμια...
Νικο τα φωτα σου θελω. Επειδή θα κανω καποιες δοκιμες τον Αύγουστο στην εναρξη για να ειμαι σταθερος στις βολες τι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσω;... Εννοω μαξιλάρι π.χ;
Με τι κάνη, τσόκ, φυσίγγιο και μέτρα, δεν έγραψες? Τα ρωτάω αυτά γιατί έχω μια αγωνία να δώ, το τι θα κάνει η δικιά μου που περιμένω πώς και πώς να την δοκιμάσω! (Rafaello Deluxe Power bore).
κοιταξε κατω απο την χυτρα!Αι και συ... Αρχισες τα γερμανικά.. Αυτα ειναι τα ρημάδια.. Οταν σκανε σκοτώνουν...
Κύριε Νίκο σας ευχαριστώ! Άμα κάνει τέτοια Τουφεκιά στα 35-36 μέτρα με 36γρ και με *** τότε πραγματικά θα είναι τέλειο. Βέβαια μετά θα θέλει ψάξιμο στα φυσίγγια που αγαπάει, και έχω πολλά χοντρά και διάφορες μάρκες, Ίδωμεν!Εαν εχεις τετοια καννη....παρε μια ιδεα....
Αν και νομιζω....δεν υπαρχουν ουσιαστικες διαφορές στις καννες....Το φυσιγγιο κανει την διαφορά !!
View attachment 50264
View attachment 50266
View attachment 50267
View attachment 50268
View attachment 50269
Κύριε Νίκο σας ευχαριστώ! Άμα κάνει τέτοια Τουφεκιά στα 35-36 μέτρα με 36γρ και με *** τότε πραγματικά θα είναι τέλειο. Βέβαια μετά θα θέλει ψάξιμο στα φυσίγγια που αγαπάει, και έχω πολλά χοντρά και διάφορες μάρκες, Ίδωμεν!