gvp9000
Banned
Ναι αυτά είναι ...Το Lambro series2?
Ναι αυτά είναι ...Το Lambro series2?
Έχουν γίνει κάτι κηδείες με αυτά στα τσιχλάκια....Σε νο8 μόνο βγαίνει!Ναι αυτά είναι ...
Σχεδόν ίδιο ποσοστό είτε με 1* είτε με 3* παράξενο
πεσε σε νουμερο και αντε γεια!τι αλλο θες απο ενα φυσιγγι ,ριχτο παντου ,για αυτο σου ελεγα σε ν4.[τεκνα]Σχεδόν ίδιο ποσοστό είτε με 1* είτε με 3* παράξενο
Εάν είναι αυτήν την περίοδο η τουφεκιά θεωρώ λόγο θερμοκρασίων να μην έχει καλή συγκέντρωση
όλο με μπερδεύετε μπρε καρντάσιαπεσε σε νουμερο και αντε γεια!τι αλλο θες απο ενα φυσιγγι ,ριχτο παντου ,για αυτο σου ελεγα σε ν4.[τεκνα]
με κακο καιρο και κυνηγι στο καμπο βρε καρντασι!για τι αλλο!πως το συνδυάζετε το "πέσε" με ΑΝΟΔΟ των βαλλιστικών επιδόσεων, δεν μπορώ να το καταλάβω!
Άλλο εννοεί!με κακο καιρο και κυνηγι στο καμπο βρε καρντασι!για τι αλλο!
πάρεεεεεε το 00000000με κακο καιρο και κυνηγι στο καμπο βρε καρντασι!για τι αλλο!
Φφφφιουφοοοοοβερη κατανομή
Μαααααανα για τρίγωνι
Μάλλον την έπιασε στον ύπνο,δεν κατάλαβε η μ2 ότι άλλαξε τσοκΣχεδόν ίδιο ποσοστό είτε με 1* είτε με 3* παράξενο
Εάν είναι αυτήν την περίοδο η τουφεκιά θεωρώ λόγο θερμοκρασίων να μην έχει καλή συγκέντρωση
Σε αυτο δίκιο εχεις με το δίκαννο εχω πλάγιο 1/3 πέρυσι με αυτο κυνηγησα πηρα καποια πουλιά αλλα εχασα και πολλα και νομιζω πως φταίει το τσοκαρισμα για αυτο ειπα φετος με καραμπίνα και ανοιχτο τσοκ μιπως και εχω καλυτερα αποτελεσματαο κυριότερος παράγων επιλογής σύσφιξης στην πέρδικα είναι ένας: ΥΨΟΜΕΤΡΟ
Στα αλπικά και τα 4* ίσως να είναι σφιχτά
σε κάτω από 1000 μ και το LM 3,5* ίσως να είναι ανοιχτό
διαλέγεις φυσίγγι προσεκτικά και πας
και
ΔΙΚΑΝΝΟ και Πάλι ΔΙΚΑΝΝΟ
2 συσφίξεις, 2 φυσίγγια 2 τουφεκιές όπως τις θέλεις
Συνδυασμός σφιχτού τσόκ -κακού πατήματος (ισορροπίας) καί βαριάς αναπνοής = αποτυχίαΣε αυτο δίκιο εχεις με το δίκαννο εχω πλάγιο 1/3 πέρυσι με αυτο κυνηγησα πηρα καποια πουλιά αλλα εχασα και πολλα και νομιζω πως φταίει το τσοκαρισμα για αυτο ειπα φετος με καραμπίνα και ανοιχτο τσοκ μιπως και εχω καλυτερα αποτελεσματα
Κ να σκεφτείς,ένας Κύπριος πάει για πέρδικια ,με τόξοΣυνδυασμός σφιχτού τσόκ -κακού πατήματος (ισορροπίας) καί βαριάς αναπνοής = αποτυχία
Τζωνη;Κ να σκεφτείς,ένας Κύπριος πάει για πέρδικια ,με τόξο
σε αντίθεση με ότι πιστεύει η πλειοψηφία των κυνηγών το 1/3 τσοκαρισμα επικράτησε από τους οπλοκατασκευαστές για έναν και μόνο λόγο:Σε αυτο δίκιο εχεις με το δίκαννο εχω πλάγιο 1/3 πέρυσι με αυτο κυνηγησα πηρα καποια πουλιά αλλα εχασα και πολλα και νομιζω πως φταίει το τσοκαρισμα για αυτο ειπα φετος με καραμπίνα και ανοιχτο τσοκ μιπως και εχω καλυτερα αποτελεσματα