περιεργη κατανομη
2αστρα= απο 6εως8/10 περιπου.Το 6.5/10 ειναι 2*;
Εχουν γινει αταρμας το πως αποκαλουν τα 2αστρα Φωτη τωρα με τα ατσαλια,οπως θες τα αποκαλουν αλλος LF αλλος IM,F κλπ.Αναγραφει LF αλλα στο συγκεκριμενο οπλο με 18,3 αυλο η πραγματικη συσφιξη ειναι 6,5/10
Το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν τσοκ που στις κοντινες αποστασεις δουλευουν τη συσφιξη τους και μετα τα 36μ αντε γεια,αυτα αν φτιαχνουν οκ αλλιως τα εντωπιζεις και τα βαζεις στη παντα.Στην πραγματικοτητα υπαρχουν τα σωστα σε γεωμετρια και τα προβληματικα.Την αληθεια,την λεει ο πινακας!
Ας γραφουν οτι θελουν....
Το ιδιο προβλημα εχω και εγω στην 121σλ80 με 18,5 αυλο το ντεμι εριχνε 2 αστρα, φετος εφτιαξα ενα μετα απο χρονια.Seminole LM mobile,με τελειωμα 17,90.Στην es 100,με αυλο 18,4 βγαινει ακριβως 5/10:M.
Στη centro,με αυλο 18,5 βγαινει 6/10:σφιχτο M η ανοιχτο IM.
Το "LM" που εχει γραμμενο πανω,απο που προκυπτει?Μα,απο αυλο 18,3
Ομοιως Briley C mobile,με τελειωμα 18,3......κλπ,κλπ.xm.
Γιαννη καταπληκτικη η τουφεκια σου στο χαρτι και κατα τα λεγομενα σου απαιχτο σεταπ και στο κυνηγι. Αυτο που μου ερχεται στο μυαλο με τη JK6 πανακριβη και δυσευρετη αν μπορεσες ποτε να πλησιασεις την αποδοση αυτης της γεμισιας με καποια αλλη πυριτιδα. Αν οχι ποσο κοντα η μακρια βρεθηκεςimage hosting adult
Οταν η jk6 δεν κοστιζε....ηρωινη!!!
Ριξια στα 30γρμ με Ζ2Μ 24 #9.
Απο Αυγουστο εως Φεβρουαριο!!
Φωτια!!
Τα τρυγονια,οπου τα 'βλεπα!Σεκος!Τουφεκουσα γερακοτσιχλες με 0'C και σβηνανε....
Στην υγρασια...λυκος!!Σα να εριχνα αμμο με σφεντονα!
Δοκιμη στα 35μ με 7/10,αυλος 18,4.
Με τη C7 στα 30 γρμ.Αυτη δουλευει και στην υγρασια.Τσιμπαει ομως σε bar,650 για 30αρι δεν ειναι λιγα!"Μπαλα"τουφεκια.Απαιτητικη που δε συγχωρει σκοπευτικο λαθος.Γιαννη καταπληκτικη η τουφεκια σου στο χαρτι και κατα τα λεγομενα σου απαιχτο σεταπ και στο κυνηγι. Αυτο που μου ερχεται στο μυαλο με τη JK6 πανακριβη και δυσευρετη αν μπορεσες ποτε να πλησιασεις την αποδοση αυτης της γεμισιας με καποια αλλη πυριτιδα. Αν οχι ποσο κοντα η μακρια βρεθηκες