αυτή είναι μεγαλη παγιδα φιλε , πιατα σιγουρα χανονται από υπερβολικη συγκεντρωση και στενο κυκλο , σου μιλαει ενας ανθρωπος που γουσταρει στενα τσοκ , καταλαβα όμως ότι τελικα ο πίνακας είναι ψυχρος , το αποτέλεσμα μετραει στο σκοπευτηριο , όχι ο καπνος
Oταν ακομα κ ο ενας δισκος μπορει να κρινει εναν αγωνα, πρεπει να κανεις οτιδηποτε μπορει να σε βοηθησει να τον παρεις... Οταν εισαι σε προπονηση, για μενα, πρεπει να αντιλαμβανεσαι τι κανεις κ να το δουλευεις...
Πολλες φορες Δημητρη, κ μπορει αυτο να ειναι κ λαθος αλλα ειδα οτι με εχει βοηθησει πολυ, μπορει για διοαφορους λογους να μην ειμαι συγκεντρωμενος οταν ριχνω, να χανω την εστιαση μου, να εχω πολλα στο μυαλο μου, να ειμαι κουρασμενος κ να προσπαθω να επιβηθω στον εαυτο μου να ριξει καλα... Καποιες φορες επειδη δεν ειμαι αθλητης, αυτο ειναι δυσκολο, κ εχω παρατηρησει οτι επαναπαβομαι στην δουλεια των ανοιχτων τσοκ (4-3 μου αρεσει να δουλευω στο compact), κ ειδικα του βελτιωμενου κυλινδρου κ το χανω... Δικο μου λαθος στην συγκεντρωση καθαρα... Εχω δει λοιπον οτι τετοιες μερες, αν βαλω στο οπλο 1-2 τσοκ, ειναι σαν να ξυπναει λιγο ο εγκεφαλος... Χανει αυτο το "μαξιλαρακι" των δηθεν ανοιχτων τσοκ, κ συγκεντρωνομαι πολυ ευκολοτερα... Το επιβαλω με καποιο τροπο στον εαυτο μου...
ΟΠοτε στην προπονηση γενικα, προτιμω τα πιο σφιχτα τσοκ... Θα συμφωνησω ομως απολυτα οτι στο σκοπευτηριο τα τσοκ φρενου κ μαλιστα τα σφιχτα ειναι εντελώς αχρηστα απο αθλητικης αποψης...
απλα θελω να προσθεσω οτι η αποσταση αλλιως την αντιλαμβανεται το ματι οταν βλεπεις ουρανο και αλλιως οταν εχεις φοντο,για παραδειγμα τα μετρα μιας 11οροφης πολυκ ειναι οσο και τα μετρα 6 χιουνται αξεντ παρκαρισμενα με 1 μετρο διαφορα μεταξυτους
Παρα πολυ σωστος, το εχω αναφερει κ εγω πολλες φορες κ πολυ ωραιο παραδειγμα εδωσες... Αλλιως αντιλαμβανεται ο ανθρωπος μια πολυκατοικια που ορθωνεται μπροστα μας κ την τεραστια διαφορα απο ενα περιστερι που πετα στην κορυφη της, κ αλλιως την αποσταση στην τραβερσα, στο πλαι με ανοιχτο επιπεδο... Εκει η ιδια αποταση μοιαζει "παιδικη"...
Εχω δει ειδικα στις τραβερσες παρα πολλους κυνηγους ειδικα σε ανοιχτα πεδια να ριχνουν στα 60 κ στα 70 μετρα νομιζοντας οτι ειναι το πολυ 40... Ειναι τελειως ατυχες για μενα το παραδειγμα με την πολυκατοικια για να αντιληφθουμε την αποσταση...