Στατιστικά δεν ξέρω πού είμαι εγώ. Πάντως για έναν μέσο κυνηγό με συμβατικά φυσίγγια πάντα πιστεύω πως δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
Από άποψη σκοπευτικής ικανότητας και εμπειρίας καθαρά!Βασιλη αυτο το πιστευεις απο αποψη επαρκειας του εξοπλισμου μας (οπλο-φυσιγγι) η απο αποψη σκοπευτικης καταρτισης κ εμπειριας του μεσου κυνηγου?
Τοτε μαζι σου... Θα συμφωνησω σε μεγαλο βαθμο...Από άποψη σκοπευτικής ικανότητας και εμπειρίας καθαρά!
Σας παρακαlλω μην αρχισουμε παλι με τα μετρα.......
ειδες τελικα ότι τα τραπ δεν είναι φοβητρο ? να μην σου πω ότι σκορπισε , το u3 είναι ένα τσοκακι 5 δεκατα στον αυλο σου
Μόνο τόσο λίγο είναι Μήτσο; Πρέπει να το μετρήσω άμεσα και αν είναι έτσι να σπρώξω το ένα και να πάρω ένα u4.ειδες τελικα ότι τα τραπ δεν είναι φοβητρο ? να μην σου πω ότι σκορπισε , το u3 είναι ένα τσοκακι 5 δεκατα στον αυλο σου
18,25 διαμετρο εχει φιλε περιπου , 5 δεκατα στον αυλο σου , το θελω εγω αν το πουλήσειςΜόνο τόσο λίγο είναι Μήτσο; Πρέπει να το μετρήσω άμεσα και αν είναι έτσι να σπρώξω το ένα και να πάρω ένα u4.
δεν γραφω σχολιο γιατι είμαστε φιλοι με τον Γιωργο , τι γνωμη εχεις για την τουφεκια ?
Ενα 28αρι που να δινει αυτη την τουφεκια στα 25 μετρα με 4αρι υπαρχει και ποιο;
Όχι δύσκολα θα βρεις, κοίτα κάτι σε διασποράς.Ενα 28αρι που να δινει αυτη την τουφεκια στα 25 μετρα με 4αρι υπαρχει και ποιο;
Εγω παντως με ενα τσοκ ποιο κλειστο θα το εριχνα ανετα στα μπασιματα το 8,5.φετος θελω να δοκιμασω και τα τραπ με τον ασσοΕγώ πάντως έτσι όπως τις βλέπω και τις δύο τουφεκιές δεν μου αρέσουν...
όλα τα 28 γρ με bell τσοκ BrainΕνα 28αρι που να δινει αυτη την τουφεκια στα 25 μετρα με 4αρι υπαρχει και ποιο;
τι εγινε μαστορα ? πεσαμε στα ψιλα ?Εγω παντως με ενα τσοκ ποιο κλειστο θα το εριχνα ανετα στα μπασιματα το 8,5.φετος θελω να δοκιμασω και τα τραπ με τον ασσο
Γρηγόρη είσαι τόσο σίγουρος ότι αν σφίξει το τσοκ η τουφεκιά θα έρθει εκεί που πρέπει? Εγώ βλέπω πολλά κενά πάντως.Εγω παντως με ενα τσοκ ποιο κλειστο θα το εριχνα ανετα στα μπασιματα το 8,5.φετος θελω να δοκιμασω και τα τραπ με τον ασσο
ριχνει με 3 αστρα στα 40 μετρα φιλε με 35 βαθμούς με 28 γρ με 8 ν σκαγια , μαμισιο οπλο , όλα εναντιον της τουφεκιας είναι , χειμωνα με κλειστο τσοκ παει μπαλα , βιαστηκα και απαντησα στην θεση του ΒενετατουΓρηγόρη είσαι τόσο σίγουρος ότι αν σφίξει το τσοκ η τουφεκιά θα έρθει εκεί που πρέπει? Εγώ βλέπω πολλά κενά πάντως.