Δυναμίτης! Kicks extra full;Alectoris speed 36gr no4 53m αρκετα καλο το ειδα και γρηγορο
Ε ναι Γιαννη κολλησα πολυ ασχημα μ'αυτο τσοκ, αφου παει και τα 8-8.5 σκοπευτικα μπαλα δεν θελω τιποτα αλλοΔυναμίτης! Kicks extra full;
Ε ναι Γιαννη κολλησα πολυ ασχημα μ'αυτο τσοκ, αφου παει και τα 8-8.5 σκοπευτικα μπαλα δεν θελω τιποτα αλλο
Alex όταν θα ξανακάνω δοκιμές θα το δοκιμάσω και στα 50,περιμενω ένα τσοκ τώρα και θα ξαναπάω....Στα 42 μετρα ειναι πολυ καλο αν και ηθελα να το δω τουλαχιστον στα 50
Θα δοκιμασω κι εγω το ιδιο αυριο σε νο5 στα 53μετρα να δω τι λεειAlex όταν θα ξανακάνω δοκιμές θα το δοκιμάσω και στα 50,περιμενω ένα τσοκ τώρα και θα ξαναπάω....
Νίκο μόλις είδα την τουφέκια στο χαρτόνι αυτό είπα και εγώ από μέσα μου.,πάντως τα τσοκ τα μαμά της maxus είναι για κλάματα....Και που να βάλεις κανένα καλό τσοκ
Εγω ειμαι αυτοςΚάποιος φίλος είχε ζητήσει δοκιμή σε χαρτόνι με τα νικελ του Καραμανιδη,πηγα σήμερα και έκανα μερικές.
Browning maxus 2αστρα μαμά τσοκ
42 μέτρα και το χαρτόνι είναι 80επι90
Καραμανιδης 36gr nikel series 6.
Για λαγο δεν πας σε νο4 η νο3 καλυτερα? Εκτος και αν τον τουφεκας παντα κονταΕγω ειμαι αυτος
Σ' ευχαριστω πολυ
Πολυ ωραια η τουφεκια,για μενα πλεον φυσιγγαρα κ ατην πραξη,θα παρω μερικα σε 5αρι,για λαγο ομως,μολις παρω κ το baikalaki απο το ιδιο μαγαζι
Δυναμίτης! Kicks extra full;
Άλεξ ποιο kicks Xfull είναι;Ε ναι Γιαννη κολλησα πολυ ασχημα μ'αυτο τσοκ, αφου παει και τα 8-8.5 σκοπευτικα μπαλα δεν θελω τιποτα αλλο
Κάποιος φίλος είχε ζητήσει δοκιμή σε χαρτόνι με τα νικελ του Καραμανιδη,πηγα σήμερα και έκανα μερικές.
Browning maxus 2αστρα μαμά τσοκ
42 μέτρα και το χαρτόνι είναι 80επι90
Καραμανιδης 36gr nikel series 6.
Το buck kicker που ειναι για δραμια αλλα τελικα ειναι για ολαΆλεξ ποιο kicks Xfull είναι;
Οκ. ΕυχαριστώΤο buck kicker που ειναι για δραμια αλλα τελικα ειναι για ολα
Οκ. Ευχαριστώ
Γιώργο την έχω ερωτευτεί και εγώ άσχημα αφού να φανταστείς τα άλλα όπλα που έχω σπίτι μου δεν τα κοιτάω καν.....Αχ αυτή η Maxus....
Η παραπανω που εχω ενεβασει με 4αρια 36γρ στα ιδια μετρα μου φαινεται καλυτερηΔεν είναι άσχημη τουφέκια. Μην ξεχνάς ότι είναι 53 μέτρα και 5αρια