Γεια σου Μάκη καλλιτέχνη!!!!!
Ωραίες η δοκιμές..Αλλά τι θα γίνει με το τσάι?
Ε με την ρεμινγκτον ήθελα να πω..
Τάσο μου απερρίφθη λόγω βάρουςΓεια σου Μάκη καλλιτέχνη!!!!!
Σε αυτό έχεις δίκιο..Είναι μειονεκτημα..Χαρακτηριστικό των αμερικανικών όπλων..Και ξέρεις είναι κρίμα να απορρίπτει κανείς ένα όπλο λόγω βάρους..Είναι όμως σημαντικός παράγοντας..Τάσο μου απερρίφθη λόγω βάρους
Με βαση και τα λογια σου Μακη αυτό το φυσίγγι θα παραγγείλουμε φέτος με ένα φίλο για τσίχλες..Και ο paulos είπε τα καλυτεραjunior rocket που πραγματικά μας εντυπωσίασε με την κατανομή του
Τάσο δύσκολα ενθουσιάζομαι με φυσίγγιΜε βαση και τα λογια σου Μακη αυτό το φυσίγγι θα παραγγείλουμε φέτος με ένα φίλο για τσίχλες..Και ο paulos είπε τα καλυτερα
Τάσο το έχω ρίξει και γω στα κιχλοκότσυφα και στα μπεκατσίνια, πολύ τίμιο και καλό φυσίγγιο για τα λεφτά του.Με βαση και τα λογια σου Μακη αυτό το φυσίγγι θα παραγγείλουμε φέτος με ένα φίλο για τσίχλες..Και ο paulos είπε τα καλυτερα
Καλο φυσηγγακι αλλα ύστερη στα κρυα γαι αρχη μεχρει Οκτώβριο καλο ειναι.η granular πυρητιδα που εχει ειναι πολυ καλη αλλα το setup. ειναι αδύναμο για πιο χαμηλεσ θερμοκρασιεσ.οποσ ειπε και ο παυλοσ ειπαρχουν καλητερα.Με βαση και τα λογια σου Μακη αυτό το φυσίγγι θα παραγγείλουμε φέτος με ένα φίλο για τσίχλες..Και ο paulos είπε τα καλυτερα
Εισαι απο τους ελάχιστους που ρίχνουν 32γρ στην φασσαΣε φάσσες τα πήγανε πολύ καλά σε ημέρες με σχετική ηλιοφάνεια...
Γ
Κάποια στιγμή θα πούμε και εμπειρίες με Lako! (της περιοχής και εγώ...χεχε)
καλό φυσίγγι και του Τσαρικτσή
έχω ρίξει όλα του τα φυσίγγια,επίσης πολύ καλό το 33γρ G3000 που έχει,φίλος εδώ στα Μεσόγεια κυνηγάει αποκλειστικά και μονο με αυτό
δύο πράγματα δεν μου άρεσαν - 1ον το κλείσιμο στα φυσίγγια του ( ίσως έτυχε η παρτίδα που είχα πάρει,σαν να μην είχαν πατηθεί καλά ) 2ον δεν κατεβάζει τιμή σε μεγάλη παραγγελία
κατα τα άλλα πολύ αξιόλογα φυσίγγια και γνωστοί κυνηγότοποι Φθιώτιδας γεμάτοι από τα κουτιά του
@ Γιώργο πρέπει να σε έχω δει Μεσογείων αν ακόμα έχεις το XR ,,,,είσαι ψηλός και σχετικά αδύνατος ;
Εισαι απο τους ελάχιστους που ρίχνουν 32γρ στην φασσα
Όταν έχω δει να βάζουν και 36γρ 6αρια σε τρυγόνια για κάνα ψηλωμενο όπως λένε όταν τους ρωτάνε.....smashfrak.