Το αντίθετο εννοουν.....γνωστές οι απόψεις του Γιώργου beretta-pao!Γιατί ο παο με την μπερετα δεν πάνε μαζί?
Το αντίθετο εννοουν.....γνωστές οι απόψεις του Γιώργου beretta-pao!Γιατί ο παο με την μπερετα δεν πάνε μαζί?
Με το Franchi ... ή με τη Fabarm ??? .....να και μια ωμιομωρφη κατανομηηηηη pic host
Πες τσοκ φυσιγγι και μετρα. Παντως αριστερά ενα κενο το εχεινα και μια ωμιομωρφη κατανομηηηηη pic host
Τσοκακι ξέρουμε!Με το Franchi ... ή με τη Fabarm ??? .....
Κανόνι το blaser,μην σου πω και λόγω ονομασίας μαχητικό καλύτερα!Σημερινές δοκιμές του αδελφού μου.οπλο blaser F16.
Το briley είναι το spectrum im(0,625 σύσφιξη)
Brain C3(0,35 σύσφιξη)
Το multitarget είναι της NSI.
Πώς την βλέπεις Γιώργο? Εμένα δεν μου αρέσει πάντως στον πίνακα.
Κατά την γνώμη μου γι αυτά τα μέτρα με αυτό το τσοκ είναι super! Μην ξεχνάμε ότι είναι 24gr 7,5 N με μόλις 300 σκάγια στη γόμωση..
Ναι από ομορφιά πάσχει, στην πράξη είδα ωραία συμπεριφορά. Όχι όμως με αυτόν τον συνδιασμό. Τα έριξα στο sporting με inv+ u3/u3 με το win και ήταν εξαιρετικά. Με την καραμπίνα έριξα 2-3 τουφεκιες να δω αν ανοίγει το κλείστρο. Δουλεύουν κανονικά και πιστεύω ότι θα τα δουλεύουν και οι Benelli.Πώς την βλέπεις Γιώργο? Εμένα δεν μου αρέσει πάντως στον πίνακα.
Γιάννη έχω αντίθετη άποψη φίλε. Το ότι έχει 300 σκάγια δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκορπίζει έτσι στα 35 μέτρα. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πιο μαζεμένη τουφεκιά απλά με λιγότερα σκάγια σε σχέση με ένα 28αρι.Κατά την γνώμη μου γι αυτά τα μέτρα με αυτό το τσοκ είναι super! Μην ξεχνάμε ότι είναι 24gr 7,5 N με μόλις 300 σκάγια στη γόμωση..
Συμφωνω αλλα μην ξεχνας την παραμετρο τσοκ.μιλαμε για βελτιωμενο κυλινδρο και 35 μετρα!!!! Με ενα ντεμι η 3/4 τσοκ πιστευωΓιάννη έχω αντίθετη άποψη φίλε. Το ότι έχει 300 σκάγια δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκορπίζει έτσι στα 35 μέτρα. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πιο μαζεμένη τουφεκιά απλά με λιγότερα σκάγια σε σχέση με ένα 28αρι.
Βασίλη αν δεις που είναι τα 35 μέτρα, αν σκεφτείς τι σύσφιξη έχει ένα IC και αν αδιάσεις στην χούφτα σου τα σκάγια από ένα φυσιγγι trap, θα καταλάβεις ότι μόνο σκορπισμα δεν λες την παραπάνω τουφεκιά....
Εξάλλου ο προορσμός ενός trap φυσιγγιου δεν είναι το IC αλλά το full και η μέγιστη σκοπευτική ικανότητα.
Μάλλον δεν το λέω καλά. Αν σας έδειχναν μόνο τον πίνακα και δεν ξέρατε το φυσίγγιο, το τσοκ και την απόσταση, θα λέγατε ότι είναι καλή κατανομή? Γιατί αυτά που μου λέτε που τα καταλαβαίνω απόλυτα τα θεωρώ αιτιολογίες γιατί η κατανομή δεν είναι καλή. Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητός...Συμφωνω αλλα μην ξεχνας την παραμετρο τσοκ.μιλαμε για βελτιωμενο κυλινδρο και 35 μετρα!!!! Με ενα ντεμι η 3/4 τσοκ πιστευω
θα εδειχνε τα δοντια του,σε αυτη την αποσταση!
Ναι τωρα καταλαβα τι εννοεις.αλλα κατα την προσωπικη μου αποψη με 3 αστρα και πανω τσοκ σε αυτα τα μετρα θα μαζευοταν αρκετα η τουφεκια και η κατανομη θα εφτιαχνε παρα πολυ.προσωπικη αποψη παντα μπορει να κανω και λαθος.Μάλλον δεν το λέω καλά. Αν σας έδειχναν μόνο τον πίνακα και δεν ξέρατε το φυσίγγιο, το τσοκ και την απόσταση, θα λέγατε ότι είναι καλή κατανομή? Γιατί αυτά που μου λέτε που τα καταλαβαίνω απόλυτα τα θεωρώ αιτιολογίες γιατί η κατανομή δεν είναι καλή. Ελπίζω να έγινα πιο κατανοητός...