Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βαγγελα ψαξου.....;)
Δεν είναι φυσιολογικό να πηγαίνει εκεί η τουφέκια στον πίνακα, σε ιπτάμενο και αυθόρμητο στόχο θα πηγαίνει ακόμα πιο δεξιά.
Θες cast on γίγαντα και λίγο κατέβασμα :cool:

Βαγγελα ψαξου.....;)
Δεν είναι φυσιολογικό να πηγαίνει εκεί η τουφέκια στον πίνακα, σε ιπτάμενο και αυθόρμητο στόχο θα πηγαίνει ακόμα πιο δεξιά.
Θες cast on γίγαντα και λίγο κατέβασμα :cool:
Γιώργο αν ρίξω αυθόρμητα δεν πάνε δεξιά , πάνε κέντρο . Πλαγιά φεύγει οταν πάω σημαδευτά και σφίγγω το κοντακι . Και στο Σχιστό που το είχα δοκιμάσει προςφατα δυο τουφεκιές αυθόρμητες βιαστικές ανάμεσα στις πούλες μια χαρά πήγαινε .

Είχα ρίξει μπόλικα με το 686 στα 34γρ Νο5 Νο6 κρατούσαν καλά την κατανομή με τσοκ 4* ακαριαίο θάνατο στο λαγό μέχρι τα 35μ περίπου, σε περισσότερα μέτρα δεν γνωρίζω την συμπεριφορά τους.

Αυτο το tricolor,πολυ μ'αρεσε!!:)
Μπάλα πάει... Κ δείχνει να έχει κ δυνατό αποτύπωμα στον πίνακα... Το έβαζε ένας φίλος πρώτο στα παπια, του το είχαν δώσει για ανοιχτές τουφεκιες...
Εγω χαζογελαγα...
Ρίξαμε έναν στον πίνακα 20 μέτρα με 4 άστρα κ άνοιξε 40 πόντους η τουφεκια... .pray to God.

Αφού ο Γιώργος με έβαλε σε σκέψεις για το που τουφεκάω , μάζεψα τα μπογαλάκια μου και ξαναπήγα σήμερα για μερικές δοκιμές. Από τις χθεσινές δοκιμές πάντως είδη πονούσα στο ζυγωματικό( μου συμβαίνει μόνο οταν σημαδεύω πολλές βολές σε σταθερό στόχο , όχι σε πούλες ή στο κυνήγι ).
Ότι πεις Βαγγέλη μου, σε αυτό για το αυθόρμητα έχεις δίκιο, αν το καταφερνεις είναι το καλύτερο.
Για αρχή έριξα 3 βολές από τα 15 μέτρα αυθόρμητα. Θα το ξανακάνω χωρίς να με πονάει το ζυγωματικό πάντως σύντομα γιατί σε προηγούμενες δοκιμές δεν είχα ούτε αυτό το λίγο δεξιά.

και μετά μερικές δοκιμές σε φυσίγγια δικά μου....κυρίως χειμερινά ( άσχετα που πάλι είχε 30 βαθμούς)

SIPE 32gr No8 nikel Nobel 688 , αυτό τον χειμώνα πήγαινε μπάλα.

PSB2 36gr No5 Nobel 688

Mb 32 30gr No7,5 cx2000 , εντελώς χειμερινό....ξέρει ο Άρης.

SIPE 31gr No8,5 cx2000

Status
Not open for further replies.
Back