ταιριάζουν και με το εργαλείο!!!Δοκιμασμένα 2 χρόνιες...Χαίρομαι που σου άφησαν καλές εντυπώσεις,,,ένας κάποτε φανατικός οπαδός του due
Η σκανδάλη και το swing της είναι απίστευτα...μακάρι να πάνε όλα καλά!Και έριξες και πολυ καλά με ξένο κοντάκι ραμμένο πανω μου...σε χάρηκα
6.αν θες οταν ερθεις σου δινω.Γιάννη τι νούμερο ;
Csb5 με vzeroΤο φάντομ σφαχτε ένα να δούμε υλικά.
Ηλία είναι καλός συνδυασμός αυτός?Csb5 με vzero
Ευχαριστώ ΗλίαCsb5 με vzero
Γιώργο αν ρίξω αυθόρμητα δεν πάνε δεξιά , πάνε κέντρο . Πλαγιά φεύγει οταν πάω σημαδευτά και σφίγγω το κοντακι . Και στο Σχιστό που το είχα δοκιμάσει προςφατα δυο τουφεκιές αυθόρμητες βιαστικές ανάμεσα στις πούλες μια χαρά πήγαινε .Βαγγελα ψαξου.....
Δεν είναι φυσιολογικό να πηγαίνει εκεί η τουφέκια στον πίνακα, σε ιπτάμενο και αυθόρμητο στόχο θα πηγαίνει ακόμα πιο δεξιά.
Θες cast on γίγαντα και λίγο κατέβασμα
Θανατος ενα απο τα καλητερα βυσματα της αγορας και ακριβω,, με μια εξερετικη πυρητιδαΗλία είναι καλός συνδυασμός αυτός?
Άρα λογικά λοιπόν μου έκαναν τόσο καλή εντύπωση!Θανατος ενα απο τα καλητερα βυσματα της αγορας και ακριβω,, με μια εξερετικη πυρητιδα
Ευχαριστώ Μαν, κρατά ένα να το ρίξουμε στον πίνακα να δούμε πως γράφει.6.αν θες οταν ερθεις σου δινω.
Μπάλα πάει... Κ δείχνει να έχει κ δυνατό αποτύπωμα στον πίνακα... Το έβαζε ένας φίλος πρώτο στα παπια, του το είχαν δώσει για ανοιχτές τουφεκιες...Αυτο το tricolor,πολυ μ'αρεσε!!
Για αρχή έριξα 3 βολές από τα 15 μέτρα αυθόρμητα. Θα το ξανακάνω χωρίς να με πονάει το ζυγωματικό πάντως σύντομα γιατί σε προηγούμενες δοκιμές δεν είχα ούτε αυτό το λίγο δεξιά.Ότι πεις Βαγγέλη μου, σε αυτό για το αυθόρμητα έχεις δίκιο, αν το καταφερνεις είναι το καλύτερο.
35 μέτρα , 2άστραΈχεις βελτιώσει πολύ τα φυσίγγια σου, όταν ξεκίνησες ήταν σαν να γέμιζες διασποράς .
Απόσταση και τσοκ μας είπες;