Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άμα πάρω και εγώ τίποτα κιλά λες να τις βαράω τόσο μακρυα?.yel..yel.
Αδερφέ εγώ τα χω τα κιλά.αν είχα ρίξει τα 70000 καράβια φυσίγγια που έχει ρίξει και είχα την οικονομική άνεση που έχει ν ασχολείται μόνο μ αυτό ναι θα μπορούσα να τα έχω αυτά τα μέτρα.ικανοποιημενος είμαι προς το παρόν με την ελάχιστη βελτίωση μου στις μακρινές βολες

Γιατί κανείς δε ξύπνησε ένα πρωί κι άρχισε να χτυπάει σ αυτα τα μέτρα.θελει πολύ δουλειά και πολλές προυποθεσεις
Συμφωνώ απόλυτα θέλει πολύ δουλειά....και καποια πολύ σημαντικά δεδομένα αδιαπραγματευτα!

Γιατί κανείς δε ξύπνησε ένα πρωί κι άρχισε να χτυπάει σ αυτα τα μέτρα.θελει πολύ δουλειά και πολλές προυποθεσεις

Συμφωνώ απόλυτα θέλει πολύ δουλειά....και καποια πολύ σημαντικά δεδομένα αδιαπραγματευτα!
Σε αυτα τα μέτρα είναι δύσκολο να πιστέψεις τη προσκόπευση που χρειάζεται. Ξεκινάμε από εκεί.......
Εδώ στα 50 μέτρα σε ενα δίσκο ή θύραμα που έχει μια σχετικά μεγάλη ταχύτητα δεν σου πάει στο μυαλό πόσα μέτρα προσκόπευση θέλει.

Σε αυτα τα μέτρα είναι δύσκολο να πιστέψεις τη προσκόπευση που χρειάζεται. Ξεκινάμε από εκεί.......
Εδώ στα 50 μέτρα σε ενα δίσκο ή θύραμα που έχει μια σχετικά μεγάλη ταχύτητα δεν σου πάει στο μυαλό πόσα μέτρα προσκόπευση θέλει.
Γιάννη το επαθα πολύ πρόσφατα αυτό που λες...σε γρήγορη τραβέρσα και εγώ από τον αντίθετο βατήρα...θεωρούσα πως πάτησα πολύ μπροστά και ένας φίλος που ήταν μαζί και με έβλεπε μου λέει έλεγα από μέσα μου βάλε λίγο ακόμα ρε ηλια:D:D

Το σκαγι Ν4 κανει 0.3 δευτερολεπτα για να φτασει στα 80 μετρα. Σε αυτοντο χρονο ο τραβερσατος φασιανος εχει διανυσει 9 μετρα. Το σκαγιο εχει την κινητικη ενεργεια για να καταβαλει το θηραμα, ανν φυσικα ριχνεις με τσοκαρισμενο οπλο και ξερεισ να στειλεισ τα σκαγια εκει που πρεπει. Στην τεραστια προσκοπευση κολλαμε οι περισσοτεροι

Ναι αλλα πόσα σκάγια θα εχουν κρατησει την κνινητικη ενεργεια? Πιθανόν λίγα. Μόνον αυτα που θα κινούνται κατα μικρές ομάδες. Στα 60 συν μετρα γινεται αρκετα δύσκολο. Εδω πολλες φορες στα 35 μετρα πινακας και δεν μπορουμε να βρουμε κεντρο

Last edited:
Μια δοκιμη στα 80 σε 1.20 επι 1.20 ας πουμε με το kicks full κ τα καλυτερα φυσιγγια σας ...θα δειξει....κατοπιν σε τσιγκο...θεωρω οτι ο χρονος ειναι μεγαλυτερος απο 3/10 του δευτερολεπτου παντως...η μενουσα ταχυτης ενος μεσου 380μετρα το δευτερολεπτο στα 50 ειναι καπου στα 200...στα 50 μετρα...με 4νουμερο...

Πολα τα μέτρα παιδιά. Μόνο ιδιογομοση και πατέντα και σκαγια από 0 και κάτω δουλεύουν στα 80 100 μ. Είναι πολλά τα μέτρα παιδιά. ...
Εντάξει Γιώργο σε αυτά τα μέτρα πρέπει να έχεις πρέπει να έχεις και .....μπάρμπα στη Κορώνη......sarcastic.

Όταν έκανα την ερώτηση δεν είχα στο μυαλό τα 80,ομως αποστασεις 40 50 μέτρων τις θεωρώ ωφέλιμες κυνηγετικα. Τα περιπου 30 δε, είναι ένα ωραίο κυνηγετικο εύρος αποστασης που είναι και σχετικά εύκολο με λιγη προσπάθεια και ψυχραιμία. Δεν είναι το οριακό που παρουσιάζουν κατά καιρούς αρθρογράφοι.

Γιασου ωρε Γιανναρε .είπαμε. είναι πολλά τα μέτρα. ;)Μέ έχουν σκηση φίλε. Πότε θα έρθει ο Οκτώβριος? ?:(bbq2
Υπομονή φίλε, όπως κάθε χρόνο θα'ρθει ο Οκτωμβρης και θα βρεθούμε παρεάκι με τον Στέφανο στα γνώριμα υψώματα.....o_O
Μπάσιματα?
Ναι Ηλία.......exciting.

καλησπερα παρεα.μιας και μολις τωρα επεστρεψα απο το σκοπευτηριο οπου κατω απο φοβερη ζεστη ηπιαμε τη φραπεδαρα μας και ριξαμε και τις πουλες μας ειπα να δοκιμασω απο τα 30 εως τα 40 μετρα το πρασινακι lambro sporting σε νουμερα 7,5 8 και 9,5.σας παρουσιαζω λοιπον παρακατω τ αποτελεσματα.οι δοκιμες εγιναν απο τις 9.25 εως 09.45 με αρκετη ζεστη.οπλο δοκιμης beretta 391 light τσοκ kicks high flyer mod.οπως παντα περιμενω τα σχολια σας
lambro sporting 7,5 στα 30 μετρα
A9FWHBM.jpg

lambro sporting 8 στα 30 μετρα
V1ToLQp.jpg

lambro sporting 9,5 στα 30 μετρα.εδω μου φυγε λιγο η τουφεκια
6MmSFQS.jpg

τωρα εχουμε ιδια σειρα σε νουμερο σκαγιων αλλα στα 35 μετρα.ας τα δουμε λοιπον
l69dmIb.jpg

3TGNVGa.jpg

Q6VFfh5.jpg

και τελος τα ιδια νουμερα στα 40 μετρα
RAG2zaW.jpg

7aXPZQn.jpg

zkX5Kl9.jpg

καλησπερα παρεα.μιας και μολις τωρα επεστρεψα απο το σκοπευτηριο οπου κατω απο φοβερη ζεστη ηπιαμε τη φραπεδαρα μας και ριξαμε και τις πουλες μας ειπα να δοκιμασω απο τα 30 εως τα 40 μετρα το πρασινακι lambro sporting σε νουμερα 7,5 8 και 9,5.σας παρουσιαζω λοιπον παρακατω τ αποτελεσματα.οι δοκιμες εγιναν απο τις 9.25 εως 09.45 με αρκετη ζεστη.οπλο δοκιμης beretta 391 light τσοκ kicks high flyer mod.οπως παντα περιμενω τα σχολια σας
lambro sporting 7,5 στα 30 μετρα
A9FWHBM.jpg

lambro sporting 8 στα 30 μετρα
V1ToLQp.jpg

lambro sporting 9,5 στα 30 μετρα.εδω μου φυγε λιγο η τουφεκια
6MmSFQS.jpg

τωρα εχουμε ιδια σειρα σε νουμερο σκαγιων αλλα στα 35 μετρα.ας τα δουμε λοιπον
l69dmIb.jpg

3TGNVGa.jpg

Q6VFfh5.jpg

και τελος τα ιδια νουμερα στα 40 μετρα
RAG2zaW.jpg

7aXPZQn.jpg

zkX5Kl9.jpg
Εξαιρετικές για τα κυνηγια που τις προορίζεις. Έχουν και άλλα μέτρα τα 7.5 και 8!
.sex hard.

Status
Not open for further replies.
Back