Altair Lusso
Banned
Κόψε κάτι....Όταν κάποιος έχει κάνει άπειρες δοκιμές !!!
Κόψε κάτι....Όταν κάποιος έχει κάνει άπειρες δοκιμές !!!
Το κιξ...οντως ειναι πολυ αυστηρο...σε τετοιες αποστασεις δεν εχω ξαναδει κατανομες απο ψιλα σκαγια....με συμπεριφορα 25 μετρων!καλησπερα παρεα.μιας και μολις τωρα επεστρεψα απο το σκοπευτηριο οπου κατω απο φοβερη ζεστη ηπιαμε τη φραπεδαρα μας και ριξαμε και τις πουλες μας ειπα να δοκιμασω απο τα 30 εως τα 40 μετρα το πρασινακι lambro sporting σε νουμερα 7,5 8 και 9,5.σας παρουσιαζω λοιπον παρακατω τ αποτελεσματα.οι δοκιμες εγιναν απο τις 9.25 εως 09.45 με αρκετη ζεστη.οπλο δοκιμης beretta 391 light τσοκ kicks high flyer mod.οπως παντα περιμενω τα σχολια σας
lambro sporting 7,5 στα 30 μετρα
lambro sporting 8 στα 30 μετρα
lambro sporting 9,5 στα 30 μετρα.εδω μου φυγε λιγο η τουφεκια
τωρα εχουμε ιδια σειρα σε νουμερο σκαγιων αλλα στα 35 μετρα.ας τα δουμε λοιπον
και τελος τα ιδια νουμερα στα 40 μετρα
Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι αυτό το τσοκ έχει τρομερή δύναμη κρουσηςΤο κιξ...οντως ειναι πολυ αυστηρο...σε τετοιες αποστασεις δεν εχω ξαναδει κατανομες απο ψιλα σκαγια....με συμπεριφορα 25 μετρων!
Φαινεται το ατιμο φαινεται!!!Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι αυτό το τσοκ έχει τρομερή δύναμη κρουσης
Ευχαριστώ Γιάννη.θα το δούμε και φέτος στα τσιχλακια μαζί στο ηρακλειο και όχι μονοΤρομερός συνδυασμός Ευριπιδη! Όπλο-τσοκ-φυσίγγι δούλεψαν άψογα.μου άρεσε πέρα απο την συγκέντρωση και η συνολική κατανομή!
Όταν έκανα την ερώτηση δεν είχα στο μυαλό τα 80,ομως αποστασεις 40 50 μέτρων τις θεωρώ ωφέλιμες κυνηγετικα. Τα περιπου 30 δε, είναι ένα ωραίο κυνηγετικο εύρος αποστασης που είναι και σχετικά εύκολο με λιγη προσπάθεια και ψυχραιμία. Δεν είναι το οριακό που παρουσιάζουν κατά καιρούς αρθρογράφοι.
Όπως πάντα milvus to the pointΠοιοι αρθρογραφοι Τολι? Αυτοι που μας ταιζαν κουτοχορτο επι δεκαετιες η αυτοι που μας εριχναν επιτηδες σταχτη στα ματια για να πορευομαστε στα τυφλα?
Αν διαβασεις αγγλοφωνη δημοσιογραφια επι του θεματος θα σου πεταχτουν τα ματια εξω απο τις δοκιμες που κανουν σε στοχο και πουλια και τις αποστασεις.
Εδω ειναι ενα απο τα αρθρα για τα ψηλωμενα πουλια.
https://www.shootinguk.co.uk/guns/a...st-shotgun-cartridge-hitting-high-birds-40056
Στην τυχη δεν αφηνουν τιποτα. Για να κανουν αυτες τις βολες προπονουνται με δισκους που φευγουν απο πυργους μεχρι και 75 γιαρδες ψηλους
http://ladyswood.co.uk/ladys-wood-announces-new-extreme-high-tower/
Ευτυχως που υπηρχαν και σε μας στην Ελλαδα ανησυχα πνευματα και ψαχτηκαν και βρηκαν τροπους για τη μακρινη τουφεκια με επιτυχιες. Αν περιμεναμε απο τα μιντια ακομη θα νομιζαμε οτι για να σκοτωσεις το πουλι πρεπει να βλεπεις τα ματια του
Δυστυχώς υπάρχουν πολύ από εμάς που αρέσκονται να τρώνε κουτόχορτο! Και περισσότεροι που αδυνατούν να ανοίξουν τα μάτια τους!Αυτοι που μας ταιζαν κουτοχορτο επι δεκαετιες η αυτοι που μας εριχναν επιτηδες σταχτη στα ματια για να πορευομαστε στα τυφλα?
https://www.shootinguk.co.uk/guns/a...st-shotgun-cartridge-hitting-high-birds-40056
Στην τυχη δεν αφηνουν τιποτα. Για να κανουν αυτες τις βολες προπονουνται με δισκους που φευγουν απο πυργους μεχρι και 75 γιαρδες ψηλους
http://ladyswood.co.uk/ladys-wood-announces-new-extreme-high-tower/
András Szerdahelyi δεν ξέρω αν τον γνωρίζετε τον τύπο,τρελό τουφέκι,σε Ευρωπαικό αγώνα Fitasc έσπασε 25/25 μονοτουφεκιές σε πιάτα που έφευγαν όπως λέει ο Παύλος από 60-75 μέτρα από πύργους όταν ένας από τους δικούς μας Α1 έκανε νομίζω 6 ή 7/25
Είναι Παύλο, είναι......θέλει όμως το στρογγυλοτερο και σκληρότερο σκάγι που γίνεται και αν έχει και κάνα μπαφερακι μέσα....εκεί να δεις .δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνουν βολές σε αυτά τα μέτρα χωρίς συγκεντρωτήρα,,,εδώ βλέπω διαφορά με Piston και το φυσίγγι χωλαίνει από τα 40 και πάνω
Πολυ σφιχτες ντουφεκιες! Εντυπωσιακές. Ότι πρέπει για κορακοειδη να ανατιναζονται! Βαγγέλη τι βυσμα έχουν;
Πολυ σφιχτες ντουφεκιες! Εντυπωσιακές. Ότι πρέπει για κορακοειδη να ανατιναζονται! Βαγγέλη τι βυσμα έχουν;
Επισης τρομερη η πορτοκαλί ώχρα. Όχι σαν την κίτρινη που μας βγήκαν τα Ματια. Προτείνω να παίρνετε πορτοκαλί κυριοι κανονίστε την πορεία σας
Βαγγέλη και εγώ νομίζω πως είναι αρκετά γρήγορο και δίνει ωραίες σφιχτές κατανομές με τα κατάλληλα τσοκ!Έριξα 2-3 κουτιά σήμερα με αυτό το τσοκαρισμα στο σκοπευτηριο της Μαλακασας , νομίζω άτι θα το αγαπήσω πολύ αυτό το φυσίγγι , μου φάνηκε αρκετά γρήγορο και αν είσαι καλά σκοπευτικα τα σπασίματα ειναι εντυπωσιακά .
Το βύσμα δεν το ξέρω και δεν έχω κοντά μου κάποιο φυσίγγι για να δω.
Πορτοκαλί η ωχρα δεν ειναι .....επεξεργασια της φωτογραφίας ειναι για καλύτερη αντίθεση .