Γιώργο δεν ρίχνω κατω απο 7,5 , τα 5 και 6 τα γεμίζω περισσότερο για το εφέ , για την εμπειρία που λένε , και ελπίζω κάποια στιγμή να επεκταθούν πέραν της τσίχλας τα θηράματα που στοχεύω για να βρουν και τα 6αρια νόημα . Φελλό θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω , buffer μάλλον όχι , δεν έχω διάθεση να πάω εκεί . Νομίζω οτι η θερμοκρασία ήταν σήμερα ο ανασταλτικός παράγοντας .Για σκέψου κάτι να του μαζέψεις λίγο την περιφέρεια!
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη λοιπόν με νέες συνταγέςΑφού πειραματίζεσαι έστω και για το εφέ, γιατί να μην το προχωρήσεις λίγο παραπάνω; Αυτό ουσιαστικά πρότεινα. Αν οι αλλαγές βγάλουν κάνα αποτέλεσμα τύπου τρελού long range, τι θα σε χάλαγε να είχες ένα φυσιγγι στην ζώνη, που δεν υπάρχει στο εμπόριο και θα μπορούσε να ξετινάζει θηράματα ακόμα και στα 60 μέτρα; Φορτωμένα 28 γραμμάρια νούμερο 5-6 ανάμεικτα με φελλό και μπάφερ. Ονόμασέ τα.....στιλέτο
Μην βγει κάνα no limit δεν ξέρω μόνο
αυτή η τουφεκιά ήταν κέντροΓιάννη αν δεν σου έχει φύγει η ντουφέκια...νομίζω πως το κέντρο είναι πολύ αραιό...στα 28 γραμμάρια σε τέτοια απόσταση καλύτερα να δουλευες το δύο πιστεύω!
Σας παραθέτω μια δόκιμη με 3 άστρα μαμά από BerettaA400
φυσίγγι Σπόρτινγκ 28 γρ 8 νουμερο σκαγια Ρουμελιώτη στα 40 μετρα και με 34 βαθμούς κελσίου
Γνώμη μου ότι και οι δύο τουφεκιές, αν και τις βλέπω από κινητό, είναι πάρα πολύ καλές με τα συγκεκριμένα δεδομένα (γραμμάρια, τσοκ, απόσταση, θερμοκρασία κλπ) ...
Τι να το κανω ρε Γιαννη,σε πιστευω...ισως να μην βοηθαει η φωτο!αυτή η τουφεκιά ήταν κέντρο
έχει αρκετά σκάγια πολύ πυκνά στο κέντρο αν κάνεις ζουμ
δυστυχώς δεν είχα το χρόνο να σημαδέψω τα σκάγια με ένα πρόγραμμα
νομιζω πως ειναι πολυ καλη τουφεκια για τις συνθηκες που εγινε
μπορω να σου στειλω το αρχειο αν θες
Οι δική μου ειναι Ασπρόπυργο .... Τι να το κανείς , τα ζώα ρίχνουν αβέρτα βόλια , κάθε φορά που πηγαίνω ειναι χειρότερα , ο αριστερός πίνακας πλέον δεν βλέπετε , η δοκιμή ήταν στον δεξί .δυστηχως ετσι ειναι Στελιο ο πινακας ειναι Μαλακασσα (νομιζω και του vpap )και δυστυχως μερικοι συναδελφοι τους εκαναν ετσι
Δυστυχως αυτη ειναι η παιδεια μαςΟι δική μου ειναι Ασπρόπυργο .... Το να το κανείς , τα ζώα ρίχνουν αβέρτα βόλια , κάθε φορά που πηγαίνω ειναι χειρότερα , ο αριστερός πίνακας πλέον δεν βλέπετε , η δοκιμή ήταν στον δεξί .
Τι παιδεία και τρίχες.Αυτά ειναι δύσκολο να τα καταλάβουν αυτά τα τα ανθρωποειδή ......Δυστυχως αυτη ειναι η παιδεια μας
Εγω πάλι σκεφτόμουν το ζέσταμα με καμινετο και χτύπημα με κόντρα βαριοπουλα. Δεν ξέρω αν αδυνατίζει πολύ η λαμαρινα μετά μονο..Άραγε αν μπει σιδηροστοκος και σκλήρυντικο θα πιάσει ή μόλις σκλυρίνει θα πέσει;
Αν πιάσει είμαι διατεθημενος με μια σπάτουλα να γεμίσω τις λακούβες,μετά από συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες. Θα πιάσει όμως;
Δεν έχω δει αν υπάρχει πρόσβαση από πίσω, ωραία ιδέα.Εγω πάλι σκεφτόμουν το ζέσταμα με καμινετο και χτύπημα με κόντρα βαριοπουλα. Δεν ξέρω αν αδυνατίζει πολύ η λαμαρινα μετά μονο..
Λογικα,"ερχεται" και με ψυχρη σφυρηλατηση!Εγω πάλι σκεφτόμουν το ζέσταμα με καμινετο και χτύπημα με κόντρα βαριοπουλα. Δεν ξέρω αν αδυνατίζει πολύ η λαμαρινα μετά μονο..