Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αφού πειραματίζεσαι έστω και για το εφέ, γιατί να μην το προχωρήσεις λίγο παραπάνω; Αυτό ουσιαστικά πρότεινα. Αν οι αλλαγές βγάλουν κάνα αποτέλεσμα τύπου τρελού long range, τι θα σε χάλαγε να είχες ένα φυσιγγι στην ζώνη, που δεν υπάρχει στο εμπόριο και θα μπορούσε να ξετινάζει θηράματα ακόμα και στα 60 μέτρα; Φορτωμένα 28 γραμμάρια νούμερο 5-6 ανάμεικτα με φελλό και μπάφερ. Ονόμασέ τα.....στιλέτο :D
Μην βγει κάνα no limit δεν ξέρω μόνο :cool:
Αυτό το στοισιμο είναι ο ορισμός της κόντρα δωσης

Είναι δύσκολο να κολληθεί με ηλεκτροκόλληση ή οξυγόνο ένα καινούριο φύλλο λαμαρίνας; ; Βέβαια δεν γνωρίζω ποιο θα ήταν το κόστος...
Γίνεται. Αυτό ακριβώς έχουν κάνει εδώ στους δικούς μας πίνακες.
Αλλά έχω την εντύπωση ότι δυστυχώς τους έχουν ξανά τουφεκίσει (με δράμια), τον ένα νομίζω ...
Δεν έχω πάει πολύ καιρό για δοκιμές, ο Ευριπίδης που έχει κάνει πρόσφατα θα ξέρει σίγουρα ...

Το θεμα Λευτερη, που κανενας απο αυτους τους ηλιθιους δεν καταλαβαινει, ειναι πως τα βολια εξοστρακιζονται, και επειδη εχουν αρκετη κινητικη ενεργεια, ανετα κανουνε ζημια σε καμποση αποσταση. Ομοιως και τα χοντρα ατσαλινα νομιζω. Σε αυτη την περιπτωση η μαλακη λαμαρινα οντως κανει λακουβες, αλλα νομιζω αυτο απορροφαει και λιγη απο την κινητικη ενεργεια των βληματων.

Αυτό που λέει ο Βίκτωρας. Η λύση είναι ο ιδιοκτήτης του σκοπευτηρίου όταν τους πετυχαίνει να το κάνουν αυτό, να τους κόβει τον κώλο και να τους απαγορεύεται η είσοδος στα σκοπευτήρια της επικράτειας. Μετά να δείτε πως βάζουν μυαλό... δεν είναι λύση να κάνουν τεθωρακισμένους τους πίνακες... o_O:confused::confused:

Αυτό που λέει ο Βίκτορας. Η λύση είναι ο ιδιοκτήτης του σκοπευτηρίου όταν τους πετυχαίνει να το κάνουν αυτό, να τους κόβει τον κώλο και να τους απαγορεύεται η είσοδος στα σκοπευτήρια της επικράτειας. Μετά να δείτε πως βάζουν μυαλό... δεν είναι λύση να κάνουν τεθωρακισμένους τους πίνακες... o_O:confused::confused:
Σε κάποια σκοπευτηρια που είναι αχανής εκτάσεις δεν γίνεται αυτό ρε φιλαράκι...που θα τους πιασεις,οι μαλακές που κάθονται κοντά και τους βλέπουν και δεν κάνουν τίποτα φταίνε!

Σε κάποια σκοπευτηρια που είναι αχανής εκτάσεις δεν γίνεται αυτό ρε φιλαράκι...που θα τους πιασεις,οι μαλακές που κάθονται κοντά και τους βλέπουν και δεν κάνουν τίποτα φταίνε!
Ας τραβάει κάποιος διακριτικά συνοδεία μαζί τους, ή να τους ελέγχουν τι φυσίγγια βάζουν στο χώρο του σκοπευτηρίου...

Σε μας εδω ειναι δυσκολο παντως, δεν ειναι αχανες, αλλα ειναι μεγαλο. Και εφοσον δεν εχει προσωπικο, μενεις στην καλη θεληση του καθενος που χρησιμοποιει το χωρο. Οποτε τσουπ εμφανιζεται και ο μαλακας

Εχω τρία κιλά πρόβειο παιδάκια .sarcastic.

Μου έφυγαν μερικα Βασίλη, όλα στο παιχνίδι είναι :)

Πιστευω οτι εαν ριξεις τα προβια παιδακια στα καρβουνα και μερικες μπυρες
τα μονοβολα θα πανε ολα σβερκο.sarcastic.Εμενα προσωπικα μου αρεσουν τα σημεια για 60μ

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΡΑΠ (24 γρ. Νο. 7,5)
Όπλο, Beretta 391 Light του Ευριπίδη, με τσοκ Kicks, θα σας πει ο ίδιος ποιο ακριβώς ... από ότι είπε αντιστοιχεί σε 4* ...
Τις τουφεκιές τις έριξε ο Θεόφραστος (και μην τον κρίνετε αυστηρά που δεν είναι "κέντρο", γιατί όπως καταλαβαίνετε το τουφέκι στα χέρια του ήταν σαν παιδικό) :p ...
Και τις φωτο τις έβγαλα και τις ανεβάζω εγώ ...
Γιατί ο Ευριπίδης είχε αφήσει τα γυαλιά του και το κινητό του στο αυτοκίνητο, που ήταν μακριά ... .sarcastic.

30 ΜΕΤΡΑ:
IMG_20180725_202947_30m.jpg

35 ΜΕΤΡΑ:
IMG_20180725_203033_35_M.jpg

40 ΜΕΤΡΑ:
IMG_20180725_203416_40m.jpg

45 ΜΕΤΡΑ !!!
IMG_20180725_203339_45_M.jpg

Υ.Γ. ... Η εσωτερική λαμαρίνα των πινάκων είναι 1Χ1 μ.

Status
Not open for further replies.
Back