Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγώ από την άλλη στο καρτερι προτιμώ τσοκ σε συνδυασμό με φυσιγγι που στα 35 μέτρα θα μου δίνει καλές και ανοιχτές κατανομές ώστε το κάποιο σκοπευτικό μου λάθος να το μείωσει και να πάρω το θήραμα ,τι να το κάνω να έχω καλά κέντρα στα 45 50 όταν αυτό σημαίνει ότι στα 30 35 θα είναι μπάλα η τουφεκια,δεν ξέρω ρε παιδιά νομίζω ότι τσοκ με τόσο συγκεντρωμένες τουφεκιές απευθύνονται πιο πολύ σε συγκεκριμένη κατηγορία κυνηγών σκοπευτών θα έλεγα και σε συγκεκριμένα θηράματα φάσσα και παπια .Η δικιά σας γνώμη ποια είναι ;

Εγώ από την άλλη στο καρτερι προτιμώ τσοκ σε συνδυασμό με φυσιγγι που στα 35 μέτρα θα μου δίνει καλές και ανοιχτές κατανομές ώστε το κάποιο σκοπευτικό μου λάθος να το μείωσει και να πάρω το θήραμα ,τι να το κάνω να έχω καλά κέντρα στα 45 50 όταν αυτό σημαίνει ότι στα 30 35 θα είναι μπάλα η τουφεκια,δεν ξέρω ρε παιδιά νομίζω ότι τσοκ με τόσο συγκεντρωμένες τουφεκιές απευθύνονται πιο πολύ σε συγκεκριμένη κατηγορία κυνηγών σκοπευτών θα έλεγα και σε συγκεκριμένα θηράματα φάσσα και παπια .Η δικιά σας γνώμη ποια είναι ;
Συμφωνώ μαζί σου αλλά είναι ο τρόπος που αρέσει στον καθένα μας να κυνηγάει .προσωπικά τη θέλω αυτή τη τουφεκια για να έχω καλύτερη δεύτερη ή ίσως και τρίτη αν χρειαστεί ειδικά σε φασσα ή και στο τρυγόνι ακόμα.υπαρχουν άλλοι και είναι απολύτως σεβαστό που θέλουν καλύτερη περιφέρεια.ειναι τι αρέσει στο καθένα.σ ένα πέρασμα τσίχλας π.χ αν δω ότι περνάνε ως τα 30 μέτρα θα βάλω το μαμά 4.αλλα στο απογευματινό ξεκινάω μ αυτό για να είμαι είμαι καλυμενος και αναλόγως πρατω.ασε που αυτό το τσοκ καλύπτει 4 και 3 μαζί και δεν παιδευομαι.αλλα ξαναλέω ότι είναι εντελώς προσωπική αποψη

Συμφωνώ μαζί σου αλλά είναι ο τρόπος που αρέσει στον καθένα μας να κυνηγάει .προσωπικά τη θέλω αυτή τη τουφεκια για να έχω καλύτερη δεύτερη ή ίσως και τρίτη αν χρειαστεί ειδικά σε φασσα ή και στο τρυγόνι ακόμα.υπαρχουν άλλοι και είναι απολύτως σεβαστό που θέλουν καλύτερη περιφέρεια.ειναι τι αρέσει στο καθένα.σ ένα πέρασμα τσίχλας π.χ αν δω ότι περνάνε ως τα 30 μέτρα θα βάλω το μαμά 4.αλλα στο απογευματινό ξεκινάω μ αυτό για να είμαι είμαι καλυμενος και αναλόγως πρατω.ασε που αυτό το τσοκ καλύπτει 4 και 3 μαζί και δεν παιδευομαι.αλλα ξαναλέω ότι είναι εντελώς προσωπική αποψη

Συμφωνω,με οτι ειναι ευχαριστημενος ο καθενας μας.Οτι και να επιλεξουμε ομως στο κυνηγι ειναι μεταβλητο.Τα τσοκ που κανουν δουλεια στα 40 μετρα
θα ξεχαρβαλωσουν θυραματα στα 15.Οι αποστασεις και οι τροχες δεν ειναι καθορισμενες στο κυνηγι.

Εγώ που κυνηγάω πολυ τη Φασσα ειναι ανάλογα σε τι τόπο την κυνηγάς αν την κυνηγάς στο βουνό εχεις την άνεση να δουλέψεις μέχρι τα 35-40 μέτρα με πιο ανοιχτές κατανομές για να διορθώνεις το σκοπευτικο λάθος αν παλι την κυνηγάς στον κάμπο εκει ειναι πολυ πιο δύσκολα τα πραγματα και θέλεις να εχεις πυκνή κατανομή ακομα και στα 50+ μέτρα και χοντρό σκαγι, από 5 και κάτω λεω εγώ,επειδή ειναι ανοιχτό το μέρος σπάνια θα σου βγουν πιο κοντα από τα 40 μέτρα γιατί δεν τις κυνηγάμε με ομοιώματα όπως στο εξωτερικό!!

Θα συμφωνήσω κ εγω

Εγώ πάντως κολωνω να πάω για τρυγονια με φυσιγγι 24 γρ ν7,5... Το θέμα είναι να κυνηγας, όχι να παλεύεις να περάσεις την κλωστή από του βελονιου την τρύπα... :)
Αρι. ..μην φοβάσαι ωρε. Έχεις πάει και φαντάρος.

Συμφωνω απολυτα και με τον αρη και με τον κωστα ειδικα στον καμπο χοντραινει πολυ το παιχνιδι!
Στον καμπο εχεις τρατο!
Και κοντα να σου σκασει το πουλι,το αφηνεις να παρει λιγο "ποδι"....
Στοιχειωδη ψυχραιμια και ...χτυπας πεναλντι!:)
Και κοπαδι να ειναι,παλι το κουλαντριζεις για ντουμπλε και....παραπανω!

Status
Not open for further replies.
Back