Θα τις δω φίλε καλό βράδυΈχω βάλει μπόλικες κωστααααα
Θα τις δω φίλε καλό βράδυΈχω βάλει μπόλικες κωστααααα
Άντε ρε ζηλιαρηδες
Ουτε εχω θα την είχα..Απο την αλλη προσπάθησε να το δοκιμάσεις,μόλις τουμπαρει (γιατί σίγουρα θα τουμπαρει..)θα ειναι μια συγκλονιστική εμπειρία..σκέψου πως θα νιώσεις....Σε λαγό Ούτε εγώ έχω την ψυχολογία να βάλω ελαφριά φυσίγγια
Ουτε εχω θα την είχα..Απο την αλλη προσπάθησε να το δοκιμάσεις,μόλις τουμπαρει (γιατί σίγουρα θα τουμπαρει..)θα ειναι μια συγκλονιστική εμπειρία..σκέψου πως θα νιώσεις....
Εχεις δικιο αλλα για το μέγεθος του λαγού πιστεύω μια χαρά θα είναι..Δεν διαφωνώ φίλε Τάσο Αλλά τα χοντρά σκάγια και τα λίγα γραμμάρια μικραίνουν πολύ το αριθμό των σκαγιων.
Εγώ προσωπικά βάζω 4αρια. Αν την φάει στα 40 είναι τέζα σίγουρα. Αν δεν πέσει αλλά τραυματιστεί θα τον βρουν τα σκυλιά. Αρκεί να ειμαι κοντά να προλάβω κάνα κοκαλακι
Εγώ πάντως, πήρα από ένα κουτί RED HARE 32 γρ, 3 και 5 νούμερο για το Baikal.32 γρ
...το μνημόσυνο είναι σίγουρο!Εγώ προσωπικά βάζω 4αρια. Αν την φάει στα 40 είναι τέζα σίγουρα. Αν δεν πέσει αλλά τραυματιστεί θα τον βρουν τα σκυλιά. Αρκεί να ειμαι κοντά να προλάβω κάνα κοκαλακι
...το μνημόσυνο είναι σίγουρο!
Oταν με το καλό έρθει η ώρα να δοκιμαστουν πες μας την γνώμη σου..Εγώ πάντως, πήρα από ένα κουτί RED HARE 32 γρ, 3 και 5 νούμερο για το Baikal.
Εννοείται!!!Oταν με το καλό έρθει η ώρα να δοκιμαστουν πες μας την γνώμη σου..
Κατά ριπάς θα το πάω το 32γρ νο6 και 33γρ νο4 στο λαγόΖηλεύω πολύ, ζηλεύω πολύ που λέει και το γνωστό άσμα
Σε λαγό Ούτε εγώ έχω την ψυχολογία να βάλω ελαφριά φυσίγγια. Στην τσίχλα Ρίχνω 28αρια χωρίς φόβο και με πάθος
32 δεν εχω βαλει αλλα 33 γρ νο2 εβαζα περυσι συνεχεια χωρις φοβο και παθος32 γρ
Ετσι ακριβως, ειμαστε συνηθως υπερβολικοι με τις γομωσεις, πηγαινα για τσιχλες με 28αρια και με κοροιδευαν καποτε γιατι εριχναν 32 και 34 στην τσιχλα και σε φασσα πηγαινε το 40αρι συννεφο. Απλα πολυς κοσμος δεν εχει ριξει 28αρια και 34αρια σε χαρτονι να δει τι κανουν και υπαρχει η ανασφαλεια της μικρης γομωσηςΌπως λέει ο Γιάννης είναι καθαρά ψυχολογικό, λέγεται τα 32γρ είναι το ιδανικό βάρος γομωσης στο cal 12 αλλά κάποιος θα το σκεφτεί θα το ξανασκεφτεί και το χέρι του θα πάει στα περισσότερα γραμμάρια για την σιγουριά που νιώθει και την συνήθεια. Και οι εταιρείες βιοτεχνίες γιαυτο το κυνήγι τέτοια φυσίγγια πλασάρουν από 36γρ και πάνω, όμως δεν έχουν πέσει και λίγοι λαγοί από μπεκατσαδες με 32γρ νο 9.