Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Είδα και εγώ στην αρχή 29 γρ και λέω πάει χάλασε και ο skyfall .sarcastic. για καμια τσιχλα θα θελει να γεμίσει .sarcastic.
Έχω πάρει μερικά πάπια ποοολυ ψιλά με αυτό το φυσηγγι. Δεν είναι ευριας κατανάλωσης απλά να έχεις μια 5αδα μαζί σου.

Το φυσηγγι αυτό θα το ονομασω Η5 Ν1. ....η εξέλιξη. Με την αγαπημένη μου sp2 + λίγο αλατοπίπερο steel συγκ. Που τον γουστάρει πολύ στα 58 + 2 γρ πλαστικό μπαφέρ.
Το νου σου μη ριξεις κανενα ελικοπτερο και σε τρεχουν μετα για τρομοκρατη κι εγω οταν ειδα 29 γρ ειπα τι εγινε; εχει καμια ιωση καλοκαιριτικα?.my man.

Το φυσηγγι αυτό θα το ονομασω Η5 Ν1. ....η εξέλιξη. Με την αγαπημένη μου sp2 + λίγο αλατοπίπερο steel συγκ. Που τον γουστάρει πολύ στα 58 + 2 γρ πλαστικό μπαφέρ.
Τι φυσίγγια ειναι αυτά Η5Ν1 ; Το AIDS θα κυνηγήσεις .sarcastic.

Το νου σου μη ριξεις κανενα ελικοπτερο και σε τρεχουν μετα για τρομοκρατη κι εγω οταν ειδα 29 γρ ειπα τι εγινε; εχει καμια ιωση καλοκαιριτικα?.my man.
Αλεξ. Μεγάλο πράγμα η δύναμη πυρός φίλε οπος και να έχεις ένα τετιο πυρομαχικο που να το δουλεύει το όπλο σου. Μπορεί και να μην χρειαστεί να το βάλεις και πότε στα κυνηγια σου αλλά να ξέρεις ότι έχεις κάτι που αν το βάλεις μέσα θα κάνεις το μέρος Χιροσημα και Ναγγασακι .

Να τουφεκαει όλο το βουνό το μπουλουκι με τα φασσια και μόλις περάσουν από πάνω σου ή τραβερσα σου στα πολλά μέτρα να έχεις πιθανότητες να πάρεις κάποια θυραματα Όταν οι άλλοι απλά θα τα χερετανε. Μου έχει τύχει. Για αλους αδιάφορο. Για εμένα που μου αρέσει η μακρινη τουφεκια ενδιαφέρον. Γούστα είναι αυτά οπος και σε ολλα στην ζωή άλλωστε.

Αμα ειχα βρει εδω εκεινη την μαλλινη θα ειχα ανοιξει το εργοστασιο που λεγαμε με τον Τασο,Τζορτζ και Κρις.sarcastic.
Θα σας ειχα κανει πλουσιους.shake hands.
Να τουφεκαει όλο το βουνό το μπουλουκι με τα φασσια και μόλις περάσουν από πάνω σου ή τραβερσα σου στα πολλά μέτρα να έχεις πιθανότητες να πάρεις κάποια θυραματα Όταν οι άλλοι απλά θα τα χερετανε. Μου έχει τύχει. Για αλους αδιάφορο. Για εμένα που μου αρέσει η μακρινη τουφεκια ενδιαφέρον. Γούστα είναι αυτά οπος και σε ολλα στην ζωή άλλωστε.
Εχει αλλη χαρη η μακρινη τουφεκια πως να το κανουμε

Συμφωνω μαζι σου, απλα εγω ειμαι λιγο της υπερβολης και βαζω συνηθως νο4 νο3 και νο2 αλλα μπορει να τουφεκισω και 60+ μετρα
πολυ σωστα alex και δεν ειναι υπερβολη
και εγω αυτης την νοοτροπιας ειμαι βαριες γομωσεις και φουλ τσοκ για αμεση καταβολη του θηραματος.αρκει βεβαια να εισαι και καταλληλος σκοπευτης το βασικοτερο.

τι είστε εσεις ρε παιδιά,,,φάσσα Νο4-3-2 ούτε στο καταχείμωνο με μείον δεν τα ρίχνω αυτά στη φάσσα
αφήστε να τουφεκίσει και κανένας άλλος στην απέναντι ήπειρο ή είστε από αυτούς που βλέπουν το μπουλούκι και βουρ στο πατσά στα 100 μέτρα ότι πέσει και δεν με νοιάζει για τους άλλους που περιμένουν στα καρτέρια .sarcastic.

τι είστε εσεις ρε παιδιά,,,φάσσα Νο4-3-2 ούτε στο καταχείμωνο με μείον δεν τα ρίχνω αυτά στη φάσσα
αφήστε να τουφεκίσει και κανένας άλλος στην απέναντι ήπειρο ή είστε από αυτούς που βλέπουν το μπουλούκι και βουρ στο πατσά στα 100 μέτρα ότι πέσει και δεν με νοιάζει για τους άλλους που περιμένουν στα καρτέρια .sarcastic.
Ολλα σοζον εαυτό σοθητο Παύλο. Όποιος έχει πυρομαχικο θα πάρει πουλιά. Όποιος δεν έχει. Θα κοιτάζει. .yelling.

Δυστυχως Παυλο οταν κυνηγας φασσες και για κακη σου τυχη εχεις διπλα σου το πυροβολικο που βγαινει στα 100-200 μετρα και χαλαει
τα πουλια πρεπει να οργανωθεις για μακρινες βολες και εσυ γιατι επικρατει μπαχαλο.Οσο για Νο σκαγιων δεν πεφτω κατω απο 5,κλεινω τα τσοκ
και σκοπευω ηρεμα.

Status
Not open for further replies.
Back