Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φρέσκια Δοκιμή απο Μαλακάσα, με σκοπό τουφεκιές "από λόφο σε λόφο" που λέει ο Σιλι :D
Φυσίγγιο, Ρουμελιώτης sporting No 8
Όπλο beretta 391 , choke kicks FULL , απόσταση 50m (στο κιόσκι)
*και οι δύο τουφεκιές με τα ίδια χαρακτηρίστηκα

Η ίδια δοκιμή με το όπλο του Φώτη , που δυστυχώς δεν ξέρω όλα τα χαρακτηριστικά όπλου και τσοκ :( (Φώτη συμπλήρωσε )
upload png

Φυσίγγιο, Ρουμελιώτης TRAP 7,5
Όπλο beretta 391 , choke kicks FULL , απόσταση 50m
Απλα φοβερες, γι αυτο δεν βγαζω το kicks απο πανω

Πολύ ωραίες μακρινές τουφεκιές πιο καλές της Beretta με το kicks, παραδόξως ενώ είναι δύο ίδιες με ιδιο οπλο και φυσίγγι, η δεύτερη μου φαίνεται καλύτερη. Πόλυ καλή και το 24αρι trap.Αλλα το sporting είναι SUPER.

Last edited:
Φρέσκια Δοκιμή απο Μαλακάσα, με σκοπό τουφεκιές "από λόφο σε λόφο" που λέει ο Σιλι :D
Φυσίγγιο, Ρουμελιώτης sporting No 8
Όπλο beretta 391 , choke kicks FULL , απόσταση 50m (στο κιόσκι)
*και οι δύο τουφεκιές με τα ίδια χαρακτηρίστηκα

Η ίδια δοκιμή με το όπλο του Φώτη , που δυστυχώς δεν ξέρω όλα τα χαρακτηριστικά όπλου και τσοκ :( (Φώτη συμπλήρωσε )
upload png

Φυσίγγιο, Ρουμελιώτης TRAP 7,5
Όπλο beretta 391 , choke kicks FULL , απόσταση 50m
Ωραιο αποτελεσμα,αλλα με τους ανεγκεφαλους που χαλανε τους πινακες μοιαζει για mix 15βολα με 8αρια

Πολύ ωραίες μακρινές τουφεκιές πιο καλές της Beretta με το kicks, παραδόξως ενώ είναι δύο ίδιες με ιδιο οπλο και φυσίγγι, η δεύτερη μου φαίνεται καλύτερη. Πόλυ καλή και το 24αρι trap.Αλλα το sporting είναι SUPER.
Αααχχ ρε Τασο....
Το οπλο ΕΙΝΑΙ το ιδιο!!
Το φυσιγγι....
Αν περιμενεις ομοιομορφια σε φυσιγγι παραγωγης και πολυ περισσοτερο σε "σκοπευτικο",.....περιμενεις αδικα!!
Αν μπεις στον κοπο,επειδη ειναι κοπος,ν'ανοιξεις ενα τυχαιο κουτι και να ριξεις 10 τουφεκιες στον πίνακα.....σε βλεπω για επενδυσεις σε εργαλεια ιδιογομωσης!:D
Τα "ομορφα",θα τα δεις απο τα 35μ και μετα....:confused:
Μέχρι τα 30,ολα σκοτωνουν...λιγο,πολυ!

Εγώ στον λαγό το ποιο χοντρό Σκάι που έχω βάλει είναι το 3. Από εκεί και κάτω το θεωρώ υπερβολή για κάτι ποιο χοντρό. Επίσης ειμαι της σχολής τσοκ Όχι ποιο κλειστό από 3*. Τον λαγο δεν το σκοτώνουν τα χοντρά σκάγια ούτε τα κλειστά τσοκ. Τον λαγο τον σκοτώνουν τα καλά σκυλιά, η υπομονή και η επιμονή του κυνηγού, η ψυχραιμία και η γνώση του τόπου και των συνηθειών του λαγού.

.RESPECT..RESPECT..RESPECT.

10 λίρες να αξίζει το σκυλί και 1 το ντουφέκι που λέει και το ρητο για το λαγό... topic.

Αααχχ ρε Τασο....
Το οπλο ΕΙΝΑΙ το ιδιο!!
Το φυσιγγι....
Αν περιμενεις ομοιομορφια σε φυσιγγι παραγωγης και πολυ περισσοτερο σε "σκοπευτικο",.....περιμενεις αδικα!!
Αν μπεις στον κοπο,επειδη ειναι κοπος,ν'ανοιξεις ενα τυχαιο κουτι και να ριξεις 10 τουφεκιες στον πίνακα.....σε βλεπω για επενδυσεις σε εργαλεια ιδιογομωσης!:D
Τα "ομορφα",θα τα δεις απο τα 35μ και μετα....:confused:
Μέχρι τα 30,ολα σκοτωνουν...λιγο,πολυ!
Η αλήθεια είναι ότι ειμαι ψαχτηρι και πολύ θα ήθελα να γεμίζω τα δικά μου, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ο χώρος και ο χρόνος. Εννοείται ότι είναι ακριβώς όπως τα λες

Εγώ στον λαγό το ποιο χοντρό Σκάι που έχω βάλει είναι το 3. Από εκεί και κάτω το θεωρώ υπερβολή για κάτι ποιο χοντρό. Επίσης ειμαι της σχολής τσοκ Όχι ποιο κλειστό από 3*. Τον λαγο δεν το σκοτώνουν τα χοντρά σκάγια ούτε τα κλειστά τσοκ. Τον λαγο τον σκοτώνουν τα καλά σκυλιά, η υπομονή και η επιμονή του κυνηγού, η ψυχραιμία και η γνώση του τόπου και των συνηθειών του λαγού.
Νο 4 με 4αρι τσοκ. Σκουπα. 3 σκαγια και τεζα μέχρι τα 40 μετρα. Δε θέλει τίποτα άλλο. Άσχετο που φέτος θα πέσουν σεμι μαγκνουμ και κλειστά τσοκ για την αλητεια

Στο λαγό όντως 3*και 4 ή 3Νο σκάγια είναι ότι πρέπει. Κάνα δυο φορές με πολλά κρύα έβαλα και δυαρι αλλά όπως λες δεν χρειάζονται... Ειδικά το τεσσάρι είναι ότι πρέπει, και ποσότητα και διατρηση!

Εδώ και αρκετά χρόνια έριχνα μόνο 4αρια και από φέτος 5αρια ;) και πάντα 3*

Καλα τα λες.... ενα 5αρακι στα 34γρ με 2* στελνει τον λαγο να μετραει κρεμυδια στην κατσαρολα;)

Άντε και καλή μας όρεξη ;)

OPTIMA λεμεεεεε
.yel.

Βγαίνει και σε μπεζακι? .yel.

.RESPECT..RESPECT..RESPECT.

10 λίρες να αξίζει το σκυλί και 1 το ντουφέκι που λέει και το ρητο για το λαγό... topic.

Εκπέμπουμε στο ίδιο μήκος κύματος ;)

Επειδή μου αρέσει να είμαι δίκαιος, η τουφεκια του 28 Ρουμελιώτης με το kikcs στα 50 μέτρα, μου ήταν οικεία από τα Κένταυρος που μπορεί να την έβγαζαν και ένα κλικ καλύτερη, λόγω χαμηλότερων πιέσεων. Αυτό που πραγματικά μου έκανε εντύπωση ήταν το trap....σε αυτή την απόσταση και δείτε κάτι "καυτές" τετράδες σκαγιών που σχηματίζει. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για 7,5 νούμερο σκαγι και αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν μια τέτοια 4αδα βρει μια φάσα από την μέση και μπροστά ή στην γούσα.....:eek:

Επειδή μου αρέσει να είμαι δίκαιος, η τουφεκια του 28 Ρουμελιώτης με το kikcs στα 50 μέτρα, μου ήταν οικεία από τα Κένταυρος που μπορεί να την έβγαζαν και ένα κλικ καλύτερη, λόγω χαμηλότερων πιέσεων. Αυτό που πραγματικά μου έκανε εντύπωση ήταν το trap....σε αυτή την απόσταση και δείτε κάτι "καυτές" τετράδες σκαγιών που σχηματίζει. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για 7,5 νούμερο σκαγι και αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν μια τέτοια 4αδα βρει μια φάσα από την μέση και μπροστά ή στην γούσα.....:eek:

Δεν μας εφταναν τα δραμια στον πινακα,τον λερωσες κιολας.sarcastic.

bbq2

Status
Not open for further replies.
Back