Εχω λιγο τρελλα με τα φουλ τσοκ αλλα οταν τουφεκας αρκετα μακρια δεν θα βαλεις 4 η 3 αστρα, εκτος και αν παιζεις με ιδιογωμοση, γιατι με εμπορικα φυσιγγια λιγο δυσκολο.Δηλαδη ρε παιδια,το ανοιχτοτερο τσοκ και τα λιγοτερα γραμμαρια,δεν καταβαλουν αμεσα???
Το 4-3-2 Παυλο το βαζω στο λαγο, σε φασσα βαζω πολλες φορες 7 αλλα συνηθως 6 και 5 με σαφη προτιμηση το 6,εβαζα και 4 πιο παλια αλλα οχι πλεοντι είστε εσεις ρε παιδιά,,,φάσσα Νο4-3-2 ούτε στο καταχείμωνο με μείον δεν τα ρίχνω αυτά στη φάσσα
αφήστε να τουφεκίσει και κανένας άλλος στην απέναντι ήπειρο ή είστε από αυτούς που βλέπουν το μπουλούκι και βουρ στο πατσά στα 100 μέτρα ότι πέσει και δεν με νοιάζει για τους άλλους που περιμένουν στα καρτέρια
Το σκαγιο της φασσας για εμένα είναι το νο 3. Παίζει βέβαια ρόλο και που θα την βρεις. Έχω κάνει κυνηγια με νο 7 σόλο .
Το νο5 παντως την φασσα την ριχνει παρα πολυ μακρια, τοσο μακρια που δεν μπορουμε εμεις να ειμαστε πανω για να την ριξουμεΑφου εχεις αποτελεσματα,καλα κανεις.Αλλα η αναλογια ετσι θα πηγαινε,φασσα 3,λαγος 27βολα,χηναρι μονοβολο και καπρι με leopard 1A5??
Εδώ ο φίλος μας ο Κορσικανός τις κυνηγάει με διαμέτρημα 20, 28γρ, Νο 6. Και πραγματικά τις καίει! Αξίζει να δείτε όλα του τα βίντεο. Και δεν κυνηγάει με ζωντανούς κράχτες και ομοιώματα.
Τι να πω...Για μεγαλες αποστασης,οχι γιαννη!
Ρε φιλαράκι τα χουμε ξαναπεί αυτά.δεν είμαστε όλοι ιδιογομωτεςΤι να πω...
Εχω δει ομορφιες,παντως,με λιγα (αναλογικα)γραμμαρια σε μεγαααλες αποστασεις!
Μιλαω παντα για ιδιογομωση!
Ο ραμπο οχι φιλε Αλεξ αλλα ο Τσακ Νορις γινεται!!!! Για πλακα!!!Αλλο αυτος αδελφε!Εκει το 20αρι ειναι οπλο,τα 28γρ αρκετα και το Νο6 το ιδανικο.
Εδω ειναι σαν να λες στον ραμπο να παρει νυχοκοπτη και να τους σφαξει ολους!
Γινεται????
Ο ραμπο οχι φιλε Αλεξ αλλα ο Τσακ Νορις γινεται!!!! Για πλακα!!!
Δεν μιλούσα για το νουμερο...Το ιδιο σκεφτηκο ακριβως με τον κωστα,για αυτο μιλαω γιαννη και οχι ιδιογομωση.
Ασε τον Κορσικανο να κάνει την δουλίτσα του εκεί περνάνε τα μπουλούκια κορδονι. Εδώ περνάει ένα κάθε 3 μέρες. ΑΝ είσαι τυχαιρος .Εδώ ο φίλος μας ο Κορσικανός τις κυνηγάει με διαμέτρημα 20, 28γρ, Νο 6. Και πραγματικά τις καίει! Αξίζει να δείτε όλα του τα βίντεο. Και δεν κυνηγάει με ζωντανούς κράχτες και ομοιώματα.