Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ετσι ακριβως, ειμαστε συνηθως υπερβολικοι με τις γομωσεις, πηγαινα για τσιχλες με 28αρια και με κοροιδευαν καποτε γιατι εριχναν 32 και 34 στην τσιχλα και σε φασσα πηγαινε το 40αρι συννεφο. Απλα πολυς κοσμος δεν εχει ριξει 28αρια και 34αρια σε χαρτονι να δει τι κανουν και υπαρχει η ανασφαλεια της μικρης γομωσης
Είναι και το προμοταρισμα που κάνουν οι εταιρείες τους συμφέρει να πουλάνε τα ακριβά ,μάθαμε και εμείς με αυτά τσίχλα 32γρ στα υπόλοιπα από 34 και πάνω και μετά νομίζουμε ότι η ποσότητα μας καλύπτει.

Ενας φιλος μου εριχνε συνεχεια τα lambro demi magnum no4 σε φασσα γιατι ελεγε θελει πολλα γραμ και χοντρο νουμερο, ετυχε ομως να ριξει περυσι τα percorso no6 και αναθεωρησε την αποψη του. Τον θυμαμαι να λεει, πω πω ειδες ποσο μακρια την εριξε το 6αρι?

Ο λαγός δεν θέλει κάτι παραπάνω από 32 γρ. Νο6 μάλλινη μέχρι τα 40 μέτρα και με μισό τσοκ! Όσους βαράω κάθε χρόνο με τέτοια γόμωση τους πέρνω και τις περισσότερες φορές και με ψιλότερα σκάγια. Ο λαγός είναι τρυφερό ζώο τόσο το τομάρι του όσο και το κρέας, έτσι και τα ψιλά σκάγια τον τρυπάνε πολύ εύκολα. Ιδανικό θεωρώ το Νο 6 και 5 για μέχρι 45 μέτρα.

Ο λαγός δεν θέλει κάτι παραπάνω από 32 γρ. Νο6 μάλλινη μέχρι τα 40 μέτρα και με μισό τσοκ! Όσους βαράω κάθε χρόνο με τέτοια γόμωση τους πέρνω και τις περισσότερες φορές και με ψιλότερα σκάγια. Ο λαγός είναι τρυφερό ζώο τόσο το τομάρι του όσο και το κρέας, έτσι και τα ψιλά σκάγια τον τρυπάνε πολύ εύκολα. Ιδανικό θεωρώ το Νο 6 και 5 για μέχρι 45 μέτρα.
Συμφωνω μαζι σου, απλα εγω ειμαι λιγο της υπερβολης και βαζω συνηθως νο4 νο3 και νο2 αλλα μπορει να τουφεκισω και 60+ μετρα

Συμφωνω μαζι σου, απλα εγω ειμαι λιγο της υπερβολης και βαζω συνηθως νο4 νο3 και νο2 αλλα μπορει να τουφεκισω και 60+ μετρα
Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί, τόπος με τόπο διαφέρει και φυσικά τόσο ενοχλητικό είναι να φτύνεις πασατέμπους όσο και σκάγια!

Έχω και εγώ πμ. .pray to God.
Εσυ και το κουμπαρακι σου τωρα τελευταια η μονη βλητικη δοκιμη που κανετε ειναι στις τουριστριες.Και σε πμ περνετε μονο τα τηλεφωνα!!.sarcastic..sarcastic..big smile..yel.
Καλα που κρατα αμυνα ο Γιαννης και σωνει την παρτιδα για το νησι!!!

Εσυ και το κουμπαρακι σου τωρα τελευταια η μονη βλητικη δοκιμη που κανετε ειναι στις τουριστριες.Και σε πμ περνετε μονο τα τηλεφωνα!!.sarcastic..sarcastic..big smile..yel.
Καλα που κρατα αμυνα ο Γιαννης και σωνει την παρτιδα για το νησι!!!
Ολλα τα μαθενεις. ....ολλα ..eatt..sarcastic.Ο Γιάννης ..βέβαια. Μεγάλος αμηντηκος. .sex..fishing.

Last edited:
Ειναι γιατι εχουν φυσιγγαρες για κανενα αλλο λογο

Εχουν παραδοση,γνωση και εμπειρια,γιαυτο φτιαχνουν φυσιγγαρες.Οταν κυνηγησα φασσα πρωτη φορα εκει μου εδωσαν 2 διαφορετικα ειδη
φυσιγγιων.Ηταν και τα 2 μαλλινοταπα,το πρωτο 30γρ και το δευτερο 32 Νο6.Εγω μολις τα ειδα αρχισα να τρωω τα νυχια μου.Μετα ανοιξα τα
ματακια μου γενικα;)μιλαω για φυσιγγια ELEY το 2003.

Εχουν παραδοση,γνωση και εμπειρια,γιαυτο φτιαχνουν φυσιγγαρες.Οταν κυνηγησα φασσα πρωτη φορα εκει μου εδωσαν 2 διαφορετικα ειδη
φυσιγγιων.Ηταν και τα 2 μαλλινοταπα,το πρωτο 30γρ και το δευτερο 32 Νο6.Εγω μολις τα ειδα αρχισα να τρωω τα νυχια μου.Μετα ανοιξα τα
ματακια μου γενικα;)μιλαω για φυσιγγια ELEY το 2003.
Τα αντεγραψες? Εχουν οντως φοβερα φυσιγγια οι φουστηδες

Status
Not open for further replies.
Back