Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επειδή μου αρέσει να είμαι δίκαιος, η τουφεκια του 28 Ρουμελιώτης με το kikcs στα 50 μέτρα, μου ήταν οικεία από τα Κένταυρος που μπορεί να την έβγαζαν και ένα κλικ καλύτερη, λόγω χαμηλότερων πιέσεων. Αυτό που πραγματικά μου έκανε εντύπωση ήταν το trap....σε αυτή την απόσταση και δείτε κάτι "καυτές" τετράδες σκαγιών που σχηματίζει. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για 7,5 νούμερο σκαγι και αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν μια τέτοια 4αδα βρει μια φάσα από την μέση και μπροστά ή στην γούσα.....:eek:

Αυτες οι ομαδουλες για να γινουν,στερησαν απο αλλου....;)

Αυτες οι ομαδουλες για να γινουν,στερησαν απο αλλου....;)

Εδω ερχεται το ανεκδοτο που λεει:
Γιατρε βλεπω κοκκινες και πρασινες κουκιδες!
Οφθαλμιατρο ειδες?
Οχι,μονο κοκκινες και πρασινες κουκιδες.sarcastic.
topic.

Ναι αλλά και στα πράσινα να το βάλεις το πουλί, νομίζω ότι και πάλι θα πέσει...:)
Το δύσκολο είναι να βάλεις τον πίνακα πάνω του :cool:
Θα πεσει??
Κι αν πεσει,που θα πεσει?:D
Μηπως αρπαξει ενα σκαγι στην κοιλια και καταληξει στην κοιλια της ξαδερφης του Λοζω??
Αν πεσει στην τουφιτσα,θα σβησει και θα εχουμε ασπασμους στην τουφεκαρα μας !
Αν πεσει στο κενο....:mad:
Η βολη με σκαγια,ειναι πιθανοτητες και μεσος ορος.
Αυτο συνεπάγεται,πως για να εχουμε αυξημενες πιθανοτητες,χρειαζόμαστε ισομοιρασμα,στρωτες κατανομες...
Καλυτερα 2 σιγουρα,παρα 4 τζογαροντας:)
Για τον πινακα,απολυτο δικιο!;)

Σταμάτη τι λες να πάμε για λαγό στον Τόλη ; :D
Να επαληθεύσουμε τις βλητικές ιδιότητες των φυσιγγίων του.
Φορτώστε τα ζαγαρια και ελάτε!

Και δεν παμε. Θα του φταίει η στραβουλα μετά :D:D
Στον λαγο σταζω φαρμάκι ;) :p

Καλα τα λες.... ενα 5αρακι στα 34γρ με 2* στελνει τον λαγο να μετραει κρεμυδια στην κατσαρολα;)
μεχρι 35 μετρα..και αυτα τα 34γρ δεν υπαρχουν πλεον στην αγορα που να ειναι ικανα να θηρευτει ενας λαγος..

Lambro καφε νο 4. Λαγοκιλερ

Παλια στο Τεχας!Μιλαγα χθες με εναν φιλο μετα απο καιρο που του εχω τυφλη εμπιστοσυνη στο λαγο,εμεινα αφωνος οταν μου ειπε
οτι την περσυνη χρονια στον λαγο εβαζε μονο 35γρ με PSB Νο5 του Ρουμελιωτη.Προσωπικα δεν τα εχω δει,οχι να τα δοκιμασω....

ναι μεχρι τα 35 μετρα ολα θαυματα κανουν!στα 60+ μονο βαριες γομωσεις..

Αν εχεις αποτελεσματα εσυ στις βαριες γομωσεις και εχεις συνηθησει και την προσκοπευση ολα καλα.
Εγω προσωπικα βγαινω στα 60 μετρα στον λαγο με 5 επινικελλωμενα στα 34γρ με 2*.
Οπως βολευεται ο καθενας μας αρκει να εχει αποτελεσματα.

Αν εχεις αποτελεσματα εσυ στις βαριες γομωσεις και εχεις συνηθησει και την προσκοπευση ολα καλα.
Εγω προσωπικα βγαινω στα 60 μετρα στον λαγο με 5 επινικελλωμενα στα 34γρ με 2*.
Οπως βολευεται ο καθενας μας αρκει να εχει αποτελεσματα.
πολυ σωστα.με ποιο φυσιγγι?

Παλια στο Τεχας!Μιλαγα χθες με εναν φιλο μετα απο καιρο που του εχω τυφλη εμπιστοσυνη στο λαγο,εμεινα αφωνος οταν μου ειπε
οτι την περσυνη χρονια στον λαγο εβαζε μονο 35γρ με PSB Νο5 του Ρουμελιωτη.Προσωπικα δεν τα εχω δει,οχι να τα δοκιμασω....
αυτό του πρότεινε και θα το πάρει για το λαγό ο συγκυνηγος μου σε 4αρι
Του είπε ότι το βγάζει ειδικά για λαγό αυτό

Καλημέρα χθεσινές δοκιμές Μαλακάσα πρώτη με beretta 391 αυλος 18.6 τσοκ kicks full
15i6b8i.jpg

Δεύτερη breda αυλος 18.3 τύπου kiks εξωτερικό 6.5/10 και οι δύο δοκιμές με 30γρ. Νο 7.5 50 μέτρα
27yubf4.jpg

Καλημέρα χθεσινές δοκιμές Μαλακάσα πρώτη με beretta 391 αυλος 18.6 τσοκ kicks full
15i6b8i.jpg

Δεύτερη breda αυλος 18.3 τύπου kiks εξωτερικό 6.5/10 και οι δύο δοκιμές με 30γρ. Νο 7.5 50 μέτρα
27yubf4.jpg
Θελετε λιγο cust of,αμφοτεροι:)
Ωραιοτατες!

Status
Not open for further replies.
Back