ναι αρη.ουσιαστικα ειναι 4αριΤι να σου πούμε ρε τρελέ, βγάζει ωραίες κ σφιχτες τουφεκιες το οπλακι σου.... 4 άστρα δεν είναι ουσιαστικά το high mod???
ναι αρη.ουσιαστικα ειναι 4αριΤι να σου πούμε ρε τρελέ, βγάζει ωραίες κ σφιχτες τουφεκιες το οπλακι σου.... 4 άστρα δεν είναι ουσιαστικά το high mod???
Που να ριξεις και ενα πυραυλακι με πρασινωπηναι αρη.ουσιαστικα ειναι 4αρι
ναι φιλαρακι.αυτο ειδα.ειναι πολυ καλο και μαλακο φυσιγγιΕυριπο φοβερός συνδυασμός
είναι στη λίστα και αυτό.ναι φιλαρακι.αυτο ειδα.ειναι πολυ καλο και μαλακο φυσιγγι
Bingo!Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά αν κοιτάξουμε τις αποτυπώσεις από τα σκάγια σε όλες τις τουφεκιές στο κέντρο σε όλες είναι ποιο έντονο.
ακριβως.αυτο ειναι το ζητουμενο το δικο μου οταν πληρωνω ενα τσοκ.τα κεντρα τουΔεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά αν κοιτάξουμε τις αποτυπώσεις από τα σκάγια σε όλες τις τουφεκιές στο κέντρο σε όλες είναι ποιο έντονο.
Στο κυνήγι θέλουν λίγο ψάξιμο θυμάσαι που τα πάμε.ακριβως.αυτο ειναι το ζητουμενο το δικο μου οταν πληρωνω ενα τσοκ.τα κεντρα του
Βεβαίως και είναι ζορικα στο κυνήγι αλλά που θα πάει όπως το χω κολλήσει απάνω στη κανη καποια στιγμή θα το βρωΣτο κυνήγι θέλουν λίγο ψάξιμο θυμάσαι που τα πάμε.
Ευχαριστώ παυλοπολύ ωραίες τουφεκίες Ευριπίδη !!!
Στα 30 και 35 μετρα πιστευω ειναι καλες,πολυ καλες....στα 40 δε μ αρεσουν και πολυ.....σα να μην εχουν δυναμη.καλησπερα παρεα.μιας και μολις τωρα επεστρεψα απο το σκοπευτηριο οπου κατω απο φοβερη ζεστη ηπιαμε τη φραπεδαρα μας και ριξαμε και τις πουλες μας ειπα να δοκιμασω απο τα 30 εως τα 40 μετρα το πρασινακι lambro sporting σε νουμερα 7,5 8 και 9,5.σας παρουσιαζω λοιπον παρακατω τ αποτελεσματα.οι δοκιμες εγιναν απο τις 9.25 εως 09.45 με αρκετη ζεστη.οπλο δοκιμης beretta 391 light τσοκ kicks high flyer mod.οπως παντα περιμενω τα σχολια σας
lambro sporting 7,5 στα 30 μετρα
lambro sporting 8 στα 30 μετρα
lambro sporting 9,5 στα 30 μετρα.εδω μου φυγε λιγο η τουφεκια
τωρα εχουμε ιδια σειρα σε νουμερο σκαγιων αλλα στα 35 μετρα.ας τα δουμε λοιπον
και τελος τα ιδια νουμερα στα 40 μετρα
Έχει...έχει...απλά όσο περνάμε χέρια τον πίνακα, τόσο το αποτύπωμα μικραίνει .Στα 30 και 35 μετρα πιστευω ειναι καλες,πολυ καλες....στα 40 δε μ αρεσουν και πολυ.....σα να μην εχουν δυναμη.
Έχει...έχει...απλά όσο περνάμε χέρια τον πίνακα, τόσο το αποτύπωμα μικραίνει .