Άσε ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ χάλια 3 σκάγια στο μαυροΣκορποσκαγιά!!!
Μπιλακο και εγω εχω ενστασεις για το συγκεκριμενο φυσιγγι σε βαθμο που το kil32 μου φαινεται πολυ καλυτερο. Παρε ενα κουτακι super kill μαυρο ή κιτρινο και θα με θυμηθεις...Χαρτόνια δεν μπορείς να στήσεις μ' αυτό τον καιρό, μπορείς να στερεώσεις όμως στρώμα που θα βρεις πεταμένο στο ποτάμι
Δοκίμασα το Tsihla 33γρ 8-9 του Καραμανίδη με Breda Altair Lusso κάννη 62,5 πόντους μούφα, 18,4 αυλό στις είκοσι τραβηγμένες όσο πάει δρασκελιές (σπαγγάτες ήταν σίγουρα 20 μέτρα)
έβγαλε ωραία αποτύπωση στο στρώμα (μέγεθος περίπου 1χ1,90) τουφεκιά αλατιέρα, θεωρητικά ό,τι μπει μέσα δεν γλυτώνει. όλα τα σκάγια μείνανε μέσα στο στρώμα, δεν πέρασε κανένα από την άλλη, λογικό μου φαίνεται.
Το έριξα και με το 0,75 της breda, το οποίο αν θυμάμαι που το έχει μετρήσει ο @ΓΙΑΝΝΗΣ. είναι σχεδόν άσσος στον 18,4.
Στις 30 μεγάλες δρασκελιές, μια 30αρια μέτρα σίγουρα δλδ, σε κουτάκι από γκαζάκι σαπισμένο-σκουριασμένο, έβαλε πάνω του τρία σκάγια, τα πέρασε από τη μια μεριά αλλά όχι από την άλλη.
Στην πράξη στις καρακάξες που έριξα μετά 9 φυσίγγια, τις έριχνε, αλλά με αίματα πολλά και θέλανε και δεύτερη τουφεκιά για να τις κατεβάσει κάτω, τουφεκιές μέχρι 30 μέτρα με τη μούφα. Πιστεύω θα έπρεπε να έχει λίγο καλύτερη διάτρηση σαν φυσίγγι, ίσως θέλει ένα κλικ λίγη περισσότερη πυρίτιδα...
Δες εδώ που έσφαξε ένα ο Γιάννης..Τα διασπορας ποσο τα εχει και με τι γεμιζονται μπορει να μου πει καποιος;
Ούζο δεν είναι αυτό???ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΆΝΝΗ....;
Επειδή ακούω γενικά πολύ καλά λόγια για το μαύρο του Καραμανιδη, είναι σκληρό φυσίγγι για δικαννο;Μπιλακο και εγω εχω ενστασεις για το συγκεκριμενο φυσιγγι σε βαθμο που το kil32 μου φαινεται πολυ καλυτερο. Παρε ενα κουτακι super kill μαυρο ή κιτρινο και θα με θυμηθεις...
Φετος παω και εγω για φυσεκια Ρουμλετ (ΡΟυμελιωτης-επρεπε να βγαλω και σε αυτον παρατσουκλι).
Τα διασπορας ποσο τα εχει και με τι γεμιζονται μπορει να μου πει καποιος; Εντυπωσεις απο δοκιμη;
Οχι ρε Γιουρι .Το ούζο ειναι Βαρβαγιάννη και ο μάστορας ειναι ο Μπαρμπαγιάννης .Ούζο δεν είναι αυτό???
Ο Μπαρμπαντρεας ποιος είναι ρε παιδιά? ?Οχι ρε Γιουρι .Το ούζο ειναι Βαρβαγιάννη και ο μάστορας ειναι ο Μπαρμπαγιάννης .
Άμα είναι μερακλής ο άνθρωπος.....
Ρετσίνα και παράγεται στον τόπο μου Ζίτσα Ιωαννίνων.Ούζο δεν είναι αυτό???
Ρε βαρβαγιαννης είναι κι αυτόςΟχι ρε Γιουρι .Το ούζο ειναι Βαρβαγιάννη και ο μάστορας ειναι ο Μπαρμπαγιάννης .
Δεν νομίζω ιδιαίτερα σκληρό...πάντως είναι σίγουρα πολύ καλό!Επειδή ακούω γενικά πολύ καλά λόγια για το μαύρο του Καραμανιδη, είναι σκληρό φυσίγγι για δικαννο;
Γιατί δεν θα βοηθήσει ;;; Τάσο, τα έχουμε ξαναπεί ... Σαν να ρίχνεις φυσίγγι με συγκεντρωτήρα με 5* και 4* (CYL & IC) ... Το ίδιο είναι με 3* και 1* ????Αν ψάχνεις κάτι πολύ ανοιχτό για το 1-3 που είναι το δίκαννο σου για περπατητο η απογευματινό πάνω στο σούρουπο δεν θα σε βοηθήσει κ πολύ..
Γιατί δεν θα βοηθήσει ;;;
Εγραψα πιο πάνω Στέλιο αν ψάχνει κάτι πολύ ανοιχτό..σίγουρα αυτά τα φυσίγγια δεν είναι μεγάλης διασποράς (και αυτό φαίνεται όταν καπιοι απορούν πως κ με φυσίγγια διασπορας κάνουν μακρινές βολές...) αν ζητούσε κάτι τέτοιο..Από αυτή την άποψη το είπα..Μπορεί ο συγκεκριμένος τύπος διασπορέα να μην ανοίγει πολύ (γύρω στους 80-90 πόντους στα 20 μ.)