40γρ μαζί με τ' άλευραΠοσα γραμ? Αλευρωμενο δικο σου?
Εισαι ωραιος, πολυ ωραιο αλευρο, τα καλα της ιδιωγομωσης40γρ μαζί με τ' άλευρα
Με τρώει να πάρω ενα kicks να το ριχνω, αλλα ακόμα δεν μπορώ να το υποστηρίξω σκοπευτικά.Εισαι ωραιος, πολυ ωραιο αλευρο, τα καλα της ιδιωγομωσης
Ελα ρε μη μασας, θα το καταφερεις δεν ειναι καμια επιστημηΜε τρώει να πάρω ενα kicks να το ριχνω, αλλα ακόμα δεν μπορώ να το υποστηρίξω σκοπευτικά.
Τα μετρησα ρε φιλε και μου χυθηκαν στα πλακακια ολα 2.7 χιλ ειναι και καπου 310-320 σκαγια ειχε γιατι μπερδευτηκα λιγο στο μετρημα
Νικολιο τι τσοκαρισμ@???φοβερή ντουφεκια!Δεν θυμάμαι αν έχω ανεβάσει την παρακάτω δοκιμή, φυσίγγι του Μύρο psb2 1.85X33 no5, 5% μάλλινη τάπα, αλεύρι 1.5γρ.
52μ με μετροταινία. Αριστερή κάννη 17.8mm
Αν και σου φύγε λίγο δεξιά είναι πολύ ωραία ντουφεκιά...Δεν θυμάμαι αν την έχω ξανά ανεβάσει την παρακάτω δοκιμή, φυσίγγι του Μύρο psb2 1.85X33 no5, 5% μάλλινη τάπα, αλεύρι 1.5γρ.
52μ με μετροταινία. Αριστερή κάννη 17.8mm
Από διάτρηση...πολύ καλή Αλεξ.Alectoris duck shoot 33 gr no0 51 m 18c kicks
Δεν διαφωνω γιατι ειναι για κρυο αλλα ακομα και τωρα μια χαρα πηγεΑπό διάτρηση...πολύ καλή Αλεξ.
Νομίζω όμως ότι το αδικεί λίγο η εποχή, από θέμα συγκέντρωσης...
Είναι νωρίς ακόμα γιαυτο το φυσίγγι...
Ναι έχεις δίκιο...τώρα πρόσεξα το Νο0...Δεν διαφωνω γιατι ειναι για κρυο αλλα ακομα και τωρα μια χαρα πηγε
17.8mm στον 18.6 αυλό, 8/10Νικολιο τι τσοκαρισμ@???φοβερή ντουφεκια!
18.6 έχει ΣπύροΑν και σου φύγε λίγο δεξιά είναι πολύ ωραία ντουφεκιά...
Μαλλινόταπα και αλεύρο...ΣΚΟΤΩΝΕΙ μακριά...
Αν έχει το Μerkel 18,5-18,6 αυλό μιλάμε για 7/10-8/10 τσοκαρισμα...καθαρό 2* δηλαδή...
Οκ ευχαριστω, λεει νο0 αλλα μαλλον νο1 ειναι η κατι ενδιαμεσο γιατι αν θυμαμαι καλα ειχα μετρησει 100+ σκαγιαΣτην Ιταλική διάμετρο:
No 0=4χιλ=2,7σκ./γρ.
33γρ=89 σκάγια περίπου
Νο 1=3.7χιλ=3,5σκ./γρ.
33γρ=115-116 σκάγια