Έλα μωρέ έχει και κλειστρο.τι άλλο να ζητήσεις?Ακριβώς!!!
Σταθερή αξία!!
Για όσους έχουν δεί τι κάνει, έχουν να λενε μόνο τα καλύτερα!!!
Για όσους δεν έχουν δει,νομίζουν οτι είναι απλά μια benelli...
Έλα μωρέ έχει και κλειστρο.τι άλλο να ζητήσεις?Ακριβώς!!!
Σταθερή αξία!!
Για όσους έχουν δεί τι κάνει, έχουν να λενε μόνο τα καλύτερα!!!
Για όσους δεν έχουν δει,νομίζουν οτι είναι απλά μια benelli...
Για την ιστορία! Μετά από πολλά χρόνια που αναζητώ στοιχεία για τα Perazzi, συνάντισα Perazzi της δεκαετίας τέλη του 60 με κάννη Manufrance St.Etiene, υπογεγραμένη!Εγώ έριξα με την benelli 121 -2* σταθερή
Κάννη sentetiene
Αν εχεις τo recta kitharona μην περνεις τιποτα απο τσοκ η κανη του παιζει να ειναι και καλητερη απο την ρεμηκτον τα εχω και τα δυο γιαυτο στο λεω απο μηχανησμο αστα καθε 5 σπαρα και εμπλοκηΠαιδιά θα ηθελα την γνώμη σας για καποιες δοκιμές που έκανα. Τις έκανα στα 25 μετρημένα με ταινία μέτρα με θερμοκρασία περιπου 25 βαθμους. Τα φυσίγγια ειναι Δορκας hit8 30gr σε νουμερο 8 και 9 και τα skeet Ρουμελιώτης 24 gr σε νουμερο 9.5 που χρησιμοποιώ αυτο το διάστημα. Ο αυλός είναι 18.4 και τα τσοκάκια με παχυμετρο μετρημένα μεταφράζονται σε 4.5*, 2* και xfull (αυτά εχω). Το οπλο ειναι αντιγραφή της Remington 1100 χαμηλης/μετριας ποιότητας και εκανα τις βολες για να δω αν χρήζει να αγορασω τσοκακι 3* για αποστάσεις 20 ως 35 μετρα για τσίχλα. Οι βολες δεν είναι κεντρο, με ενδιαφερει η κατανομη και το ανοιγμα.
25 μετρα hit8 no8 4.5*
25 μετρα hit8 no9 4.5*
25 μετρα hit8 no8 2*
25 μετρα hit8 no9 2*
25 μετρα hit8 no8 xfull
25 μετρα ρουμελιωτης skeet no9.5 4.5*
25 μετρα ρουμελιωτης skeet no9.5 2*
Πειτε μου γνωμη σας να βγαλω ενα συμπερασμα!
Υ.Σ.: Οι καλτσούλες ειναι καθαρές!
Το ρεκτα ειναι, ναι.Ταλαιπωρηθηκα λιγο ειναι η αληθεια αλλα ασχοληθηκα με αρκετα πραγματακια πανω του, κυριως γυαλισμα κ εφαρμογες. Επισης καποια ελατηρια ηταν σφιχτα, άλλα πολυ χαλαρα κ ηθελαν χερι. Μου αρεσει σαν ασχολια. Βεβαια για 70 ευρω που το πηρα δεν εχω παραπονο!απο μηχανησμο αστα καθε 5 σπαρα και εμπλοκη
Το σκίτ σε σε καλυπτει παντου πιστεύω έχει πολλά μέτρα ακόμαΠαιδιά θα ηθελα την γνώμη σας για καποιες δοκιμές που έκανα. Τις έκανα στα 25 μετρημένα με ταινία μέτρα με θερμοκρασία περιπου 25 βαθμους. Τα φυσίγγια ειναι Δορκας hit8 30gr σε νουμερο 8 και 9 και τα skeet Ρουμελιώτης 24 gr σε νουμερο 9.5 που χρησιμοποιώ αυτο το διάστημα. Ο αυλός είναι 18.4 και τα τσοκάκια με παχυμετρο μετρημένα μεταφράζονται σε 4.5*, 2* και xfull (αυτά εχω). Το οπλο ειναι αντιγραφή της Remington 1100 χαμηλης/μετριας ποιότητας και εκανα τις βολες για να δω αν χρήζει να αγορασω τσοκακι 3* για αποστάσεις 20 ως 35 μετρα για τσίχλα. Οι βολες δεν είναι κεντρο, με ενδιαφερει η κατανομη και το ανοιγμα.
25 μετρα hit8 no8 4.5*
25 μετρα hit8 no9 4.5*
25 μετρα hit8 no8 2*
25 μετρα hit8 no9 2*
25 μετρα hit8 no8 xfull
Το τσοκ ή το φυσίγγι;Το σκίτ σε σε καλυπτει παντου πιστεύω έχει πολλά μέτρα ακόμα
Το ανοιγμα των σκαγιων σε σχεση με τα νουμερα των τσοκ;Μια χαρα ειναι η τουφεκιες
Σχετικό είναι, δεν είναι πάντα κανόναςΤο φουλ επρεπε να σου δωσει πιο σφιχτει τουφεκια.
Ισως φταίει οτι ειναι σφιχτο το τσοκ και ψιλα τα σκάγια και τα χαλαει...Το φουλ επρεπε να σου δωσει πιο σφιχτει τουφεκια.
Οι κάλτσες είναι μαύρες η μπλε ?Παιδιά θα ηθελα την γνώμη σας για καποιες δοκιμές που έκανα. Τις έκανα στα 25 μετρημένα με ταινία μέτρα με θερμοκρασία περιπου 25 βαθμους. Τα φυσίγγια ειναι Δορκας hit8 30gr σε νουμερο 8 και 9 και τα skeet Ρουμελιώτης 24 gr σε νουμερο 9.5 που χρησιμοποιώ αυτο το διάστημα. Ο αυλός είναι 18.4 και τα τσοκάκια με παχυμετρο μετρημένα μεταφράζονται σε 4.5*, 2* και xfull (αυτά εχω). Το οπλο ειναι αντιγραφή της Remington 1100 χαμηλης/μετριας ποιότητας και εκανα τις βολες για να δω αν χρήζει να αγορασω τσοκακι 3* για αποστάσεις 20 ως 35 μετρα για τσίχλα. Οι βολες δεν είναι κεντρο, με ενδιαφερει η κατανομη και το ανοιγμα.
25 μετρα hit8 no8 4.5*
25 μετρα hit8 no9 4.5*
25 μετρα hit8 no8 2*
25 μετρα hit8 no9 2*
25 μετρα hit8 no8 xfull
Ειναι μαυρες,απο προσφορα με εικοσάδαΟι κάλτσες είναι μαύρες η μπλε ?