Άμα ανεβάσει σε κόβω με l4s και τσοκακια kikcs βιδωμενα απάνω σε κανένα μηνα@Paulos Θα ανεβάσεις καμιά δοκή να ανέβουν οι πωλήσεις, τι θα γίνει ;
Δε θελω κικς Λιάκο. Είμαι εθισμένος στα patternmaster. Δε βγαίνουν όμως για φαμπαρμιαΆμα ανεβάσει σε κόβω με l4s και τσοκακια kikcs βιδωμενα απάνω σε κανένα μηνα
Ωραίες οι τουφεκιες δεν λέω μονο με τα τσοκ αλλα πιστευω πως η α5 ισως να ηταν ανωτερη σε θεμα τουφεκιας οτι και αν ειχε υποστει η καννη της όμως αυτο να το λεμε...η κανω λαθος;Σόρρυ παίδες όντως δεν φαίνονται μου έκοψε ποιότητα το post IMG
Πρώτη φωτό kicks M 35μ φυσίγγι fantom winner no9,,,Δεύτερη φωτό kicks IC 30μ ίδιο φυσίγγι,,,αποστάσεις μετρημένες αυστηρα με αποστασιομετρο
Οι δοκιμές έγιναν σε αυτά τα μέτρα με αυτό το φυσίγγι για να κάνω συγκριση με την Α5 που ειχα κανει τις εργασίες στη καννη και γυάλισμα και βλέπω πως η fabarm αποδιδει εξίσου καλά μόνο με τσοκ
Ωραίες οι τουφεκιες δεν λέω μονο με τα τσοκ αλλα πιστευω πως η α5 ισως να ηταν ανωτερη σε θεμα τουφεκιας οτι και αν ειχε υποστει η καννη της όμως αυτο να το λεμε...η κανω λαθος;
Παυλο,η Α5 δοκιμασμενη στα ιδια μετρα με τα αντιστοιχα ds,σου εδωσε καλυτερες τουφεκιες?
Ναι ρε μπράβο,βάλε του ιδεεςΜπραβο Παυλαρα, να δεις τωρα με τα Κικς τι δυναμη θα εχει, απ την Αθηνα θα τουφεκας στο 90 τις φασσες
Το 90 στην εθνικη οδο εννοωΝαι ρε μπράβο,βάλε του ιδεες
Ήμουν σίγουρος!Το 90 στην εθνικη οδο εννοω