Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σόρρυ παίδες όντως δεν φαίνονται μου έκοψε ποιότητα το post IMG

Χαρτονι 1*1
Πρώτη φωτό kicks M 35μ φυσίγγι fantom winner no9,,,Δεύτερη φωτό kicks IC 30μ ίδιο φυσίγγι,,,αποστάσεις μετρημένες αυστηρα με αποστασιομετρο

Οι δοκιμές έγιναν σε αυτά τα μέτρα με αυτό το φυσίγγι για να κάνω συγκριση με την Α5 που ειχα κανει τις εργασίες στη καννη και γυάλισμα και βλέπω πως η fabarm αποδιδει εξίσου καλά μόνο με τσοκ
Αν θυμάμαι σωστά Παύλο το α5 είχε βγάλει λίγο πιο σφιχτές τουφεκιες

Παυλο σε ευχαριστώ πολυ!
Συγκρίνοντας τις δύο τελευταίες δοκιμες με τα kicks με εκείνη με το μαμα 3αρι και το psb 5 στα 32 περίπου μετρα, μάλλον το δεύτερο φυσιγγι είναι πιο φιλικό στον σκοπευτη.
Με το kicks ντεμι περίμενα πιο κλειστή ροζέτα η αλήθεια ειναι. Σαν κατανομη πάντως είναι σούπερ!

ακριβώς Τόλη το 31gr είναι πολύ συγκεντρωτικό φυσίγγι και το μαμά 3* εξίσου πολύ καλό τσοκ

σε εργοστασιακές κάννες σειράς είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις καλή τουφεκιά και το ξέρεις ,,,τουλάχιστον με την fabarm είσαι ένα σκαλί πάνω σίγουρα χωρίς κόπο

Σόρρυ παίδες όντως δεν φαίνονται μου έκοψε ποιότητα το post IMG

Χαρτονι 1*1
Πρώτη φωτό kicks M 35μ φυσίγγι fantom winner no9,,,Δεύτερη φωτό kicks IC 30μ ίδιο φυσίγγι,,,αποστάσεις μετρημένες αυστηρα με αποστασιομετρο

Οι δοκιμές έγιναν σε αυτά τα μέτρα με αυτό το φυσίγγι για να κάνω συγκριση με την Α5 που ειχα κανει τις εργασίες στη καννη και γυάλισμα και βλέπω πως η fabarm αποδιδει εξίσου καλά μόνο με τσοκ
Παύλο οι κατανομές είναι και οι δύο πολύ καλές!!!αν μπορείς μέτρησε με παχυμετρο τις εξόδους των δύο τσοκ να μας πεις πόσα χιλιοστά είναι!!!και θα ήταν καλό να έκανες ταυτόχρονα σύγκριση της Α5 με fabarm γιατί παίζει μεγάλη διαφορά από καιρό σε καιρό!!!

την Α5 την έχω πουλήσει δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει σύγκριση επί τόπου,,,για τον καιρό παίζει διαφορά σίγουρα αλλά θυμάμαι πώς και τότε είχε 25-26 βαθιμούς όσο και σήμερα δηλ αλλά σε υγρασία θα σε γελάσω

δοκιμές θα γίνουν και με άλλα φυσίγγια,γιατί με ένα τύπο που δοκίμασα σήμερα έκανα μισή δουλειά απλά ήμουν περιορισμένος σε χρόνο,,,γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το όπλο και την τουφεκιά του έχει δύναμη έχει καλές κατανομές πόσο ακόμα να σφίξει στον κύκλο των 75εκ ;;; μετά θα γίνει πολύ απόλυτο και δεν θέλω κάτι τέτοιο στο κυνήγι

την Α5 την έχω πουλήσει δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει σύγκριση επί τόπου,,,για τον καιρό παίζει διαφορά σίγουρα αλλά θυμάμαι πώς και τότε είχε 25-26 βαθιμούς όσο και σήμερα δηλ αλλά σε υγρασία θα σε γελάσω

δοκιμές θα γίνουν και με άλλα φυσίγγια,γιατί με ένα τύπο που δοκίμασα σήμερα έκανα μισή δουλειά απλά ήμουν περιορισμένος σε χρόνο,,,γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το όπλο και την τουφεκιά του έχει δύναμη έχει καλές κατανομές πόσο ακόμα να σφίξει ;;; μετά θα γίνει πολύ απόλυτο και δεν θέλω κάτι τέτοιο στο κυνήγι
Περιμενουμε να δοκιμασεις κατι percorso...κλπ κλπ....sarcastic.

δοκιμές θα γίνουν και με άλλα φυσίγγια,γιατί με ένα τύπο που δοκίμασα σήμερα έκανα μισή δουλειά απλά ήμουν περιορισμένος σε χρόνο,,,γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το όπλο και την τουφεκιά του έχει δύναμη έχει καλές κατανομές πόσο ακόμα να σφίξει στον κύκλο των 75εκ ;;; μετά θα γίνει πολύ απόλυτο και δεν θέλω κάτι τέτοιο στο κυνήγι
Συμφωνώ Παύλο!!!.well done.

ακριβώς Τόλη το 31gr είναι πολύ συγκεντρωτικό φυσίγγι και το μαμά 3* εξίσου πολύ καλό τσοκ

σε εργοστασιακές κάννες σειράς είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις καλή τουφεκιά και το ξέρεις ,,,τουλάχιστον με την fabarm είσαι ένα σκαλί πάνω σίγουρα χωρίς κόπο
Συμφωνώ Παυλο. Έπειτα μπορείς να ανεβάσεις την απόδοση και με ένα καλό πυρομαχικο ακόμα περισσότερο και με σταθερότητα.

,,γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το όπλο και την τουφεκιά του έχει δύναμη έχει καλές κατανομές πόσο ακόμα να σφίξει στον κύκλο των 75εκ ;;; μετά θα γίνει πολύ απόλυτο και δεν θέλω κάτι τέτοιο στο κυνήγι
Λίγα κεντρα πιο έντονα θα τα θελα να σου πω την αλήθεια..

τα επόμενα είναι αυτά Άλεξ στα χρωστάω
Αντε και πλησιάζουν τα γενέθλια μου χαχαχαχαχ

Τόλη δεν πιστεύω να σου έρχονται στο μυαλό οι τουφεκιές από την Α5 ; Η κάννη της ήταν ξεχυλωμενη μέχρι εκεί που δεν πάει ήταν περίπτωση και είχε πετύχει όλο αυτό που της είχα κάνει,,,εδώ μιλάμε για μια κάννη από εργοστάσιο που απλά φόρεσε ένα kicks και γέμισε τον κύκλο των 75εκ χωρίς να αφήσει περιθώρια σε περιφερειακ σκαγια,,,,αύριο με άλλο φυσιγγι ίσως δεις αυτό που θες,,, υπομονή

Τόλη δεν πιστεύω να σου έρχονται στο μυαλό οι τουφεκιές από την Α5 ; Η κάννη της ήταν ξεχυλωμενη μέχρι εκεί που δεν πάει ήταν περίπτωση και είχε πετύχει όλο αυτό που της είχα κάνει,,,εδώ μιλάμε για μια κάννη από εργοστάσιο που απλά φόρεσε ένα kicks και γέμισε τον κύκλο των 75εκ χωρίς να αφήσει περιθώρια σε περιφερειακ σκαγια,,,,αύριο με άλλο φυσιγγι ίσως δεις αυτό που θες,,, υπομονή
Ευχαριστο Παυλο.Με βοηθάς πολύ!

Browning Maxus 71cm.
Αυλός 18,7.
Κώνος 3,1cm.
Απόσταση πάνω κάτω 40 μέτρα.
Τσοκ Anaconta Mid Range.
Φυσίγγι Lambro Μπλε 34γρ νούμερο 6.
Χαρτόνι 1Χ1.

free pic upload
Γιωργο,σ'ολα τα " φορτωμενα",απο σκαγια ή καλη ωρα σαν κι αυτο,απο πιεσεις,θα την ευχαριστηθεις την κανη!:)

Status
Not open for further replies.
Back