Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χθες κάναμε με τον Ηλία ορισμένες βολές στο χαρτόνι. Εγώ περισσότερο ήθελα να δω τα τσοκακια και στο χαρτί τι κάνουν. Δεν θα άλλαζε και πολλά αφού μέχρι τώρα πάνε όλα πολύ καλά στο κυνήγι. Αποτέλεσμα ήταν ότι το mid είναι ιδανικό για τουφεκιες στα 30-40 μέτρα ενώ το long 40 και πάνω. Το gorilla Red στα 32 δίνει πολύ ωραία κατανομή και με τα 2 τσόκ, γνκ αυτό το φυσίγγι ήταν εξαιρετικό όλες τις μέρες. Επίσης έριξα και ένα rio pichon με το long στα 50 μέτρα και ήταν μια φανταστική τουφεκια. Το βασικό ήταν ότι είχε πολλή δύναμη. Αθήνα θα κάνω κι άλλες δοκιμές και θα βάλω και φώτος.

Last edited:
οι δικές μου δοκιμές με piston skeet, diana, και diamante. Aπόσταση 20 μέτρα, choke 4,5(skeet), αυλός 18,5, γόμωση 30γραμμάρια Νο9 σε ρέλι. Το χαρτόνι ειναι 70x100cm

Ολες ωραιότατες!
Με την Diana,ειναι σκουπα!!
με diamond, καρτερισια,για δοκιμασε την στα +10μ....
Με piston skeet,....θα την ευχαριστηθεις στο "γηπεδο" ....
Διορθωνει,αν εισαι λιγο βιαστικος να "βγεις" μπροστα!:)

Το gorilla που εχεις ειναι αρέλιαστο; Κυκλοφορουν πολλα αρελιαστα αλλα λενε πως δουλευουν σωστα.

Ναι βρήκα ορισμένα αρέλιαστα που έμπαιναν με λίγο σπρώξιμο στο δίκαννο. έριξα 2 χωρίς κανένα θέμα ούτε κατά την εξώλκευσή τους.

Χθες κάναμε με τον Ηλία ορισμένες βολές στο χαρτόνι. Εγώ περισσότερο ήθελα να δω τα τσοκακια και στο χαρτί τι κάνουν. Δεν θα άλλαζε και πολλά αφού μέχρι τώρα πάνε όλα πολύ καλά στο κυνήγι. Αποτέλεσμα ήταν ότι το mid είναι ιδανικό για τουφεκιες στα 30-40 μέτρα ενώ το long 40 και πάνω. Το gorilla Red στα 32 δίνει πολύ ωραία κατανομή και με τα 2 τσόκ, γνκ αυτό το φυσίγγι ήταν εξαιρετικό όλες τις μέρες. Επίσης έριξα και ένα rio pichon με το long στα 50 μέτρα και ήταν μια φανταστική τουφεκια. Το βασικό ήταν ότι είχε πολλή δύναμη. Αθήνα θα κάνω κι άλλες δοκιμές και θα βάλω και φώτος.

Μάνο το έχω ξαναγράψει ότι αυτό το φυσίγγι δεν είναι για τσίχλα λόγω τιμής (αν το βρεις σε προσφορά πάρτο :D)....δείχνει δόντια σε μακρινές βολές ...πολύ συγκεντρωτικό. Σε κουβέντα που είχα μαζί του τις προάλλες που πήγα πήρα ένα 34αρι μου είπε ότι το έχει φτιάξει για 2ο - 3ο στην πέρδικα το φυσίγγι αυτό. Το έβγαζε και σε 6αρι αλλά λόγω ότι δεν το προτιμούσαν το σταμάτησε. Επίσης καταπληκτικό είναι και το blue αν το βρεις να το δοκιμάσεις αλλά θέλει χειμώνα.
Αυτή την περίοδο προσπαθώ να βγάλω άκρη με το 34αρι του. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ αλλά μόλις βάλει τα κρύα και την ομίχλη θα μπορώ να πω με σιγουριά. Από συγκέντρωση θα το έβαζα δίπλα στο speed τις NSI.

Έκανα κάποιες δοκιμές με την Maxus με πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα!
Θέλω να βρω λίγο χρόνο να μαρκάρω τις τρύπες με τα σκάγια και θα σας τις παρουσιάσω...

Ξεκινάω με αυτήν και θα ανεβάσω τις επόμενες μέρες και τις άλλες...

Browning Maxus 71cm.
Αυλός 18,7.
Κώνος 3,1cm.
Τσόκ Carlson's Full (Δύο άστρα επί της ουσίας).
Απόσταση περίπου πάνω κάτω 40 μέτρα.
Φυσίγγι Alectoris Speed 36γρ νούμερο 5.

Browning Maxus 71cm.
Αυλός 18,7.
Κώνος 3,1cm.

για συνέχισε :D

Browning Maxus 71cm.
Αυλός 18,7.
Κώνος 3,1cm.

Ελα πές την αλήθεια , πόσες παραπάνω βουλίτσες έβαλες όταν μάρκαρες;.sarcastic..yel..yel.

Status
Not open for further replies.
Back