να τα λέμε αυτά . Μην μάς κρατας σε αγωνίαΕιναι μαυρες,απο προσφορα με εικοσάδα
να τα λέμε αυτά . Μην μάς κρατας σε αγωνίαΕιναι μαυρες,απο προσφορα με εικοσάδα
Ολες ωραιότατες!
12/65 cx2000 aquila 1.55x30 No9 φελλός ρέλι ~60,00Η diamante μου αρέσει πιο πολύ από όλα ...
Τώρα μένει να μας δώσεις και setup.
Επίσης έριξα και ένα rio pichon με το long στα 50 μέτρα και ήταν μια φανταστική τουφεκια. Το βασικό ήταν ότι είχε πολλή δύναμη.
Επειδή έτυχε να είμαι παρών....φοβερή ντουφέκια το rio σε συνδυασμό με τα τσοκακια του Μάνου, ενθουσιάστηκα!
Το gorilla που εχεις ειναι αρέλιαστο; Κυκλοφορουν πολλα αρελιαστα αλλα λενε πως δουλευουν σωστα.
Χθες κάναμε με τον Ηλία ορισμένες βολές στο χαρτόνι. Εγώ περισσότερο ήθελα να δω τα τσοκακια και στο χαρτί τι κάνουν. Δεν θα άλλαζε και πολλά αφού μέχρι τώρα πάνε όλα πολύ καλά στο κυνήγι. Αποτέλεσμα ήταν ότι το mid είναι ιδανικό για τουφεκιες στα 30-40 μέτρα ενώ το long 40 και πάνω. Το gorilla Red στα 32 δίνει πολύ ωραία κατανομή και με τα 2 τσόκ, γνκ αυτό το φυσίγγι ήταν εξαιρετικό όλες τις μέρες. Επίσης έριξα και ένα rio pichon με το long στα 50 μέτρα και ήταν μια φανταστική τουφεκια. Το βασικό ήταν ότι είχε πολλή δύναμη. Αθήνα θα κάνω κι άλλες δοκιμές και θα βάλω και φώτος.
Έκανα κάποιες δοκιμές με την Maxus με πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα!
Θέλω να βρω λίγο χρόνο να μαρκάρω τις τρύπες με τα σκάγια και θα σας τις παρουσιάσω...
Ωραια ροζετα...
Το χαρτι ειναι 1χ1?
Verba volant, scripta manent.....ε αφού το είδες στην πράξη αυτό το τσοκ
Ωραια ροζετα...
Το χαρτι ειναι 1χ1?
Ελα πές την αλήθεια , πόσες παραπάνω βουλίτσες έβαλες όταν μάρκαρες;