Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μηπως ειναι εύκολο καποιος συνάδελφος να μετρήσει τη διάμετρο του mobile full εργοστασιακού της beretta 303 /18,3 ?
ή αν υπαρχει πουθενα πίνακας με τις διαμέτρους . Το οπλο ειναι του 1983
0,2 4*/ 0,5 3*/ 0,7 2*/ 0,9 1* τα δικά μου 18,3 αυλο κατασκευής 86.topic.

0,2 4*/ 0,5 3*/ 0,7 2*/ 0,9 1* τα δικά μου 18,3 αυλο κατασκευής 86.topic.
Πάνο σε ευχαριστω. Άρα ειναι 17,4 (το πιθανότερο ) η διάμετρος του full. Δεν μου δεινει ιδιαιτερα κλειστά κέντρα στα 35 μ ,εχει καλη κατανομή , αλλα με τις συζητησεις σας εδω εχω μπει στον πειρασμό να δοκιμάσω το 2*, το οποίο δεν το εχω

Last edited:
Δοκίμασα χθές ....
ΑS 688 1.45 *30 9 Z2M21 8* 404 M/S
CSB 5 688 1.45 *30 9 Z2M 21 6* 395 M/S
Πολύ καλύτερη κατανομή το 1ο .
Θα γεμίσω μερικά ΑS 30άρια να τα δοκιμάσω σε υγρασία στην τσίχλα .
To φυσίγγι που γαζώνει σε υγρασία με csb1 είναι στα 33 γρ 1.70 με 688 ν.9 .
Φαγώθηκα να το βρώ και με την σκοπευτική .
Αρρώστεια λέμε ..sarcastic.

Δεν θυμάμαι αν την έχω ξανά ανεβάσει την παρακάτω δοκιμή, φυσίγγι του Μύρο psb2 1.85X33 no5, 5% μάλλινη τάπα, αλεύρι 1.5γρ.
52μ με μετροταινία. Αριστερή κάννη 17.8mm
psb2-1-85-X33-no5-fiber-buffer.jpg
:eek:.money.

Πάνο σε ευχαριστω. Άρα ειναι 17,4 (το πιθανότερο ) η διάμετρος του full. Δεν μου δεινει ιδιαιτερα κλειστά κέντρα στα 35 μ ,εχει καλη κατανομή , αλλα με τις συζητησεις σας εδω εχω μπει στον πειρασμό να δοκιμάσω το 2*, το οποίο δεν το εχω
Τσέκαρε 2 τουφεκιες η μια με το 1*και η άλλη με τα 2* με 303 71 ποντους και nsi prima 28 στα 35 μετρα...

Και εδώ κοιτα με 1* και 2* αλλα με τα τσοκ της supersport και tordo πορτοκαλι και 8ν που έχει τα ιδια σκαγια σε ποσοτητα με το 28αρι διοτι εκεινο εχει 8μισι νουμερο
photo upload on internet
Πωπωωωω.....ωραία δουλειά , ακριβως αυτο που έψαχνα. Μεγαλη βοηθεια. Δημήτρη σε ευχαριστω θερμά.
Δεν ειμαι ο ειδικός στη βλητικη (μαλλον δοκιμαστής σε τενεκέδες χαχαχα) αλλα μου φαινεται ο,τι επιβεβαιώνονται δυο πραγματα. 1) η κάνη ακούει τα τσοκ....στενεύει λιγο η τουφεκια απο το δυο στο ενα. 2) το 1* δινει καλη κατανομή χωρις συγκεντρωση στο κεντρο στα 35μ.
Βλεπω ομως οτι μαλλον η κατανομή δεν ειναι το ιδιο καλη με τα 2* και των δυο ειδών .
Συμπερασμα ....με το 2* κερδίζω λιγο συνολικό κυκλο , χάνω σε ομοιομορφία.
Μπορει να κανω και τελείως λαθος και καποιος να αξιολογεί καλυτερα.
Το tordo πορτοκαλι 8 το χρησιμοποιω και ´γω , καλη κατανομή μου δινει και το BP classic 32 8

Πωπωωωω.....ωραία δουλειά , ακριβως αυτο που έψαχνα. Μεγαλη βοηθεια. Δημήτρη σε ευχαριστω θερμά.
Δεν ειμαι ο ειδικός στη βλητικη (μαλλον δοκιμαστής σε τενεκέδες χαχαχα) αλλα μου φαινεται ο,τι επιβεβαιώνονται δυο πραγματα. 1) η κάνη ακούει τα τσοκ....στενεύει λιγο η τουφεκια απο το δυο στο ενα. 2) το 1* δινει καλη κατανομή χωρις συγκεντρωση στο κεντρο στα 35μ.
Βλεπω ομως οτι μαλλον η κατανομή δεν ειναι το ιδιο καλη με τα 2* και των δυο ειδών .
Το tordo πορτοκαλι 8 το χρησιμοποιω και ´γω , καλη κατανομή μου δινει και το BP classic 32 8
Απο οτι βλεπεις το 1* δίνει καλή κατανομη χωρίς κεντρα ενω το 2* δινει πιο πολλα κέντρα χωρις ομως να εχει την κατανομη που σου δινει το 1*... Δεν εχω και δοκιμη με το kicks Lf να σου δείξω εκει εργα...

Ορίστε και 2 τουφεκιες με το kicks Lf
Βεργίνα 33 6ν 35μετρα

34 γραμμάρια 9ν 35μετρα

Ορίστε και 2 τουφεκιες με το kicks Lf
Βεργίνα 33 6ν 35μετρα

34 γραμμάρια 9ν 35μετρα
αυτο το τσοκ ειναι εξαιρετικο σε χοντρα και ψιλα .....κενταει . με βαζεις σε πειρασμο.
τετοια τουφεκια θα ηθελα για τις μεγαλες τσιχλες στα ελατα. τωρα βαζω full Α1 speciale lambro 7, αλλα τετοια κατανομη δεν εχει

Ναι Κωνσταντινε τοσο ειναι. Εγω Φετος την πηρα και δεν τα εχω ριξει τα αλλα μονο καποιες λιγες τουφεκιες που εχω κανει με το τριαρι. Θα τα ριξω σε χαρτι και θα σου πω.

αυτο το τσοκ ειναι εξαιρετικο σε χοντρα και ψιλα .....κενταει . με βαζεις σε πειρασμο.
τετοια τουφεκια θα ηθελα για τις μεγαλες τσιχλες στα ελατα. τωρα βαζω full Α1 speciale lambro 7, αλλα τετοια κατανομη δεν εχει
Και οι δοκιμες ειναι καλοκαιρακι φαντασου... Και το 34αρι ειναι με mb οποτε καταλαβαινεις οταν κρυωσει ο καιρος τι θα κανει...μην το ψαχνεις το κικς Lf ισως το καλυτερο τσοκ για μακρινες πραγματικα βολες και σε συνδυασμο ψιλά χοντρα σκαγια

Μου έφυγε λιγο δεξιά Σπύρο είχε δυνατές ριπές αέρα εκείνη την μέρα, έχει και ο Μυρος μια τουφεκια με την μπενελι στα ίδια μέτρα το ίδιο φυσίγγι. Μαζί κάναμε τις δοκιμές.
Δεν σου έφυγε καθόλου δεξιά. Έτσι επρεπέ να πάει η τουφεκιά απο την αριστερή καννη σε στόχο μετα την απόσταση συγκλισης (φαντάζομαι!)

Δεν είχα θέμα σύγκλισης στις δοκιμές 50-60μ στο σκοπευτήριο.
Το χαρτί το κούναγε ο αέρας, 2-3 φορές τρέχαμε να το φτιάξουμε.

Έτσι.....

Και εγώ είχα φυγει λίγο αριστερα με την καραμπινα... όντως φυσουσε πάρα πολύ!!

Όλα ιδια με τον Νίκο... φυσηγγι, μετρα, εκτός από όπλο...
Εγώ έριξα με την benelli 121 -2* σταθερή
Κάννη sentetiene....

Έτσι.....

Κάννη sentetiene....
Σταθερη αξια αυτη η κανη εχω την ιδια σε 1*

Έτσι.....

Κάννη sentetiene....

Υπάρχει καλύτερη κανη και συνδυασμός σε όπλο? μην τα εγκαταλειψετε αυτα τα οπλα παιδια, σκοτωνουν σε χιλιομετρα, μακαρι να τα ειχα και εγω.

Ακριβώς!!!
Σταθερή αξία!!
Υπάρχει καλύτερη κανη και συνδυασμός σε όπλο? μην τα εγκαταλειψετε αυτα τα οπλα παιδια, σκοτωνουν σε χιλιομετρα, μακαρι να τα ειχα και εγω.
Για όσους έχουν δεί τι κάνει, έχουν να λενε μόνο τα καλύτερα!!!
Για όσους δεν έχουν δει,νομίζουν οτι είναι απλά μια benelli...

Status
Not open for further replies.
Back