Μαλλον στο topic beretta team επρεπε να γραψω......
αλλα εδω σας βλεπω πιο μαχιμους σε αυτα
αλλα εδω σας βλεπω πιο μαχιμους σε αυτα
0,2 4*/ 0,5 3*/ 0,7 2*/ 0,9 1* τα δικά μου 18,3 αυλο κατασκευής 86.Μηπως ειναι εύκολο καποιος συνάδελφος να μετρήσει τη διάμετρο του mobile full εργοστασιακού της beretta 303 /18,3 ?
ή αν υπαρχει πουθενα πίνακας με τις διαμέτρους . Το οπλο ειναι του 1983
Πάνο σε ευχαριστω. Άρα ειναι 17,4 (το πιθανότερο ) η διάμετρος του full. Δεν μου δεινει ιδιαιτερα κλειστά κέντρα στα 35 μ ,εχει καλη κατανομή , αλλα με τις συζητησεις σας εδω εχω μπει στον πειρασμό να δοκιμάσω το 2*, το οποίο δεν το εχω0,2 4*/ 0,5 3*/ 0,7 2*/ 0,9 1* τα δικά μου 18,3 αυλο κατασκευής 86.
Δεν θυμάμαι αν την έχω ξανά ανεβάσει την παρακάτω δοκιμή, φυσίγγι του Μύρο psb2 1.85X33 no5, 5% μάλλινη τάπα, αλεύρι 1.5γρ.
52μ με μετροταινία. Αριστερή κάννη 17.8mm
Τσέκαρε 2 τουφεκιες η μια με το 1*και η άλλη με τα 2* με 303 71 ποντους και nsi prima 28 στα 35 μετρα...Πάνο σε ευχαριστω. Άρα ειναι 17,4 (το πιθανότερο ) η διάμετρος του full. Δεν μου δεινει ιδιαιτερα κλειστά κέντρα στα 35 μ ,εχει καλη κατανομή , αλλα με τις συζητησεις σας εδω εχω μπει στον πειρασμό να δοκιμάσω το 2*, το οποίο δεν το εχω
Πωπωωωω.....ωραία δουλειά , ακριβως αυτο που έψαχνα. Μεγαλη βοηθεια. Δημήτρη σε ευχαριστω θερμά.Και εδώ κοιτα με 1* και 2* αλλα με τα τσοκ της supersport και tordo πορτοκαλι και 8ν που έχει τα ιδια σκαγια σε ποσοτητα με το 28αρι διοτι εκεινο εχει 8μισι νουμερο
photo upload on internet
Απο οτι βλεπεις το 1* δίνει καλή κατανομη χωρίς κεντρα ενω το 2* δινει πιο πολλα κέντρα χωρις ομως να εχει την κατανομη που σου δινει το 1*... Δεν εχω και δοκιμη με το kicks Lf να σου δείξω εκει εργα...Πωπωωωω.....ωραία δουλειά , ακριβως αυτο που έψαχνα. Μεγαλη βοηθεια. Δημήτρη σε ευχαριστω θερμά.
Δεν ειμαι ο ειδικός στη βλητικη (μαλλον δοκιμαστής σε τενεκέδες χαχαχα) αλλα μου φαινεται ο,τι επιβεβαιώνονται δυο πραγματα. 1) η κάνη ακούει τα τσοκ....στενεύει λιγο η τουφεκια απο το δυο στο ενα. 2) το 1* δινει καλη κατανομή χωρις συγκεντρωση στο κεντρο στα 35μ.
Βλεπω ομως οτι μαλλον η κατανομή δεν ειναι το ιδιο καλη με τα 2* και των δυο ειδών .
Συμπερασμα ....με το 2* κερδίζω λιγο συνολικό κυκλο , χάνω σε ομοιομορφία.
Μπορει να κανω και τελείως λαθος και καποιος να αξιολογεί καλυτερα.
Το tordo πορτοκαλι 8 το χρησιμοποιω και ´γω , καλη κατανομή μου δινει και το BP classic 32 8
Ορίστε και 2 τουφεκιες με το kicks LfΠωπωωωω.....ωραία δουλειά , ακριβως αυτο που έψαχνα. Μεγαλη βοηθεια. Δημήτρη σε ευχαριστω θερμά.
Δεν ειμαι ο ειδικός στη βλητικη (μαλλον δοκιμαστής σε τενεκέδες χαχαχα) αλλα μου φαινεται ο,τι επιβεβαιώνονται δυο πραγματα. 1) η κάνη ακούει τα τσοκ....στενεύει λιγο η τουφεκια απο το δυο στο ενα. 2) το 1* δινει καλη κατανομή χωρις συγκεντρωση στο κεντρο στα 35μ.
Βλεπω ομως οτι μαλλον η κατανομή δεν ειναι το ιδιο καλη με τα 2* και των δυο ειδών .
Συμπερασμα ....με το 2* κερδίζω λιγο συνολικό κυκλο , χάνω σε ομοιομορφία.
Μπορει να κανω και τελείως λαθος και καποιος να αξιολογεί καλυτερα.
Το tordo πορτοκαλι 8 το χρησιμοποιω και ´γω , καλη κατανομή μου δινει και το BP classic 32 8
αυτο το τσοκ ειναι εξαιρετικο σε χοντρα και ψιλα .....κενταει . με βαζεις σε πειρασμο.
Ναι Κωνσταντινε τοσο ειναι. Εγω Φετος την πηρα και δεν τα εχω ριξει τα αλλα μονο καποιες λιγες τουφεκιες που εχω κανει με το τριαρι. Θα τα ριξω σε χαρτι και θα σου πω.Πάνο σε ευχαριστω. Άρα ειναι 17,4 (το πιθανότερο ) η διάμετρος του full. Δεν μου δεινει ιδιαιτερα κλειστά κέντρα στα 35 μ ,εχει καλη κατανομή , αλλα με τις συζητησεις σας εδω εχω μπει στον πειρασμό να δοκιμάσω το 2*, το οποίο δεν το εχω
Και οι δοκιμες ειναι καλοκαιρακι φαντασου... Και το 34αρι ειναι με mb οποτε καταλαβαινεις οταν κρυωσει ο καιρος τι θα κανει...μην το ψαχνεις το κικς Lf ισως το καλυτερο τσοκ για μακρινες πραγματικα βολες και σε συνδυασμο ψιλά χοντρα σκαγιααυτο το τσοκ ειναι εξαιρετικο σε χοντρα και ψιλα .....κενταει . με βαζεις σε πειρασμο.
τετοια τουφεκια θα ηθελα για τις μεγαλες τσιχλες στα ελατα. τωρα βαζω full Α1 speciale lambro 7, αλλα τετοια κατανομη δεν εχει
Δεν σου έφυγε καθόλου δεξιά. Έτσι επρεπέ να πάει η τουφεκιά απο την αριστερή καννη σε στόχο μετα την απόσταση συγκλισης (φαντάζομαι!)Μου έφυγε λιγο δεξιά Σπύρο είχε δυνατές ριπές αέρα εκείνη την μέρα, έχει και ο Μυρος μια τουφεκια με την μπενελι στα ίδια μέτρα το ίδιο φυσίγγι. Μαζί κάναμε τις δοκιμές.
Δεν είχα θέμα σύγκλισης στις δοκιμές 50-60μ στο σκοπευτήριο.
Το χαρτί το κούναγε ο αέρας, 2-3 φορές τρέχαμε να το φτιάξουμε.
Σταθερη αξια αυτη η κανη εχω την ιδια σε 1*
Ακριβώς!!!Σταθερη αξια αυτη η κανη εχω την ιδια σε 1*
Για όσους έχουν δεί τι κάνει, έχουν να λενε μόνο τα καλύτερα!!!Υπάρχει καλύτερη κανη και συνδυασμός σε όπλο? μην τα εγκαταλειψετε αυτα τα οπλα παιδια, σκοτωνουν σε χιλιομετρα, μακαρι να τα ειχα και εγω.